• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Juoksukengät(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Juoksukengät(0)

Osta uudet juoksukengät netistä

Juokseminen ja pitkät kävelylenkit ovat helppo ja ilmainen tapa pitää kuntoa yllä eikä se ole sidoksissa tiettyyn kellonaikaan, kuten ryhmäliikuntatunnit. Kunnon ja fyysisen terveyden lisäksi lenkkeily auttaa myös päästämään ajatukset irti työstä ja stressistä. Juostessa voit keskittyä kuuntelemaan oman vartalosi tuntemuksia, ympäröivää luontoa tai suosikkimusiikkiasi. Ensimmäinen askel ennen lenkkipolulle lähtemistä on sopivien juoksukenkien valitseminen.

Useimmilla meistä on kaapissa yksi tai useampi pari juoksukenkiä ja lenkkareita, joita käytämme lenkillä, treeneissä ja arkikenkinä. Mukavissa kengissä jaksaa paremmin ja sitä tulee lähdettyä lenkkipolulle useammin. Sopivien kenkien valinta voi olla vaikeaa suuren tarjonnan vuoksi, joten verkkokauppamme urheilukengät ovat jaoteltu käteviksi tuoteryhmiksi: juoksukengät, sisäpelikengät, vaelluskengät ja vapaa-ajan kengät löytyvät kaikki omista tuoteryhmistään. Jos siis tavoitteenasi ovat kunnon juoksukengät, voit selata tätä tuoteryhmää ja jättää esimerkiksi vapaa-ajan kengät hetkeksi sivuun.

Kaikkien kenkien tuotesivuilta löydät tarkat materiaalitiedot sekä kuvauksen kenkien muista ominaisuuksista. Monet mallit varustetaan esimerkiksi askelia vaimentavilla pehmusteilla, jotka tekevät kengistä mukavat ja vähentävät niveliin kohdistuvaa rasitusta. Selaa laajaa valikoimaamme ja hanki uudet juoksukengät netistä kotiin sovitettaviksi kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella!

Erilaiset juoksukengät eri juoksutyyleihin

Juoksukengät tulee valita huolellisesti ja niiden tulee soveltua juoksutyyliisi. Juostessa jokainen askel rasittaa niveliä ja nivelsiteitä ja tämän vuoksi juoksukenkien tulee tukea nilkkoja ja niissä tulisi olla hyvä askelvaimennus. Hyvä tuki on erityisen tärkeää aloittelevalle lenkkeilijälle. Kokeneempien juoksijoiden vartalo on tottunut juoksemiseen ja kestää rasitusta enemmän. Kevyemmät juoksijat tarvitsevat vähemmän pehmusteita, kuin urheilijat, joilla on enemmän lihasmassaa.

Naisten juoksukengät voidaan jaotella erilaisiin ryhmiin käyttäjien juoksutyylistä riippuen. Näin jokaiselle juoksijalle löytyvät oikeanlaiset kengät.Juoksijat, joiden jalat antavat helposti myöten, tarvitsevat usein niin kutsutut tasapainottavat kengät. Nämä mallit varustetaan pehmusteilla ja tuilla, joiden ansiosta jalkojen luonnollinen askellus pehmentyy hieman. Jos juoksutyylissäsi ei ole poikkeavuuksia, voit valita myös tavalliset juoksukengät. Näissä malleissa on askelia vaimentavat pehmennykset, muttei erityistukia. Nämä kengät ovatkin tarkoitettu vain juoksijoille, joilla ei ole minkäänlaisia poikkeavuuksia askeltyypissä. Pikamatkoille ja kilpailuihin soveltuvat kevyet, erittäin joustavat kengät, jotka tukevat askelluksen normaalia liikettä. Nämä juoksukengät ovat joko täysin vaimentamattomat tai vain erittäin kevyesti pehmustetut. Näin ollen ne eivät sovellu kaikille juoksijoille. Jos olet epävarma juoksutyylistäsi tai jalkojesi ortopedisistä tarpeista, suosittelemme kääntymään ortopedin puoleen.

Myös lenkkipolun valinta vaikuttaa juoksukenkien soveltuvuuteen Jos juokset yksinomaan metsässä ja luonnonpoluilla, tulee kenkien pohjat olla vahvasti uritetut liukastumisen välttämiseksi. Asfaltilla juostessa on usein tarpeen vahvemmat pehmennykset, kuin pehmeillä pururadoilla. Juoksumatolla juostessa tulee valita sisäpelikengät.

Eri kokoja ja lestin leveyksiä

Juoksutyyliin sopivan mallin valitsemisen lisäksi mukavaan lenkkeilykokemukseen vaikuttaa toki myös kenkien koko. Sopivan koon valitseminen on ensisijaisen tärkeää, jotta jaloilla on tarpeeksi tilaa ilman, että kengät hölskyvät jalassa. Koon valitseminen lähtee jalan leveyden mittaamisesta. Ovatko jalkasi kapeat, normaalit, leveät tai erityisen leveät? Valikoimistamme löytyy kenkiä eri lestien leveyksissä, jotta kaikille jaloille löytyisi sopivat kengät. Leveyden lisäksi tulee toki valita sopiva koko, jolloin jalka tulee mitata kantapäästä varpaisiin asti. Helpoimmin teet tämän seisomalla tasaisesti valkoisen paperin päällä ja piirtämällä jalkasi ääriviivat paperiin. Mittaa piirtämäsi ääriviivat kantapäästä varpaiden pisimpään kohtaan. Tämän jälkeen voit tutustua kokotaulukoihimme ja etsiä sopivan koon.

Klingelin valikoimista löydät erittäin laajan kokovalikoiman erilaisia juoksukenkiä, lenkkareita, tennareita sekä paljon muita kenkiä.

Lenkkarit ovat mukava ja trendikäs valinta myös arkeen

Lenkkarit ovat aikojen saatossa siirtyneet juoksijoiden käytännöllisestä valinnasta myös arkikengiksi ja haastavat siten klassiset tennarit arjen mukavina peruskenkinä. Ennen mallistoista löytyi ainoastaan yksivärisiä lenkkareita, joissa kiinnitettiin huomiota ainoastaan niiden juoksuun soveltuviin ominaisuuksiin. Vähitellen niiden suunnittelussa alettiin kiinnittämään huomiota myös tyyliin ja tämän ansiosta lenkkareita on nykyään saatavissa mitä moninaisimmissa väreissä ja tyyleissä. Nykyään lenkkareita käytetäänkin hyvin usein myös tavallisina arkikenkinä sekä usein myös työkenkinä. Mukavat lenkkarit soveltuvat erityisen hyvin seisomatyöhön sekä sinulle, joka kävelet paljon työpäiväsi aikana.

Osta kerralla myös sopivat sukat ja urheiluvaatteet

Löydettyäsi sopivat lenkkarit tai juoksukengät, kannattaa samalla hankkia myös sopivat sukat. Urheilusukkien hengittävä materiaali soveltuu nimensä mukaisesti urheiluun. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia sukkia ja löydettyäsi haluamasi kengät, näet niiden tuotesivulla vinkkejä yhteensopivista tuotteista sukista urheiluvaatteisiin. Voit siis samalla kertaa uusia koko lenkkityylisi! Uudet urheiluvaatteet, joissa tunnet olosi mukavaksi ja tyylikkääksi saattavat jopa lisätä motivaatiotasi ja lenkille lähteminen houkuttelee enemmän.

Tilaa laadukkaat lenkkarit ja juoksukengät netistä nopeasti ja turvallisesti

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman laadukkaita kenkiä tunnetuilta valmistajilta, kuten Asics, Puma ja New Balance. Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri, joten voit siis helposti ja turvallisesti tilata laadukkaita, mukavia ja tyylikkäitä juoksukenkiä ja lenkkareita juuri silloin, kuin sinulle sopii. Verkkoshoppailun etuna on myös se, että saat kengät kätevästi kotiin sovitettaviksi. Sinulla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta, joten voit kokeilla kenkiä rauhassa ja varmistaa, että niiden koko ja malli sopivat sinulle. Näin vältyt kaupassa hätiöiden tehdyiltä päätöksiltä. Voit lukea lisää vaihto- ja palautusoikeudestasi yleisistä kauppaehdoistamme. Jos olet epävarma sopivasta koosta tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme voit aina ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme. Etsi omat suosikkikenkäsi ja tilaa jo tänään, niin olet pian valmis lenkkipolulle!


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.