• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Kaulaketjut & kaulakorut

Kategoriat

Naisten kaulakorut ja kaulaketjut

Naisten kaulakorut ja kaulaketjut ovat suosittuja lahjoja, mutta moni hankkii kaulakorun myös itselle. Sen avulla voit helposti viimeistellä tyylin ja luoda siihen persoonallisen silauksen. Korujen kavalkadi on kattava: helmikaulakorut, timanttikaulakorut, korut kultaa ja hopeaa sekä pelkistetyt kaulaketjut ovat muutamia esimerkkejä suosituista korutyyleistä. Kun mukaan lisätään vielä riipukselliset kaulakorut, laajenee valikoima entisestään: riipuksien aihe vaihtelee aina klassisesta sydänkaulakorusta ja ristikorusta medaljonkeihin. Naisen korurasiassa kaulakoruja ja ketjuja on yleensä useita ja eri kaulakoruja käytetään niin arjessa kuin juhlassa. Joskus jo pelkkä kaulakoru tuo asuun sitä jotain – arkiasu muuttuu hetkessä juhlakelpoiseksi juhlavalla kaulakorulla. Lahjana kaulakoru on hyvä valinta, jota lahjan saaja varmasti osaa arvostaa. Jos tunnet vähänkään korun saajan tyyliä ja tiedät minkälaisista koruista hän yleensä pitää, valinta on tavallisesti helppo. Jos et ole varma tulevan korun omistajan mausta ja tyylistä, panosta klassiseen ja ajattomaan koruun, joka ei ole liian näyttävä. Kulta- tai hopeakoru koristettuna elegantilla timantilla tai helmisomisteella sopii useimpien naisten makuun.

Naisten kaulakorut ja kaulaketjut netistä

Tilaat naisten kaulakorut ja kaulaketjut helposti ja turvallisesti netistä. Klingelin verkkokaupassa on laaja valikoima koruja moneen eri makuun. Korujen pääsivulla voit suodattaa koruja metalliseoksen, ketjutyypin, pituuden, lukkotyypin tai esimerkiksi hinnan mukaan. Näin pääset ostoksessasi eteenpäin nopeasti, ilman että sinun täytyy käydä läpi koko valikoimaamme – olettaen, että tiedät jo minkätyylisen korun haluat hankkia. Halutessasi suodattaa jonkun tietyn korukiven mukaan, valitse ensin haluamasi kiven väri. Tämän jälkeen sinun on mahdollista valita eri korukivistä ja suodattaa niiden mukaan. Voit myös lajitella korut järjestykseen hinnan tai uutuuden mukaan. Kuten muissakin tilauksissa, koruhankinnankin yhteydessä sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus tilauksellesi. Huomioi tosin, että tämä ei koske kaiverrettuja tuotteita!

Kaulakorut riipuksella

Perinteinen kaulakorumalli on kaulakoru, jonka osia ovat kaulaketju ja riipus. Riipus voi olla pieni ja pelkistetty tai suuri ja näyttävä. Joskus riipus on ketjussa kiinteänä, joskus taas riipuksen voi vaihtaa eri ketjujen välillä. On myös olemassa papukaijalukollisia riipuksia, joiden ansiosta riipus on helppo ja nopea ripustaa eripaksuisiinkin ketjuihin. Kaulakorut risti-, sydän-, avain- tai vaikka horoskooppimerkillä varustettuna ovat yleisiä riipuskaulakoruja. Eri korukivet, kuten ametisti, rubiini ja graanaatti, antavat riipuskoruihin näyttävyyttä. Riipuskoru on muuten persoonallinen lahja, jolla voi viestiä paljon.

Timantti- ja helmikaulakorut juhlaan

Timantti- ja helmikaulakorut ovat perinteinen valinta juhlaan. Valitse häihin helmistä koottu helminauha tai riipus, jossa on elegantti helmisomiste ja iltagaalaan näyttävillä timanteilla koristeltu kaulakoru. Klingelin helmikaulakoruissa käytetään yleisimmin valkoisia viljeltyjä makeanveden helmiä, mutta löydät myös koruja, joissa on käytetty muun muassa viljeltyjä etelämeren helmiä, Tahitihelmiä tai Akoya-helmiä. Timanttikaulakoruissa valikoimaa on näyttävistä ja ylellisistä useamman timantin koruista eleettömän tyylikkäisiin koruihin, joissa somisteena saattaa kimmeltää vain muutama pieni timantti. Tilatessasi timanttikaulakorun meiltä, lähetämme korujen mukana laatutodistuksen, jossa vahvistamme timanttien värin, puhtauden ja hionnan laadun.

Kultainen kaulaketju on klassinen valinta arkeen

Kultainen kaulaketju on tyypillinen arkikaulakoru, joka seuraa mukana elämässä vuoden jokaisena päivänä. Ohut kultainen kaulaketju ei pidä melua itsestään ja käy kaikkien vaatteiden kanssa, joko asettuen sirosti kaulaa somistamaan tai piiloutuen tarvittaessa kauluksen alle. Se on oiva ja vaivaton valinta sille, joka haluaa korun antamaa hohtoa arkeen, muttei jaksa vaihtaa korua päivittäin eri tyylien ja asujen mukaan. Kultaista kaulaketjua voi helposti somistaa erilaisilla irtoriipuksilla. Klingeliltä löydät kaulaketjuja useilla eri pituuksilla, paksuuksilla ja ketjutyypeillä. Kullan lisäksi valittavana on hopeisia ja kullattuja ketjuja. Erilaisia ketjutyyppejä, joissa ketjun punosrakenne poikkeaa hieman toisistaan ovat: bismarck-kaulaketju, singaporekaulaketju, papukaulaketju, figarokaulaketju ja ankkurikaulaketju. Paksu kaulaketju ja nahkainen kaulaketju ovat yleensä enemmän miesten mieleen, mutta sopivat kyllä myös unisex-lookista pitävän naisen tyyliin.

Naisten kaulakoru lahjaksi äidille, tyttärelle tai puolisolle

Kaulakoru äidille äitienpäivänä tai jouluna on varmasti tykätty lahja. Monipuolinen kaulakoruvalikoimamme netissä takaa sen, että korulahja on mahdollinen pienelläkin budjetilla. Tarjolla on upeita, persoonallisia koruja monista eri materiaaleista. Onko aika hankkia tyttärelle ensimmäinen kaulakoru, joka säilyy suloisena muistona läpi elämän ja periytyy tuleville sukupolville? Kevyt ketju söpöllä riipuksella varustettuna saa tytön kuin tytön silmät hehkumaan. Puoliso, jolla on jo kaikkea, voi olla vaikea ja stressiä nostattava tekijä joululahjoja hankittaessa. Korulahja on kuitenkin aina raikas ja kestävä valinta. Ja jos tunnet puolisosi ja tiedät sunnilleen hänen tyylinsä, et voi mennä vikaan kaulakorun valinnassa. Jos kaulakorun tai kaulaketjun pituus mietityttää korua lahjaksi ostaessasi, on hyvä tietää, että esimerkiksi monissa ketjuissa voit valita eri pituuksien väliltä. Jos tuotteen hinta näkyy korujen pääsivulla alkaen-hintana, on todennäköisesti kyseessä tällainen koru, jossa on useita pituuksia. Myös useissa kaulakoruissa ja -ketjuissa on pidennysketju, jonka avulla korun voi yksilöllisesti kiinnittää sopivanpituiseksi.

Persoonallinen kaulakoru viimeistelee tyylin

Monelle kaulakoru on keino viimeistellä persoonallinen tyyli. Kaulakoru tai -ketju on ikään kuin piste i:n päälle, se, joka tekee asusta täydellisen. Pelkistetty, yksivärinen asukokonaisuus saa häikäisevän detaljin näyttävästä värikylläisestä kaulakorusta tai avainkaulakoru täydentää paidan lukko-kuvioitua printtiä – vain mielikuvituksella on rajat asusteiden ja korujen valinnassa. Koruilla on mahdollista saada asukokonaisuuteen kolmiuloitteisuutta, muotoja ja väriä, joka ei kuitenkaan ole liiallisuuksiin menevää. Satsaa koruihin, kun haluat raikastaa ajattomia asujasi pienillä yksityiskohdilla!

Kaulakorun pituus – miten osaan valita oikean pituisen kaulakorun?

Verkkokaupastamme löydät eri mittaisia kaulakoruja ja -ketjuja. Osassa kaulakoruja on pidennysketju, joka antaa mahdollisuuden säätää korun pituutta niin, että se sopii juuri sinun kaulaasi. Monissa kaulaketjuissa on tilattavissa eri pituuksia. Nyrkkisääntö on, että jos kaulakorun pituudeksi on ilmoitettu esimerkiksi 42 cm, tarkoittaa se kaulakorua, joka laskeutuu suurin piirtein solisluun korkeudelle. Pituus 60 taas tarkoittaa, että kyseessä on joko useaan kertaan käärittävä koru tai koru, joka vapaana roikkuessa ylettyy aina poven tienoille. Tämä tietysti riippuu kaulasta – jos olet epävarma, voit käyttää mittanauhaa ja mitata kaulasi ympäryksen.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.