• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Naisten kengät

Kategoriat

Useimmat naiset rakastavat kenkiä - ja niin rakastamme mekin! Kengät valitaan tilanteen, asun, vuodenajan ja mielialan mukaan. Valikoimistamme löytyy erilaisia saappaita, ballerinoja, sandaaleja, avokkaita, korkokenkiä ja nilkkureita joka lähtöön. Ja jos valinta on vaikea, suosittelemme hankkimaan useammat, sillä naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä. Tilaa kengät kätevästi netistä ja sovita oman kodin rauhassa.

KENGÄT NETISTÄ

Kengistä kuulee usein kuulee sanottavan, että halvat kengät eivät voisi olla laadukkaat, mutta KLiNGELin edulliset hinnat todistavat tämän väitteen vääräksi. Kenkämallistojemme tärkeimmät ominaisuudet ovat laadukkaat materiaalit, ammattitaitoinen toteutus ja käyttömukavuus. Edullinen hinta-laatu-suhde näkyy kaikissa tuoteryhmissämme ja siten myös kenkäosastollamme. Laaja kokotarjonta ja kolme lestin leveyttä varmistavat, että KLiNGELin valikoimista löytyy kenkä jokaiselle jalalle!

KENGÄT JOKA TARPEESEEN

Laajasta kenkävalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi jalkineet. Verkkokauppamme tuhansista malleista löydät niin kävelykengät, ballerinat, korkokengät ja avokkaat, sandaalit, tennarit, talvisaappaat ja nilkkurit niin naisille kuin miehillekin. Löydät meiltä leveälestiset kengät ja pohkeista joustavat, leveävartiset saappaat. Mukavuutta ja käytännöllisyyttä arvostaville meiltä löytyy niin nauhalliset nilkkurit kuin klassisen nauhattomat, jotka on helppo saada jalkaan.

KLiNGELin valikoimasta löydät muun muassa

 • Mukavasti mitoitetut talvisaappaat korolla tai ilman.
 • Laadukkaat nilkkurit leveällä lestillä ja tukevalla pohjalla.
 • Urheilulliset tennarit ja ulkoilukengät vapaa-ajan käyttöön.
 • Juhlakengät pieniin ja isoihin tilaisuuksiin.
 • Kesä- ja lomajalkineet mukavista sandaaleista näyttäviin korkosandaletteihin.
 • Klassiset loaferit ja kävelykengät, joissa jaksaa kävellä!
 • Kätevät ja helpot aikuisten tarrakengät.

KENGÄT - ASIALLISEN YKSINKERTAISET VAI KIEHTOVAN YKSITYISKOHTAISET

Valitse mieluisesi monien mallien, värien ja toimintojen joukosta. Herkuttele yksityiskohdilla ja vertaile suosikkejasi, ihastuitko makeisiin solkiin, kimaltaviin jalokiviin, rusetteihin, kukkiin, reikäkuviointiin, leopardiprinttiin vai johonkin ihan muuhun? Jos taas pidät enemmän yksinkertaisista tyyliratkaisuista, löydät meiltä laajan valikoiman ajattomia kenkämalleja klassisen harmonisessa värimaailmassa.

LAATUMERKKIEN KENGÄT YHDESTÄ PAIKASTA

KLiNGELin verkkokauppaan on koottu kymmenittäin tunnettuja ja laadukkaita kenkämerkkejä. Moni merkeistä on klassisia saksalaisia kenkämerkkejä, ja nehän ovat tunnetusti laadukkaita ja kestäviä. Stylistimme Pauliina on kätevästi listannut Naisten haku -blogissamme minkälaisia kenkiä jokaisen kaapista tulisi löytyä, ja olemme listauksesta aivan samaa mieltä hänen kanssaan. Riippumatta materiaalista, mallista tai hintatasosta, meiltä löytyvät kengät ovat aina korkealaatuisia ja kestäviä.

Asiakkaidemme suosikkimerkkejä ovat muun muassa:

 • Liva Loop – Laatumerkki, jolla on usein kauniita ja huolella suunniteltuja yksityiskohtia.
 • Gabor – Klassista ja ajatonta kenkämuotia erittäin korkeilla laatustandardeilla.
 • Naturläufer – Ergonomisia ja jalkaa tukevia kenkiä.
 • Rieker – Edullista laatua trendikkäillä yksityiskohdilla.
 • Caprice – Kauniita ja mukavia pistokkaita ja kenkiä.

TYYLIKKÄÄT JA MUKAVAT TOHVELIT JA SISÄKENGÄT

Kuvittele tilanne, jossa astut sisään kotisi eteiseen kylmänä talvipäinä. Hytisyttää ja tärisyttää kylmyydestä ja jalat tuntuvat jäätyneen tunnottomiksi. Oman kodin eteisessä onneksi katseesi kohdistuu suoraan ihanan pehmeisiin tohveleihin, joihin saat upottaa kylmettyneet jalkasi. Pörröiset sisätossut kätkevät varpaasi pehmeyteensä ja olo alkaa raueta lämpimässä. Meidän pohjoisessa ilmastossa sisätossut ovat melkein pakolliset kylmään vuodenaikaan. Monessa sisätilassa, niin kodissa kuin työpaikalla tai koulussa, pitää olla sisäkengät suojelemassa jalkoja talviaikaan. Syksyllä kannattaakin satsata lämmittäviin ja pukeviin sisätossuihin tai –kenkiin, joissa kelpaa tepastella tulevat kuukaudet. Silloin kannattaa myös kiinnittää huomiota kenkien pohjaan, mitä tukevampi, sitä eristävämpi ja siten myös lämpimämpi. Kotioloihin sopivat paksut ja pörröiset tohvelit, jotka ovatkin monen suosikki ja joihin vaihdetaan heti kotiin tultua. Illalla jalkaan voi vaihtaa unisukat tai lämpötossut, jotka ovat unelmanpehmeät ja lämmittävät, kääremäiset jalkapussukat. Todellinen pelastus kylmiin öihin - hyvästi palelu! Syksystä ja vilpoisista illoista puheen ollen, blogistamme löydät lämmittäviä lahjavinkkejä isänpäivään. Tohvelit ovat varmasti monen isän lahjasuosikkeja! Koti- ja sisäkengät ovat käytännölliset pitkälle kevääseen, kun ulkona on vielä viileää. Jos pidät parvekkeen ovea auki tai poikkeat lyhyesti terassilla tai pihalla eivät kovapohjaiset sisäkengät päästä jalkojasi kylmettymään.

USEAT VÄRIT, KUOSIT JA MALLIT KÄTEVÄSTI NETISTÄ

Leopardikuvioidut sisäkengät, huopatossut, pörröiset ballerinatossut tai tukevapohjaiset villakankaiset tohvelit – meiltä löydät monenlaisia laadukkaita kotitossuja. Verkkokaupastamme löydät sisäkengät, pistokkaat ja sandaalit työpaikalle sekä tohvelit ja aamutossut kotikäyttöön. Kotiin tullessa on suorastaan luksusta saada vaihtaa jalkoihin mukavat ja lämmittävät sisätossut. Moni tykkää vaihtaa kotivaatteisiin tai oloasuun ja silloin ryhdikkäät tohvelit viimeistelevät kotiasun. Olosasussa tuntee oikein saavansa kaiken irti kodista; tartu kirjaan tai avaa televisio, asetu mukavasti nojatuoliin ja nauti olostasi pehmeän mukavissa kotivaatteissa.

Me KLiNGELillä arvostamme laatua ja mukavuutta, eleganssia ja tyylikkyyttä unohtamatta. Laajaan kenkävalikoimaamme on panostettu huolella ja se näkyy tuotteissa. Moni kenkämallimme löytyy leveälestisenä ja pohjamateriaaleissa on valinnanvaraa liukuestoisesta kumista tasapainottavaan korkkiin. Täältä voit lukea lisää kenkiemme lesteistä ja niiden sopivuudesta niin kapeille kuin leveille jaloille. Ulkokengissä kannan korkeus, eli korko, vaihtelee matalasta korkeaan ja saappaista löytyy leveävartisia malleja. Kenkien pintamateriaalit vaihtelevat aidoista nahasta, tekstiileihin ja synteettisiin materiaaleihin. Verkkokauppamme hakuvaihtoehdoissa voit helposti valita itselle tärkeät kriteerit ja katsella vain tietynlaisia tuotteita.

MUKAVAT SISÄKENGÄT

Me pohjoisessa ilmastossa asuvat opimme jo pienestä pitäen arvostamaan sisällä päälle vaihdettavia sisäkenkiä. Suuren osan vuodesta ulkosäät kuormittavat ulkokenkiämme siihen tahtiin, että sisään tultaessa ne on parempi jättää eteiseen. Lisäksi ulkokengät voivat olla hiostavat, jos niitä pitää koko päivän, ja silloin olon pelastavat erilliset sisäkengät. Sisäkenkiä ovat niin tohvelimaiset kotikengät kuin myös tyylikkäät pistokkaat, avokkaat tai terveyssandaalit, ihan riippuen tilanteesta, paikasta ja omasta mausta!

PISTOKKAAT JA SANDALETIT OVAT KÄTEVIÄ KENKÄMALLEJA

Lämpimien ja helposti hikoilevien jalkojen on hyvä saada tuulettua. Silloin kantapäästä avoimet pistokkaat tai pituudeltaan avoimet sandaletit ovat ehdoton ykkösvalinta esimerkiksi työkäyttöön. Tukevan pohjan päällä on hyvä seistä pitkiäkin aikoja ja laadukkaasti muotoillut pohjalliset antavat jaloille parhaan mahdollisen tuen. Avonaisiin pistokkaisiin ja sandaletteihin on myös hauska pukea värikkäät sukat tuomaan lisäväriä ja yksityiskohtaa asukokonaisuuteen.

SANDAALIT ANTAVAT VAPAUDEN TUNTEEN

On sanomattakin selvää, että sandaalit kuuluvat kesään ja lämpimän sään pukeutumiseen. Avoimet sandaalit antavat jalkojen hengittää ja ilmavirran ansiosta kengät ovat viileät kesäkuumallakin. Sandaalit puetaan usein paljaan ihon päälle, ja silloin korostuu kenkien laadukkaan suunnittelun ja materiaalien merkitys. Remmien tulee olla pehmeät ja ihoa myötäilevät ja pohja on parhaassa tapauksessa esimerkiksi korkkia, joka on hengittävää ja pehmeää. KLiNGELin valikoimasta löytyy sandaaleja joka makuun ja tilanteeseen. Kiilakorkosandaalit ja korolliset sandaalit nostavat kesäasun hetkessä juhlatunnelmaan ja matalat tai täysin korottomat sandaalit mahdollistavat koko päivän liikkeessä, esimerkiksi kaupunkilomalla. Meidän valikoimastamme löydät myös useita eri kiinnitysmenetelmiä tarrasuljennasta solkiin. Koska sandaaleja käytetään pääasiassa kesällä tai sisällä, voi niillä luoda asuun erityistä siroutta ja yksityiskohtia. Toisin kuin meille suomalaisille niin tutuissa talvikengissä, sandaaleissa on varaa koristeellisuuteen ihan jo käytännön syistä. Istuuko sinuun makuusi parhaiten glitterein ja paljetein varustetut kiilasandeltit, pitsimäiset kangassandaalit vai kukallisesti kuvioidut varvassandaalit?

KORKOKENGÄT KORKEINA TAI MATALINA

Korkokengät ovat monelle naiselle vaikea paikka, vaikea paikka nimenomaan hyvällä tavalla! Niitä löytyy aina uusia entistä kauniimpia ja joidenkin on vaikea vastustaa uusien hankkimista, vaikka kaappi olisi jo täynnä vanhempia pareja. Ne ovat kauniita, houkuttelevia ja tyylikkäitä ja mikä parasta, ne ryhdistävät kantajansa olemusta hetkessä. Matalakorkoiset korkokengät ovat monen mielestä mukavampi valinta kuin oikeat korkeat korot. Hyvin suunnitellut korkokengät, ovat mukavammat kuin päältä päin uskoisikaan. Pieni korko tekee jalalle hyvää ja laadukkaan sisäpohjan ansiosta jalka saa tarvitsemaansa tukea ryhdikkään viistossa asennossa. Matalalla korolla varustetuissa avokkaissa on usein hyvä kävellä ja tanssia. Korkeat korot ovat puolestaan näyttävyydessä omaa luokkaansa. Piikkikorkoiset, kiiltonahkaiset kengät nostavat asun kuin asun juhlakuntoon ja näyttävät korot antavat uskottavuutta niin liiketapaamisessa, teatterissa kuin pikkujouluissa. Laadukkaat korkokengät tunnistaa muun muassa siitä, että niissä on pehmustettu sisäpohja tuomassa mukavuutta jalalle.

Valikoimastamme löytyy muun muassa korkonilkkureita vetoketjulla ja nappikoristeella sekä värikkäitä mokkakorkokenkiä tolppakorolla

LOAFERIT, MOKKASIINIT JA KÄVELYKENGÄT, JOISSA JAKSAT AAMUSTA ILTAAN

Loaferit, mokkasiinit ja kävelykengät ovat kenkiä parhaimmillaan. Jokaisen lempikenkiin lukeutuvat varmasti mukavat kävelykengät, joissa jaksaa aamusta iltaan. Jos et ole vielä kokenut loafereiden vapauttavaa tunnetta, suosittelemme heti tutustumaan näihin aikuisten suosikkikenkiin. Loaferit ja mokkasiinit ovat tunnetusti pehmeät ja niissä on leveä lesti ja ergonominen, liukkaan pitävä pohja. Ja tiesitkö, että mokkasiinit ovat niin pidettyjä, että niistä on johdettu yleisnimitys mokkasiinisauma, joka tarkoittaa tämän tyylisissä kengissä yleistä ulkosaumaa jalkapöydän päällä. KLiNGELin valikoimasta löytyy loafereita ja mokkasiineja kaikissa eri tyyleissä ja väreissä. Meiltä löydät niin merihenkiset purjehduskengät, kiilakorolliset loaferit, klassisen pelkistetyt tukikengät kuin strassisomistein koristellut kävelykengätkin. Laajasta kävelykenkävalikoimastamme kannattaa ainakin tarkistaa suositut merkit Mae&Mathilda, Ara ja Naturläufer.

Mukavissa kävelykengissä tai kiiltonahkaisissa tarranilkkureissa kulkee aamusta iltaan ja tarrakengät ovat kiinnitystoimintonsa ansiosta helpot ja nopeat laittaa jalkaan ja ottaa pois.

TALVISAAPPAAT JA NILKKURIT EUROOPPALAISTA LAATUA

Saksalaiset valmistavat tunnetusti laadukkaita kenkiä ja saksalaisena verkkokauppana me osaamme arvostaa laatua ja kestävyyttä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri etsimäsi talvikengät etsit sitten koroilla tai ilman, varrettomina tai pitkävartisina, kapealla tai leveällä varrella, värillisinä, kuvioituina ja somistettuina tai tyylikkään mustina tai ruskeina. Monissa talvikengissämme on tukeva kumipohja, joka antaa pitoa liukkaalla säällä.

1960-luvulla Nancy Sinatra lauloi: ”These boots are made for walking”, ja saneli naisten muodin perustukset. Yhtä vähän naisten kuin miestenkään tarvitsee kärsiä epämukavista, puristavista tai kiikkuvista kengistä. Kengät on luotu käveltäviksi ja sen tunnistaa kengän suunnittelusta ja huolellisesta valmistuksesta. Erityisesti talvisaappailta vaaditaan paljon; niiden pitää olla sekä lämmittävät että kuitenkin hengittävät, jotta ne jalassa jaksaa pitkään, puhumattakaan miellyttävästä ulkonäöstä ja pehmeästä liikkeitä myötäilevästä mallista. Saappaista löytyykin onneksi monenlaisia versioita nahkaisista teknisestä kankaasta valmistettuihin. Kauniit, sääriä myötäilevät talvisaappaat ovat naisten etuoikeus, ja me KLiNGELillä pidämme sitä pienenä ylpeydenaiheena. Kylmänä vuodenaikana vaatetukseemme astuvat nämä täysin muista poikkeavat jalkineet, jotka ovat jo itsessään kuitenkin niin monipuoliset. Naisten saappaita löytyy niin kireä- ja löysävartisina, tasaisen korottomina, pienellä tai korkealla korolla varustettuina ja mitä erikoisemmin koristeltuina. Talvisaappaat ja niiden varret käsitellään huolella säänpitäviksi, jotta ne lunastavat nimensä talvisaappaina. Nilkkureihin pätevät monet samat ominaisuudet, mutta ilman vartta ja ovat usein vielä ripauksen soveltuvammat esimerkiksi pitkään kävelyyn. Sirot rusettinilkkurit piristävät jokaista asua ja tuovat usein kaivattua leikkimielisyyttä ja romantiikkaa pukeutumiseen.

TENNARIT OVAT KEPEÄT JA KÄYTÄNNÖLLISET

Tennarit ovat nykyään käytännölliset arkikengät, eivätkä nimestä huolimatta pelkät tennis- ja urheilutossut. Nykyajan muotia ja pukeutumista kuvailee hyvin käytännöllisyys ja mukavuus, ja ne määritelmät täyttyvät myös tennareissa. Siistit tossut sopivat kaikkiin arkitilanteisiin ja sopivasti yhdistettynä ne ovat salonkikelpoiset hienompiinkin tilaisuuksiin. Tunnuksenomaista tennareille on paksu kuminen pohja, joka kuitenkin joustaa ja antaa taivuttaessa periksi. Kengät ovat perinteisesti tehty kankaasta, mutta myös nahkaisia malleja löytyy. Meidän valikoimastamme löydät niin matalat, varrettomat kengät kuin varrellisetkin monissa eri kuoseissa ja väreissä. Rohkeimmat yhdistävät leopardikuvioidut tennarit mustiin sukkahousuihin ja hameeseen, tai paljetein ja värein koristellut varsitennarit paksuihin legginseihin ja tunikaan.

KENKÄMAAILMAN SUOSIKIT HELPOSTI VERKOSTA

Verkkokauppa on kiireisen shoppailijan unelma. Laajasta valikoimasta huolimatta verkkokaupasta löytää juuri etsimänsä kätevien hakusuodattimien avulla. Halutessasi voit esimerkiksi yhdellä klikkauksella katsella ja vertailla vain yhden tietyn värisiä tennareita tai suodattaa hakua juuri oman kenkäkokosi mukaan. Me haluamme tukea sinua oikean kokoisten tuotteiden löytämisessä ja siksi olemme koonneet koko-oppaita ja ohjeita kauppamme ohjesivustolle. Tuotesivulla näet heti onko toivomaasi tuotetta varastossa valmiina lähetettäväksi. Tilaamalla kengät netistä saat kokeilla kenkiä rauhassa omassa kodissasi juuri sinulle sopivana ajankohtana. Jos joku tilaamistasi pareista ei olekaan sinulle mieluinen, voit palauttaa kengät lähettämällä ne takaisin meille. Tarkistathan myös viimeistään siinä vaiheessa palautusohjeet ja noudatat niitä tarkasti.

KLiNGEL on erikoistunut hyvältä tuntuviin kenkiin. Laajassa valikoimassamme on erityisen paljon leveälestisiä kenkiä, jotka antavat tukea leveälle jalkapohjalle. Talvisaappaissa tarjoamme kattavan valikoiman leveällä varrella varustettuja naisten saappaita. Nykyään on kätevää ja luotettavaa tilata kengät netistä, koska verkkosivuillamme on helppo katsoa kerralla suurta valikoimaa ja verkkokaupan maksu-, toimitus- ja palautusehdot ovat selvästi esillä sivuston ohjeita ja vinkkejä -osiossa. Unohtamatta, että verkkotilauksissa on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus!

KENKIEN HOITO

Huolla kenkiä huolella, koska ne tarvitsevat huoltoa ja hoitoa pitääkseen muotonsa ja pysyäkseen suojaavina. Uudet kengät kannattaa aina ensimmäisenä suihkuttaa suojasuihkeella, joka antaa vastustusta esimerkiksi sadekelejä varten. Nahkakenkiä tulee säännöllisesti rasvata nahanhoitoaineella, jotta materiaali pysyy joustavana ja pehmeänä. Kenkien kastuessa ne kannattaa jättää kuivumaan ja varmistaa, että ne saavat kuivua täysin. Pintapuolisesti kengät myös kannattaa aina puhdistaa hellästi rätillä, ettei esimerkiksi lika pääse pinttymään ja jätä lopulta ikävännäköistä jälkeä.

Jalat ovat niin kovassa rasituksessa jokapäiväisessä arjessamme, että niitä ei voi hemmotella liikaa. Illalla on ihana rentoutua lämpimän jalkakylvyn äärellä, joka hemmottelee niin jalkoja kuin mieltäkin. Jalkoja kannattaa hemmotella myös kenkien sisällä ja panostaa itselle sopiviin irtopohjallisiin. Niitä löytyy moneen eri lähtöön ja tarpeeseen, tuomaan lämpöä ja eristystä, raikastamaan kuumana kesäpäivänä, tuomaan tukea ja korkeutta tietystä kohdasta jalkapohjaa tai vain pehmentämään iskua geelipehmusteena. Irtopohjallinen suojaa jalan lisäksi itse kenkää. Kenkiä on myös tärkeä pitää kunnolla jalassa, niin ettei esimerkiksi vahingossa astu ohi pohjallisesta ja siten vääristä kengän muotoa.

Kenkien säilytykseen kannattaa kiinnittää huomiota. Varaa jokaiselle parille kunnolla tilaa ja anna niiden seistä odottamassa käyttökertaansa tilavasti ilman, että ne esimerkiksi puristavat toisiaan tai ovat lytyssä päällekkäin. Kengät ovat hyvin vuodenaikasidonnaisia ja kengät ovat usein niin sanotusti kesä- tai talvitauolla. Se on hyvä tilaisuus antaa kenkien levätä, kunhan ne on ensin valmistellut pitkälle, usean kuukauden tauolleen. Puhdista kengät huolellisesti ja pakkaa ne hellävaraisesti pois eteisen ruuhkahyllyiltä. Yksi hyvä vinkki on säilyttää kenkien oma laatikko ja aina pakata kengät siististi omaan laatikkoonsa odottamaan.

KENKÄMALLIT JOKA TILANTEESEEN

Laajasta kenkävalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi jalkineet. Verkkokauppamme tuhansista malleista löydät niin kävelykengät, ballerinat, korkokengät ja avokkaat, sandaalit, tennarit, talvisaappaat ja nilkkurit niin naisille kuin miehillekin. Löydät meiltä leveälestiset kengät ja pohkeista joustavat, leveävartiset saappaat. Mukavuutta ja käytännöllisyyttä arvostaville meiltä löytyy niin nauhalliset nilkkurit kuin klassisen nauhattomat, jotka on helppo saada jalkaan.

Usein kuulee sanottavan, että halvat kengät eivät voisi olla laadukkaat, mutta KLiNGELin edulliset hinnat todistavat tämän väitteen vääräksi. Kenkämallistojemme tärkeimmät ominaisuudet ovat laadukkaat materiaalit, ammattitaitoinen toteutus ja käyttömukavuus. Edullinen hinta-laatu-suhde näkyy kaikissa tuoteryhmissämme ja siten myös kenkäosastollamme. Laaja kokotarjonta ja kolme lestin leveyttä varmistavat, että KLiNGELin valikoimista löytyy kenkä jokaiselle jalalle!

KLiNGELin valikoimasta löydät muun muassa: mukavasti mitoitetut talvisaappaat korolla tai ilman, laadukkaat nilkkurit leveällä lestillä ja tukevalla pohjalla, urheilulliset tennarit ja ulkoilukengät vapaa-ajan käyttöön, juhlakengät pieniin ja isoihin tilaisuuksiin, kesä- ja lomajalkineet mukavista sandaaleista näyttäviin korkosandaletteihin, klassiset loaferit ja kävelykengät, joissa jaksaa kävellä! Sekä kätevät ja helpot aikuisten tarrakengät.

ASIALLISEN YKSINKERTAISET VAI KIEHTOVAN YKSITYISKOHTAISET

Valitse mieluisesi monien mallien, värien ja toimintojen joukosta. Herkuttele yksityiskohdilla ja vertaile suosikkejasi, ihastuitko makeisiin solkiin, kimaltaviin jalokiviin, rusetteihin, kukkiin, reikäkuviointiin, leopardiprinttiin vai johonkin ihan muuhun? Jos taas pidät enemmän yksinkertaisista tyyliratkaisuista, löydät meiltä laajan valikoiman ajattomia kenkämalleja klassisen harmonisessa värimaailmassa.

LAATUMERKIT YHDESTÄ PAIKASTA

KLiNGELin verkkokauppaan on koottu kymmenittäin tunnettuja ja laadukkaita kenkämerkkejä. Moni merkeistä on klassisia saksalaisia kenkämerkkejä, ja nehän ovat tunnetusti laadukkaita ja kestäviä! Riippumatta materiaalista, mallista tai hintatasosta, meiltä löytyvät kengät ovat aina korkealaatuisia ja kestäviä.

Asiakkaidemme suosikkimerkkejä ovat muun muassa:

Liva Loop – Laatumerkki, jolla on usein kauniita ja huolella suunniteltuja yksityiskohtia.

Gabor – Klassista ja ajatonta kenkämuotia erittäin korkeilla laatustandardeilla.

Naturläufer – Ergonomisia ja jalkaa tukevia kenkiä.

Rieker – Edullista laatua trendikkäillä yksityiskohdilla.

Sekä Caprice – Kauniita ja mukavia pistokkaita ja kenkiä.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.