• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Korkokengät

Kategoriat

Korkokengät helposti netistä

Korkokenkien, avokkaiden ja muiden juhlavien jalkineiden maailma kutsuu inspiroitumaan! Me Klingelillä olemme keskittyneet aikuisen naisen tyylikkääseen ja laadukkaaseen muotiin, ja täältä löydät jokaiseen tilanteeseen ja asuun sopivat klassisen kauniit korkokengät. Pieni korko tuo ryhtiä koko olemukseen ja korkeat korot taikovat juhlan tunnelmaa asuun kuin asuun. Valikoimastamme löydät niin matalakorkoiset avokkaat, avokärkiset juhlakengät, klassiset naisten korkokengät kuin korkeat tai matalat kiilakorkokengät. Muotitietoinen nainen valitsee Klingelin kenkäkaupakseen. Ja koska verkkotilaus on luotettavaa, nopeaa ja vaivatonta, ei mikään enää voisi olla helpompi tapa selata tuhansien kenkämallien valikoimaa. Tervetuloa tutustumaan runsaaseen ostosmaailmaamme!

Klingelin laaja ostosmaailma on todellakin naisten paratiisi, eikä unelmien ostosmaailma olisi mitään ilman kauniita, naisellisia ja toinen toistaan herkullisempia korkokenkiä. Valitse hyväksi havaittu lempivärisi tai uskaltaudu kokeilemaan jotain aivan uutta, laajasta kenkävalikoimastamme löydät kengät joka tilanteeseen. Korkokenkävalikoimamme kattaa niin juhlavat pikkukengät kuin myös toimistoon ja sisäkengiksi sopivat, siistin arkiset avokkaat. Laadukkaissa ja huolella suunnitelluissa naisten kengissä jaksaa aamusta iltaan ja monet avokkaat sopivatkin myös tyylillisesti niin arkeen kuin juhlaan.

Sirot ja kauniit korkokengät ovat naisten oma herkku, koska vastaaviahan ei miesten muodista tällä hetkellä löydy. Nimenomaan siis nykyaikana. Korollinen kengänkanta kuitenkin kehitettiin alun perin miehille ja miesten asuun. Korollisen kannan tarkoitus oli suojata jalkaa kostealta ja likaiselta maalta ja kaikilta katujen saasteilta. Se, miksi kengät ja kenkien kannat suunniteltiin juuri miehille, johtuu tietenkin siitä, että ajan hengen mukaisesti vain miehet liikkuivat tärkeillä asioilla ja tarvitsivat tietynlaista puettavaa. Mutta se oli onneksi elämme nyt eri aikaa!

Vuosisatojen aikana kenkätyylit ovat vaihdelleet lähinnä käyttötarkoitusten vuoksi. Pitkään korot olivat käytännöllinen jalkojen suoja katujen likaa vastaan ja esimerkiksi ratsastuskengissä oli matala mutta jämäkkä kanta käytännöllisistä syistä, jotta jalka ei luistaisi satulan pidikkeestä. 1500-luvulla korkokenkien ulkonäköön alettiin kiinnittää enemmän huomiota ja kengät nousivat suosioon erityisesti ulkonäöllisistä syistä. Korkeat korot olivat statussymboli ja korkojen avulla saattoi nostattaa itsensä muiden yläpuolelle. Korkeiden korkojen käyttäjistä lähti vakiintumaan englanninkielinen termi ”well-heeled”, eli suoralla käännöksellä hyväkantainen henkilö. Sillä tarkoitetaan tämän perun mukaan juuri kuvitellusti muita korkeammalla seisovaa ja varakasta henkilöä. Yhden tarinan mukaan eräät kuninkaalliset olisivat halunneet yksinoikeuden korkeisiin jalkineisiin, mutta niin pitkälle ei onneksi menty. Oikeustoimi myöntyi kuitenkin antamaan yksinoikeuden tietynlaisiin jalkineisiin, nimittäin punapohjaisiin korkokenkiin. Tarinan haluaisi ainakin uskoa olevan totta, niin romanttiselta kuulostaa ajatus nykypäivänä tunnetun ja himoitun punapohjaisen kenkämerkki Louboutinin mahdollisesta inspiraationlähteestä.

Kaikista kenkämalleista juuri korkokengillä on vaihderikas historia, erityisesti viime vuosisadan ajalta. Viime vuosisadan aikana naisten ja miesten jalkinemuotiin luotiin niin kapeat piikkarit, piskuiset kitten heel –korot, seitsemänkymmentäluvun massiiviset tolppakorot ja platform-pohjat, puhumattakaan kuumia tanssiliikkeitä mahdollistavista korkokengistä niin naisilla kuin miehillä.

Avokkaat ovat tyylitietoinen valinta

Avokkaat ovat kenkien ikuinen muotiklassikko ja ne sopivat kaikkiin tilanteisiin. Haluamme tarjota laajan valikoiman kenkiä kaikille naisille ja avokasmallistostamme löydät varmasti omat suosikkisi. Olemme Klingelillä kiinnittäneet erityistä huomiota laadukkaisiin ja mukaviin aikuisten naisten jalkineisiin. Mukavuuden lisäksi avokkaamme tarjoavat täydellistä tyylikkyyttä. Muotiasiantuntijamme valitsevat mallistoihimme vain kaikkein tyylikkäimmät naisten kengät.

Mallistostamme löydät avokkaat töihin, vapaa-ajalle ja juhliin. Tarjoamme avokkaita eri materiaaleissa, niin kapeillea kuin väljillä lesteilä ja sekä koroilla että ilman. Tykästytpä mihin tahansa malliin, voit aina olla varma siitä, että kenkäpari on valmistettu parhaista materiaaleista. Avokkaiden nahka, tekstiilit ja muut materiaalit ovat korkeaa laatua ja lopputulos on aina taidokkaasti viimeistelty. Tunnetut laatumerkit kuten ara, Gabor, Gennia ja Waldläufer takaavat korkean laadun ja luotettavuuden. Verkkosivuilta löytyvien kokotaulukkojemme avulla voit mitata, että löytämäsi suosikkikengät ovat varmasti juuri omaan jalkaan sopivaa kokoa.

Avokkaat kuuluvat aikuisen naisen klassiseen tyyliin ja ne sopivat asuun kuin asuun. Heittäydy katselemaan mahtavan monipuolista valikoimaamme ja löydät itsellesi uudet lempiavokkaat!

JUHLAKENGÄT, JOISSA ON HELPPO LOISTAA

Miten pukeutua firman pikkujouluihin, ystävän järjestämiin uuden vuoden bileisiin, ristiäisiin tai kesähäihin? Yksi yhteinen nimittäjä on ainakin korkokengät. Juhla-asun suunnittelun voi hyvin aloittaa kengistä, koska ne voivat usein olla samat useassa eri juhlassa ympäri vuoden. Erityisesti houkuttelevan värikkäät korkkarit sopivat juhlaan kuin juhlaan ja värikkäiden kenkien kanssa saa piristettyä vanhoja ja kuluneempiakin vaatteita. Kannattaa siis rohkeasti tutustua myös omaperäisiin juhlakenkiin ja tosissaan miettiä, uskaltaisiko itsekin leikitellä pukeutumisella ja rohkeasti erottautua joukosta. Miten olisi esimerkiksi uuden vuoden aatto ja makeat punaiset kiiltonahkakengät?

Juhlakenkiä ei mitata koron korkeudessa tai muilla perinteisen juhlakengän attribuuteilla, vaan sillä, millaisen olon kengät antavat kantajalleen. Kenkien tulee tukea oikeista kohdista ja istua jalkaan kuin sukka. Kengät istuvat täydellisesti, jos niiden jalassa oloa ei meinaa edes huomata. Juhlatunnelmahan luodaan tunnetusti mielialalla ja juhlatunnelmaan on huomattavasti helpompi päästä kun kenkä ei purista mistään kohtaa. KLiNGELin kenkävalikoimaan on huolella valittu nimenomaan mukavia ja jalkaan istuvia laatukenkiä. Joskus kengät voivat vaatia niin kutsuttua sisäänajoa, eli kengän ja jalan yhteensopivuuden harjoittamista, jossa kenkä venytetään tarpeellisista kohdista sopimaan juuri oman jalan muotoon. Venyttäminen onnistuu parhaiten pukemalla jalkaan ensin kosteat sukat ja niiden päälle uudet kengät. Laadukkaille kengille tämänkaltainen sisäänajo tekee vain hyvää, ja sen jälkeen voikin luottaa siihen, että kengät eivät hierrä tai vaivaa juhlatilanteessa.

Kun etsit juhlavia kenkiä, kannattaa vilkaista myös avokärkiset korkokenkämme. Avokärkiset kengät, eli niin kutsutut peep-toe-korkokengät ovat saaneet englanninkielisen nimensä ulkonäöstään, jossa kengän kärkeen on jätetty pieni kurkistusreikä varpaille. Kenkä ei kuitenkaan jää yhtä avoimeksi kuin esimerkiksi sandaali, mutta avoin kärki tuo kenkään elävyyttä ja luo kevyesti viekasta ilmettä. Avokärkiset kengät sopivat asuun niin talvella kuin kesälläkin. Kauneimmat ne ovat ilman sukkia ja sukkahousuja, mutta koska mukavuus tulee usein askeleen edellä ulkonäköä, voi myös avokärkiset korkkarit pukea yhdessä sukkahousujen kanssa. Silloin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, etteivät sukkahousujen saumat juuri osu avokärjen kohdalle. Yksi varma tapa on pukeutua kokonaan saumattomiin sukkahousuihin.

Pukeutuminen ja erityisesti juhlapukeutuminen on itsensä hemmottelua. Kun on aiemmin miettinyt huolella läpi oman vaatevarastonsa ja siten omaa kattavan perusvaraston vaatteita, kenkiä ja asusteita joka tilanteeseen, välttyy juhlapukeutumisen stressiltä ja laittautumisesta ja voi laittautumisesta nimenomaan tehdä oman hemmotteluhetken. Juhlailtoja varten kannattaa varautua itselle mieluisalla juhla-asulla, joka voi olla esimerkiksi joko kauniisti pliseeratut paita ja housut tai pitsinen juhlamekko. Miten itse valmistaudut juhlailtaan? Lasillinen kuohuvaa jo peilin edessä laittautuessa tai hurmaavan tuoksuinen vaahtokylpy nostavat juhlamielen takuuvarmasti korkealle. Etukäteen harkittuun juhla-asuun on mukava pukeutua ja viimeistellä asu kauniilla juhlakengillä.

Aina voi olla syytä pistää pienet juhlat pystyyn. Ei siis tarvitse odottaa kutsua muiden järjestämiin juhliin, vaan ystävät voi kutsua oman kotiin juhlistamaan niin pientä kuin suurempaakin juhlan aihetta. Vietä oma itsenäisyyspäivän vastaanotto ja illanistujainen läheisten ja ystävien kera! Tai miten olisi perinteisten nimipäivien juhlistaminen kuten ennen vanhaan? Klassiset pikkukengät tai avokkaat sopivat juhliin kuin juhliin - pienestä kahvitteluhetkestä kylän seurahuoneessa järjestettäviin pitoihin. Juhla-asusta saa entistä näyttävämmän valitsemalla jalkaan slingback-kengät, eli sirot kengät, joissa on avoimen kantapään ylittävä remmi, tai avokärkiset kengät. Perinteisissä, umpinaisissa kengissä voi leikitellä eri korkojen vaihtoehdoilla. Juhlaviin kenkiin sopivat erinomaisesti korkeat korot tai koko jalan pituudelta ulottuvat kiilakorkokengät, tai yhtälailla pikkuruiset kitten heel –korot tai matalakorkoiset jalkineet.

AVOKKAAT JA KORKOKENGÄT KRUUNAAVAT ARKIASUUN

Avokkaat ovat aina tyylivarma valinta. Ne sopivat niin farkkujen, suorien lahkeiden kuin caprihousujenkin kanssa, puhumattakaan mekoista ja hameista. Avokkaat ovat usein mukavat ja hyvät jalkaan, ja niissä jaksaa aamusta iltaan. Ne sopivat erinomaisesti työpaikalle sisäkengiksi, jotka sujauttaa jalkaan talvikenkien sijaan. Vaihtokengät suojaavat niin jalkoja kuin kenkiäkin. Koko päivä paksuissa talvikengissä on raskasta jaloille ja kuluttaa kenkiä turhaan. Kesäaikaan avokkaissa selviää toki ulkonakin vaivatta.

Ensituntumalta moni voi ajatella, että korkokengät kuuluisi yhdistää helmoihin, koska niin on totuttu näkemään jo vuosikymmeniä. Se ei kuitenkaan missään nimessä ole se ainoa oikea tapa, vaan korolliset pikkukengät, arkiset avokkaat ja tolppakorolliset korkkarit ovat upeat myös lahkeisiin yhdistettyinä. Leggingseillä tai pillifarkuilla korostat kenkiä ja niihin kiinnitetään helpommin huomiota. Leveälahkeisten housujen alta kengistä saattaa näkyä vain kärjet, jotka ovat silloin edustavimmat kapeakärkisinä tai peräti ihan suippokärkisinä. Vajaamittaisten housujen kanssa sopivat kengät kuin kengät ja erityisesti lahkeen alta pilkottavat pohkeet saavat upeaa nostetta korollisista kengistä. Jo pieni korko nostaa ryhtiä huomattavasti ja taikoo tyylikkäämmän olemuksen.

Kengillä on helppo leikitellä ja niiden avulla asuun voi saada ripauksen kaivattua väriä tai omintakeisuutta. Jo kenkiä ostaessa kannattaa pitää tämä mielessä ja uskaltaa kokeilla esimerkiksi juuri värikkäitä avokkaita. Ne sopivat hyvin muuten harmonisen mustaan, harmaaseen tai ruskeaan vaatekokonaisuuteen ja piristävät itsessään asua uudella tavalla. Kengistä löytyy usein myös hauskoja yksityiskohtia, kuten kullanvärisiä niittejä tai rusetteja, jotka määrittävät koko asua uudestaan. Eri mallisten korkojen avulla saat myös aivan erilaista ilmettä asuun. Valitse itsellesi mieluinen korkeus ja kokeile välillä tukevia tolppakorkoja, näyttäviä kiilakorkoja, huimia piikkareita tai pikkuruisia kittenheel-korkoja ja huomaa muutos arkiasussasi.

KORKOKENGÄT ISOILLE JALOILLE

Klingel on erikoistunut hyvin istuviin kenkiin ja haluamme esitellä kenkiä kaikille naisille jalan koosta riippumatta. Meidän valikoimastamme löytyvät pienet ja isot koot, kuten korkokengät kokoa 44 tai 45. Oikeaa kokoa valitessa on erittäin tärkeä kiinnittää huomiota kengän lestiin ja lestin oikeaan leveyteen. Riippumatta kengän koosta, voi kengän lesti olla kapea tai leveä. Lestillä tarkoitetaan jalan leveintä kohtaa, eli jalkapöydän leveyttä. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon kenkien kokovaihtoehtoja eri levyisillä lesteillä.

MITEN HOITAA KORKOKENKIÄ?

Korkokenkiä tulee hoitaa kuten muitakin kenkiä, eli huolella ja rakkaudella. Kengät kannattaa pyrkiä pitämään mahdollisimman puhtaina, lika on paras pyyhkäistä pois saman tien kun se onnistuu tarttumaan jalkineeseen. Riippuen kengän pintamateriaalista, voi kenkää joko pyyhkiä kostutetulla, märähköllä rätillä, erityisen kevyesti kostetulla pyyhkeellä tai esimerkiksi mokkanahalle tarkoitetulla mokkaharjalla.

Kenkien hoitoon on olemassa monenlaisia pesuaineita, suihkeita ja voiteita. Niihin kannattaa tutustua ja jos ei ole aiemmin käyttänyt, on nyt hyvä hetki alkaa hoitamaan kenkiään hoitoaineilla. Eri materiaaleille on olemassa erilaisia juuri kyseiselle materiaalille sopivia aineita, ja ne antavat kenkien materiaalille parhaat edellytykset pysyä kauniina, kimmoisana ja säilyvänä. Klignelin valikoimasta löydät hyödyllisiä kenkäaineita, kuten suihkeet ja kenkävoiteet.

Korkokenkien pintapuolisen siisteyden lisäksi on tärkeä huoltaa kenkien pohjia ja korkoja. Kuluneet korot kannattaa huollattaa tai vaihdattaa suutarilla, esimerkiksi korkolaput kuluvat käytössä ja ehjillä korkolapuilla suojaat koko kenkää ja autat ylläpitämään sen oikeaa muotoa. Kenkien oikea koko on tärkeää myös kenkien huollon ja ylläpidon kannalta. Liian pieni tai muuten vääränkokoinen kenkä voi istua huonosti jalkaan ja jalka voi vahingossa painaa kenkää kasaan joka askeleella. Kannattaa siis myös varmistaa, että askel on hyvän näköinen ja jalka ja kenkä ovat harmoniassa keskenään.

Erityisesti korkokengissä voi usein olla siroja yksityiskohtia, kuten nilkkaremmi tai jalan yli menevä remmi. Ne voivat olla ohuita ja herkkiä kohtia, joiden säännölliseen huoltoon ja kulumien ennaltaehkäisyyn kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Ohuen remmin kulumat hoitaa parhaiten ammattitaitoinen suutari.

KORKOKENGÄT NETISTÄ – KÄTEVÄÄ JA LUOTETTAVAA

Klingel on kenkäkauppa netissä. Valtavasta mallistoistamme löydät kengät niin töihin, vapaa-ajalle kuin juhliinkin. Tarjoamme naisten kenkiä eri materiaaleissa ja tyyleissä. Valikoimassamme on kenkiä niin kapealla kuin väljällä lestillä ja sekä koroilla että ilman. Tässä lyhyt katsaus mallistoomme:

 • Klassiset naisten korkokengät
 • Korolliset avokkaat
 • Kärjestä avoimet kengät
 • Remmiavokkaat
 • Slingback-kengät
 • Kiilakantaiset kengät
 • Matalakantaiset avokkaat

Valitsetpa sitten minkä tahansa mallin, voit olla varma, että ne on valmistettu vain parhaista materiaaleista. Kenkiemme nahka, tekstiilit ja muut materiaalit ovat korkeaa laatua ja kokonaisuus on aina taidokkaasti viimeistelty. Laadun takaavat tunnetut laatumerkit kuten Gabor, ara, Ca’d’Oro ja Caprice. Löydettyäsi omat suosikkimallisi voit kokotaulukkojemme avulla mitata, että löydät varmasti oikean koon ennen tilausta. Mikäli valinta kuitenkin osoittautuisi epäonnistuneeksi, on sinulla aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lisätietoa löydät yleisistä kauppaehdoistamme. Saat halutessasi myös asiantuntevaa apua puhelimitse asiakaspalvelunumerostamme.

Klingelin laadukas verkkokauppa tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa valitsemistasi kengistä. Tuotesivuilla voit tarkastella kenkiä lähikuvasta ja tarpeen vaatiessa jopa suurentaa kuvaa entisestään nähdäksesi pienimmätkin yksityiskohdat. Tuotteen lisätiedoista löydät kaiken hyödyllisen tiedon kenkien materiaaleista ja ennen kaikkea koosta. Kerromme selkeästi kenkien lestin koon, koron korkeuden ja mahdolliset muut mittatiedot, jotta ostospäätöksesi olisi mahdollisimman helppo. Verkkosivuillamme voit myös käyttää kätevää muistitoimintoa ja merkitä muistilistaan kaikki kauneimmat juhlakengät ja avokkaat ja tehdä tilauksesi myöhemmin yhdellä kertaa. Joskus voi osua kohdalle juuri oikealla hetkellä ja onnistua löytämään kengät alesta. Verkkokaupassamme on erillinen aleosio, johon kokoamme parhaat tarjoushinnat. Tilaamalla Klingelin uutiskirjettä sähköpostitse, saat myös aina tietää ajankohtaisista tarjouksista ja hintakampanjoista. Uutiskirjeen voit helposti tilata suoraan verkkosivuilta löytyvän mainoksen kautta.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.