• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Korusetit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Korusetit(0)

Naisten korusetit

Naisten koruseteillä on helppo luoda yhtenäinen korutyyli arki- tai juhla-asuun. Setissä voi olla useita toisiinsa sopivia koruja, esimerkiksi kaulakoru, rannekoru ja korvakorut, jotka ovat samaa jalometallia, tai niissä on käytetty samoja korukiviä tai ne on muuten vain muotoilultaan vastaavat. Tai sitten kyseessä voi olla useamman, kenties samaa tyyliä noudattavien korvakorujen, sormusten tai kaulaketjujen monipakkaus. Myös kaulakorut, joissa on useampi erilainen riipusosa, löytyvät korusetit-osastoltamme. Niiden ideana on, että vaihtamalla riipusta saat samaa ketjua käyttäen luotua monta eri korutyyliä. Kello ja rannekoru setti, jossa kellon ranneke toistaa rannekorun koristeellista muotoilua, on yhtä aikaa sekä naisellinen että käytännöllinen valinta. Voit käyttää kelloa ja rannekorua samassa ranteessa tai eri ranteessa – ihan miten itse haluat. Koruostoksilla käydessä setti on aina mainio vaihtoehto – sen sijaan että hankkisi kunkin korun erikseen, setti sisältää kerralla kaikki. Ja parasta tietenkin on se, että setin korut käyvät saumattomasti yhteen vahvistaen haluttua tyyliä.

Klingeliltä löydät korusetit moneen tilanteeseen. Haluttuja ovat etenkin korusetit juhlaan. Juhla-asua valitessaan moni panostaa elegantin tyylipuhtaaseen ilmeeseen ja tyylin viimeistelijänä koruilla on suuri rooli. Haluatpa sitten juhlakoruiksesi näyttävät korut tai astetta huomaamattomammat, kurkista Klingelin verkkokaupan laajaan koruvalikoimaan! Arjessa suosituimpia ovat ajattomat kaula- ja ranneketjut. Moni saattaa mys satsata pelkkiin korvakoruihin tai hillittyyn kaulaketjuun. Silloin mainio valinta on ostaa korusetti, jossa on useita tyylikkäitä koruvaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yksi korvakorupari jokaiselle viikonpäivälle.

Tilaa naisten korusetit vaivattomasti netistä

Korusetit voit tilata helposti netistä. Klikkaamalla haluamaasi korua, pääset yleensä tarkastelemaan kuvia lähemmin zoomaamalla, jolloin erotat pienetkin yksityiskohdat. Tuotesivulta löydät tärkeitä mittoja ja muita tuotetietoja, kuten korussa käytetyn jalometallilajin sekä ketju- ja lukkotyypin kuvaukset. Jos haluat tilata korun johonkin tiettyyn tilaisuuteen, näet aina tuotekohtaisesti toimitusaika-arvion. Sitä voi käyttää suuntaviivana tuotetta tilattaessa. Korusettien pääsivulla surffaillessasi voit suodattaa helposti tuotteita esimerkiksi sen mukaan, minkä hintakategorian tuotteita etsit. Haluatko löytää asuusi sopivan, tiettyä väriskaalaa noudattavan korusetin? Myös sen löydät valitsemalla värin suodattimesta. Verkkokaupastamme tilatessasi sinulla on aina 14 vuorokauden peruutusoikeus. Voit kokeilla korusettiä rauhassa kotona. Jos tuote ei jostain syystä olekaan sellainen kuin ajattelit, on sinulla mahdollisuus ilmaiseen palautukseen 14 vuorokauden sisään siitä kun sait tuotteen. Huomaa, että peruutusoikeus ei koske kaiverrettuja tai muulla tavalla yksilöityjä koruja.

Korvakorusetit

Oletko helmikorvakorujen ystävä? Tai kaipaat arkityyliisi vaivattomia hopeisia tai kultaisia nappikorvakoruja? Klingelin verkkokaupasta voit löytää käteviä korvakorusettejä, jotka sisältävät useamman korvakoruparin. Saat yhdellä ostoksella iloa monelle eri päivälle ja piristystä useaan eri tyyliin. Useat korvakorut ovat rodinoituja, ja niissä on suljentana joko takaosallinen tappi tai lukollinen koukku. Korujen helmet ovat usein viljeltyjä makeanvedenhelmiä, joissa saattaa esimerkiksi olla värillinen pintakäsittely.

Rannekoru- ja kaulakorusetit

Kaikista suosituimpia korusettejämme ovat rannekoru- ja kaulakorusetit, joissa on joskus mukana tyyliin sopivat korvakorut. Muistathan, että voit käyttää korusettien koruja erikseenkin. Laita kokonainen korusetti juhlaan, mutta pelkät korvakorut ja rannekoru ravintolaillalliselle ystävän kanssa simppelin mekon seuraksi. Kukin osa, niin kaulakoru, rannekoru kuin myös korvakorut toimivat yksinään somisteena työarjessa. Korusetti on hyvä hankinta, josta on iloa monessa eri tilanteessa.

Kultaa, hopeaa vai korukiviä?

Verkkokaupastamme löydät kultaiset korusetit, hopeiset korusetit ja korusetit, joissa on käytetty erilaisia korukiviä. Jos kultakorut ovat sinun juttusi, valitse korusetit-pääsivulta materiaaliksi ”Keltakulta/keltakullan värinen metalliseos”. Näin löydät helposti kaikki kultaiset/keltakullanväriset korusetit. Tarkista metalliseos vielä tuotteen esittelysivun metalliseos-kohdasta, jos haluat varmistaa, että koru on aitoa kultaa. Hopeakorusetit löydät samalla tavalla. Verkkokaupassamme on lisäksi vaihteleva valikoima jaloteräs-, messinki- ja titaanikorusettejä sekä koruja, joissa on käytetty kristallia ja keramiikkaa. Onko onnenkivesi kenties ametisti, akaatti vai jokin muu? Klingeliltä voit löytää useista eri jalo- ja korukivistä tehtyjä ranne- ja kaulakoruja sekä korvakoruja. Perinteinen korusetti morsiamelle on helmikorusetti, ja niitä on tarjolla verkkokaupassamme niin perinteiseen kuin moderniinkiin makuun sopivina.

Naisten korusetit lahjaksi

Korusetti on mainio lahjaidea kaikille koruja arvostaville naisille. Tilaa pakettiin laitettavaksi korusetti äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi tai vaikkapa joululahjaksi ja tee äiti, puoliso, isoäiti, sisko tai ystävä iloiseksi. Mieti, käyttääkö lahjansaaja kullan- vai hopeanvärisiä koruja tai onko hän helmien ystävä. Näin voit saada suuntaviivoja korusetin valintaan. Jos olet epävarma rannekorun koosta, hanki korusetti, jossa on erikokoisiin ranteisiin sopiva, joustava koru. Ennen kaikkea korukivi- ja helmiketjuissa tällaisia on runsaasti tarjolla. Huomioithan kuitenkin, että koruja ei toimiteta lahjarasiassa, ellei siitä ole erikseen mainintaa. Varaa siis paketointitarvikkeet kotiin odottamaan. Paketoimattomuuden hyvä puoli on, että voit myös jakaa korusettilahjan useaan eri tilanteeseen – anna ensin kaulakoru, seuraavana juhlapäivänä rannekoru ja viimeiseksi korvakorut. Näin saat yhdellä lahjan hankinnalla katettua vaikka kolmekin eri juhlapäivää! Säästät sekä rahaa että vaivaa, koska sinun ei tarvitse keksiä ja hankkia joka kerta uutta lahjaa.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.