• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Korvakorut

Kategoriat

Naisten korvakorut netistä

Naisten korvakorut netistä – kannattaako se? Me Klingelillä vastaamme, että kannattaapa hyvinkin! Korvakorut on varsin helppo tilata netistä, sillä ne eivät vaadi sen kummempaa sovittelua. Klingelin verkkokaupassa näet nimittäin korvakorujen mitat, joten sinun on helppo varmistaa, että saat sopivankokoiset korvikset. Lisäksi, kun tilaat korvakorut netistä, voit käyttää rauhassa aikaa niiden vertailuun ja perehtyä kunnolla niiden yksityiskohtiin. Korvakorut netistä vs. liikkeestä -väittelyssä parhain perustelu nettikaupan puolella on kuitenkin ehdottomasti valikoiman laajuus. Klingelin Naisten korvakorut osasto esitteleekin ylpeänä aidot kulta- ja hopeakorvakorut sekä helmi- ja timanttikorvakorut niin moderniin kuin klassiseenkin makuun. Tarjoamme arvokorujen lisäksi tyylikkäät muotikorvakorut, joilla päivität asusi trendien tasalle. Löydä makuusi ja tyyliisi sopivat korvikset meiltä!

Romanttiset helmikorvakorut sopivat vaikka häihin

Kun tilaat korvakorut netistä juhlaan, suosittelemme luottamaan klassikkoihin: helmikorvakorut sopivat kaikkiin arvokkaisiin tilaisuuksiin. Ne ovat esimerkiksi täydelliset korvakorut häihin, sillä voit valita hääpukuusi sointuvan helmensävyn ja jalometallin. Kun olet valinnut, otatko hopeiset tai kultaiset helmikorvakorut, mieti, minkäkokoiset helmikorvakorut sopivat kokonaisuuteen: isot helmikorvakorut ovat tietenkin näyttävät, mutta pienet helmikorvakorut voivat sopia paremmin, jos puvussa ja kampauksessa on jo paljon koristeita. Isot roikkuvat helmikorvakorut laskeutuvat kauniisti kaulaa vasten, kun taas pienet helminapit ovat yksinkertaisen elegantit (ja sopivat myös arkikäyttöön). Kun valitset korvakorut juhliin, tärkeintä on kuitenkin, että korvikset sopivat omaan tyyliisi! Tämä pätee kaikkiin juhliin, ei vain häihin.

Säihkyvät timanttikorvakorut loistavat iltajuhlissa

Iltaa vasten juhlakorvakorut saavat säihkyä ja kimaltaa ylellisesti. Aidot timanttikorvakorut käyvät myös arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin, joissa on tarkka pukeutumisetiketti. Jo pienet timanttikorvakorut loistavat kuin pikkuiset tähdet ja antavat asuun juhlavuutta! Klassinen malli ovat korvakorut, joissa on yksi timantti kussakin korussa. Näyttävimmissä timanttikorvakoruissa sen sijaan on kymmeniä pieniä timantteja. Kivien arvokkuuden vuoksi korumetallina suositaan valmistuksessa yleensä kultaa tai platinaa. Kultaiset timanttikorvakorut ovatkin todellinen luottopari, jotka kestää aikaa ja käyttöä. Valkokulta sen sijaan on ihanteellinen vaihtoehto, jos keltakulta ei sovi sinulle, mutta platina nostaa liikaa korujen hintaa. Valkokultaiset timanttikorvakorut ovat viileän elegantit, eivätkä tummu hopeakorujen tavoin ajan myötä. Kun tilaat timantilliset korvakorut netistä, lähetämme korujen mukana laatutodistuksen, jossa vahvistamme timanttien värin, puhtauden ja hionnan laadun!

Tilaa erimalliset korvakorut netistä

Olemassa on monenlaisia korvakorumalleja ja kiinnitystapoja, eikä yksi malli automaattisesti ole toista parempi. Toiset mallit ovat kuitenkin käytännöllisempiä tai näyttävämpiä kuin toiset. Kun tilaat korvakorut netistä, voit helposti vertailla erimallisia korvakoruja: Klingelin verkkokaupassa voit esimerkiksi suodattaa korvakoruja suljennan/lukon perusteella tai mennä suoraan eri korvakorukategorioihin. Löydät näin helposti mieluiset korvikset sinun tarpeisiisi!

Nappikorvakorut

Yleensä ottaen voidaan sanoa, että nappikorvakorut ovat monelle ne tavalliset korvikset, joita käytetään paljon niiden helppouden ja käytännöllisyyden ansiosta. Monipakkaus-korvakorut ovatkin melkein aina nappikorvakoruja. Ne pysyvät yleensä turvallisesti kiinni, eivätkä siten katoa helposti. Nappikorvikset ovat yleensä niin pienet, etteivät ne tartu hiuksiin tai vaatteisiin. Kokonsa puolesta en eivät myöskään ole tiellä tai häiritse liikkumista. Pienet napit voi jättää korviin urheillessakin!

Läpivedettävät korvakorut

Läpivedettävät korvakorut on helppo kiinnittää. Niissä ei ole lainkaan lukkoa, vaan koruosassa on kiinni ohut ketju tai varsi, joka työnnetään lävistysreiästä läpi. Läpivedettävien korvakorujen koruosa asettuu korvalehteä vasten eteen, ja ketju tai varsi näkyy tyylikkäästi korvan takaa. Läpivedettävien korvakorujen koruosa ei voi olla kovin näyttävä, muuten ketjun paino ei riitä pitämään sitä paikallaan. Läpivedettävät korvakorut ovatkin yleensä varsin keveitä. Lukottomuus ja keveys tekevät niistä miellyttävät käyttää. Siroimmat mallit eivät häiritse nukkuessakaan!

Roikkuvat korvakorut

Roikkuvat korvakorut laskeutuvat kauniisti kaulaa vasten. Klassiset riippuvat korvakorut ovat koukulliset, jolloin koko koru on vapaasti liikkuva. Tapilla ja takaosalla kiinnitettävissä korvakoruissa sen sijaan on vapaasti liikkuva riipusosa. Roikkuvat korvakorut voivat olla pienet ja hillityt tai isot ja näyttävät. Koska korut ovat riippuvat, ne voivat kuitenkin tulla tielle liikkuessa.

Korvarenkaat

Korvarenkaat ovat nimensä mukaisesti renkaan muotoiset korvakorut. Ne tunnetaankin tuttavallisesti myös nimellä ”rengaskorvikset”. Isot korvarenkaat ovat huomiota herättävät ja sopivat räväkkää tyyliä hakevalle. Pienet korvarenkaat ovat hillityt ja sopivat yleensä arkeenkin. Kun tilaat korvakorut netistä, tarkista, että niiden halkaisija ei ole liian suuri. Klingelin verkkokaupasta löydät tyylikkäät kultaiset ja hopeiset korvarenkaat sekä korvarenkaat, joissa on timantti- tai kohokuviokoristelu.

Korvakorut netistä: kultaa vaiko hopeaa, siinä pulma!

Tilaat netistä muotikorvakorujen lisäksi aidot kultakorvakorut ja hopeakorvakorut. Klingelin verkkokaupassa ne on jaoteltu omiin osastoihinsa korvakorujen alla, joten voit helposti tutustua korvakoruihin, jotka ovat joko kultaa tai hopeaa. Huomaa, että kultakorvakorujen joukossa on kullanvärisiä korvakoruja, joiden kultapitoisuus ei riitä siihen, että niitä saisi nimittää aidosti kultaisiksi. Kultakorvakoruista on saatavissa on kolme kullansävyä: keltakulta, valkokulta ja ruusukulta. Hopeakorvakorumme ovat aitoa sterling-hopeaa eli 925-hopeaa. Hopeakorvikset ovat kultaisia huokeampi, mutta yhä kaunis vaihtoehto sinulle, joka haluat panostaa jalometalleihin! Vinkki: jos arvostat korvakoruissa kestävyyttä, teräs ja titaani ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Titaani käy erityisen hyvin silloin, kun haussa on korvakorut allergiselle.

Korvakorut netistä myös sinulle ilman reikiä!

Tilaat myös feikki-korvakorut netistä! Klingeliltä löydät klipsikorvakorut, jotka käyvät sinulle, jolla ei ole reikiä. Klipsikorvakorut ovat nimensä mukaisesti korvakorut klipsillä – klipsi painetaan kiinni korvalehden taakse, jolloin se pitää korvakorun paikallaan ilman lävistystä. Huomaa, että Klipsikorvakorut-osastollamme on lisäksi tapillisia klipsikorvakoruja, jotka käyvät vain lävistettyihin korviin. Tappi menee lävistysrei’ästä lävitse, ja klipsi varmistaa, että koru pysyy paikallaan.

Korvakorut motiiveilla: risti, camee, unisieppari, kukka jne.

Klingel tarjoaa hyvän valikoiman korvakoruja eri motiiveilla sinulle, joka haluat, että korusi tarkoittavat jotain. Risti- tai kukka ovat klassiset aiheet korvakoruille, ja ne kestävät aikaa. Unisieppari- tai camee-korvakorut (tai kamee-korvakorut) sopivat romanttiselle sielulle. Sulka- ja tupsukorvikset ovat todelliset boho-korvakorut, jotka antavat leikkisän ilmeen asuun. Motiivilliset korvakorut ovat myös persoonallinen lahjaidea, sillä voit osoittaa tietäväsi, mikä lahjansaajalle on tärkeää. Miten olisi esimerkiksi Elämänpuu-korvakorut äidille, joka rakastaa luontoa ja metsää? Tervetuloa Klingelille tutustumaan valikoimaan ja tilaamaan merkitykselliset korvakorut netistä – itsellesi tai jollekulle rakkaallesi!

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.