• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Pistokkaat(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Pistokkaat(0)

PISTOKKAAT NETISTÄ

Pistokkaat, puolikengät, puukengät ja mukavat terveyskengät nyt helposti netistä! Klingelin upeasta kenkävalikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Mallistomme ensisijainen ylpeydenaihe on kattava naisten pistokasvalikoima. Meiltä löydät laajan valikoiman naisten pistokkaita useissa erilaisissa malleissa, väreissä ja koissa. Olemme panostaneet valikoimassamme myös laajaan materiaalivalikoimaan. Näin sinun on helppoa löytää mallistostamme mieleisesi pistokkaat ja puukengät, olipa mielessäsi sitten nahkainen, tekokuituinen tai villalla vuorattu kenkäpari.

Pistokkaat ja puukengät ovat trendikkäät kengät

Pistokkaiden nimitys tulee tavasta pukea ne päälle, eli jalat voi vain pistää kenkiin tarvitsematta sen enempää sitoa tai kiinnittää muulla tavalla. Pistokkaissa on siis aina avoin kantapää, mutta muuten umpinaisuus vaihtelee. Toisin kuin sandaaleissa, pistokkaissa varpaat ovat usein peitossa, mutta muuten pistokkaat voivat olla hyvinkin avonaiset ja sandaalimaiset. Joskus pistokkaissa saattaa myös olla takaremmi, jonka voi pujauttaa kantapään yli, saadakseen paremman ja tukevamman pidon. Pistokkaiden perusmalli on siis sama kuin perinteisissä puukengissä, eli hollannikkaissa. Puukengät ovat kuitenkin tunnettuja paksusta ja massiivisesta puukorosta, toisin kuin pistokkaat.

Kantapäästä avoimet jalkineet ovat ehkäpä vanhin vielä käyttämämme kenkämalli, jota suosittiin jo antiikin Roomassa. Euroopan lisäksi pistokasmallia on historiallisesti käytetty Lähi-idän kulttuureissa, kuten Turkissa ja Egyptissä. Pistokkaita on perinteisesti valmistettu puupohjalla ja päällinen nahasta, sametista, silkistä tai kasvikuiduista, riippuen kulttuurista ja missä päin maailmaa oltiin. Historiallisten kenkien englanninkielinen, latinasta juontava nimitys Mule muuntuu suomeksi nimitykseen muuli-pistokkaat. Antiikin Roomassa jalkineisiin astuivat korkeat virkamiehet, keski-ajalla korolliset pistokkaat yleistyivät ihmisten makuuhuoneissa ja sisäkenkinä suojaamassa jalkoja viileältä. Pistokkaat pitivät pintansa kotikenkinä useamman vuosisadan. 1800-luvulla kengät yhdistettiin ilotaloihin ja monet välttelivät kulkemasta korollisissa pistokkaissa, kunnes sata vuotta myöhemmin ne nousivat länsimaisen populaarikulttuurin myötä taas suosituiksi muotikengiksi. Muuli-kengät, pistokkaat ja tohvelit polveutuvatkin samasta ajatuksesta jalkaan pujautettavista kengistä. Pistokkaiden ulkonäkö on vaihdellut eri aikakausina tunnuksenomaisilla koristeluilla ja materiaaleilla ja tälläkin hetkellä meillä on valinnanvaraa niin materiaalien, tyylien kuin koristeluiden ja värien suhteen.

Helposti netistä

Etsiessäsi mieleisiä puukenkiä ja pistokkaita netistä pääset helposti käsiksi kattavaan määrään tietoa tuotteeseen liittyen. Tuotesivulta löydät kaiken tarpeellisen kyseisestä kenkäparista, kuten tarkat kokotiedot, materiaali- ja hoito-ohjeet sekä esimerkiksi pohjan ja koron korkeuden ja kengän leveyden. Netistä tilaamisessa ylivoimaisinta on kaiken helppous.

Näet kaikki tuotteet helposti yhdeltä istumalta, ja mikä parasta, voit suodattaa hakua vastaamaan vain ja ainoastaan etsimäsi mukaisia tuotteita. Voit esimerkiksi suodattaa hakua värin, materiaalin, koron korkeuden tai hinnan perusteella. Tämän lisäksi verkkokauppamme tarjoaa kattavat oppaat kengän koon valintaan, lestin leveydestä ja eri materiaalien hoito-ohjeita. Lisäksi voit tilata uutiskirjeemme tai viimeisimmän kuvaston, jotta pysyt varmasti ajan tasalla muotimaailman uusimmista trendeistä.

Netistä tilaaminen on myös luotettavaa. Me Klingelillä haluamme luoda pitkäkestoisia luottamussuhteita asiakkaidemme kanssa. Näin annammekin valikoimamme naisten kengille 14 päivän palautusoikeuden, jotta sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotteitamme oman kotisi rauhassa. Tämä mahdollistaa kenkien huolellisen mallaamisen ja esimerkiksi yhteensovittamisen useamman vaatekaapista löytyvän asukokonaisuuden kanssa. Verkkokauppamme tarkkojen tietojen ja oppaiden lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin mielessäsi heränneisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät sivun alareunassa sijaitsevasta valikosta.

Upeat puukengät ja pistokkaat kaupungille, mökille tai kotioloihin

Hyvät puukengät ovat sekä kestävät että mukavan tuntuiset jalassa. Ne ovat usein ortopedisesti suunniteltu tukemaan jalkapohjaa. Mitäpä hyötyä olisikaan kengistä, jotka tuntuvat painavilta jalassa tai jättävät jälkeensä ikäviä hiertymiä tai haavautumia. Yksi laadukkaiden kenkien merkki ovat kokoa säätävät venykkeet kengän sisäpuolella, niiden ansiosta kenkä pysyy hyvin jalassa ja mukautuu jalan kokoon. Hollannikkailla onkin pitkä historia työjalkineina ja ne jalassa on aikoinaan jaksettu pitkään tilalla ja kotitöissä. Erityisesti kodin ja mökin ympäristössä käytettävältä kenkäparilta kannattaa hyvällä omallatunnolla vaatia takeita kestävyydestä ja laadusta. Mallistomme pistokkaat ja puukengät ovat käyneet läpi tarkan valintaprosessin ennen tuotteiden päätymistä verkkokauppamme kenkähyllyille. Riippuen käyttötarkoituksesta, voit valita joko erityisesti säänkestävät tai muilla ominaisuuksilla viehättävät kengät.

Pistokkaissa löytyy valinnanvaraa kangaspäällysteisistä nahkaisiin ja kevyen rei’itetyistä paksulti karvavuorattuihin. Niitä kannattaakin siis hankkia eri parit kesäkäyttöön ja talvikäyttöön. Pistokkaiden idea on helppokäyttöisyys ja mukavuus. Niihin on nopea sujauttaa jalat sisään eikä niitä tarvitse nyörittää tai vetää kiinni. Ne saa myös nopeasti potkaistua pois jalasta, jos kiire yllättää. Kesäisen kevyet ja esimerkiksi rei’itetyt pistokkaat ovat varma kesäasuste. Niissä jaksaa koko päivän, sukilla tai ilman. Jos käytät kenkiä ilman sukkia, kannattaa kengät aina ensin ajaa sisään ja mukauttaa oman jalan muotoon esimerkiksi kosteiden sukkien avulla. Pue yllesi kosteat, vaan ei aivan märät, sukat ja niiden päälle uudet kengät. Kulje kengät jalassa kotona pari tuntia, niin kengät alkavat muotoutua juuri sinun jalkojesi mukaan. Näin vältät hiertymät silloin kun lähdet oikeasti asioille ja haluat käyttää uusia kenkiäsi.

Muodikkaat puukengät tuovat asuun uutta jujua

Puukengät ovat mainio valinta niin kodin ympäristöön kuin kaupungin vilskeeseenkin. Puukengille ominaista on iso ja paksu, puinen korkopohja ja nahkainen päällinen. Nykyään puukenkiä löytyy myös ilman nahkaa, esimerkiksi vahvalla denimkankaalla päällystettyinä, mutta yleisin versio on edelleen nahkainen. Järkkymättömän perusmallin ja klassisen muodon vastakohdaksi puukengissä on usein loputon määrä valinnanvaraa ulkonäön, kuten värityksen, suhteen. Puinen pohja voi olla tumman tai vaalean ruskea, tai miksei minkä tahansa värinen, mutta erityisesti päällisosa on leikittelyn paikka. Hillityn tyylitietoinen valitsee puukengät yksivärisen oransseina, punaisina tai keltaisina ja räväkämpi pukeutuja valitsee jalkaansa kuvioidut tai pilkulliset kengät. Ruskeapohjaisiin puukenkiin sopii upeasti myös metallinhohtoinen nahkapinta, kuten hopea, ruusukulta tai kulta. Myös kenkien niiteissä on valinnanvaraa ja ne voivat olla näyttävän väriset tai peräti harvinaisen muotoiset esimerkiksi tähtinä tai sydäminä.

Laadukkaat puukengät ja pistokkaat ovat myös erinomainen ja omaperäinen lahjavalinta. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi pukinkonttiin, syntymäpäivälahjaksi tai äitienpäivälahjaksi. Äiti, sisko tai puoliso ilahtuu varmasti huomatessaan, että lahjan takana on aito mielenkiinto lahjan saajan pukeutumiseen ja tyyliin. Jos tilaat kengät lahjaksi, voit mittailla lahjansaajan vanhojen kenkien kokoa verkkokaupastamme löytyviin koko-oppaisiin. Lisäksi voit huoletta luottaa, että käyttämättömillä kengillä on aina palautus- ja vaihto-oikeus lahjan osuessa pieleen.

Puukengät netistä – Klingelin verkkokaupasta

Puukenkiä hankittaessa on suositeltavaa tutustua sivun alalaidasta löytyvään kokotaulukko-osioomme. Kyseinen osio ohjeistaa sinua niin kenkien kuin muidenkin vaatteiden kokojen valinnassa. Pääset tilaamaan mieleisesi kengät kyseisen tuotteen tuotesivun kautta lisäämällä kengät ostoskoriin. Pääset näin helposti lisäämään tilaukselle omat tietosi sekä viimeistelemään tilauksesi valitsemalla mieleisesi maksutavan. Ostosten tekeminen internetin välityksellä on tänä päivänä jo arkipäiväistä. Näin suosittelemme sinuakin hankkimaan mieleisesi kengät netistä, jotta voit välttää eri kaupoissa juoksemisen, turhan jonotuksen ja ylimääräiset ruuhkat.

Tarjoamme verkkokaupassamme kattavasti tietoa kaikista myynnissä olevista tuotteistamme, jotta sinun on mahdollista perustaa ostospäätöksesi sinulle tärkeisiin tuoteominaisuuksiin ja tekijöihin. Pääset tutkimaan valikoimamme naisten puukenkiä ja pistokkaita tarkemmin klikkaamalla haluamasi kengän tuotekuvaa, jolloin päädyt kyseisen tuotteen tuotesivulle. Tuotesivulta saat kattavasti tietoa mm. kengän materiaaliin, somisteisiin, lestin leveyteen ja kokovaihtoehtoihin liittyen. Samaiselta sivulta voit tarkistaa myös tuotteen saatavuuden. Selatessasi tuotesivua alaspäin aukeaa eteesi myös tuotteen yhteyteen suositellut oheistuotteet sekä mahdolliset aikaisemmat tuotearvostelut. Tältä sivulta sinun on myös myöhemmin mahdollista antaa oma arvostelusi tilaamastasi tuotteesta helpottamaan tulevien tilaajien ostopäätöstä.

Korolliset pistokkaat

Korolliset pistokkaat ovat upea näky. Niissä yhdistyy pistokkaiden muuten arkinen olemus hienoihin korkoihin. Jos kengissä on edessä päkiän alla korokepohjaa voi korko huoletta nousta hyvinkin korkeaksi. Riippuen kenkien päällisestä, voivat nämä korkeat pistokkaat olla joko arkiset tai suorastaan juhlavat. Mustat, nahkaiset korkopistokkaat sopivat erinomaisesti esimerkiksi toimistolle sisäkengiksi, mutta yhtälailla päivän päätteeksi, after workin tiimoilla terassille tai baariin. Näiden kenkien kanssa puet parhaiten kapeat housut tai vajaamittaiset ja leveät coulettes-housut. Pistokkaat jättävät kantapään näkyviin, joten muista huoltaa kantapäät jalkarasvalla ennen juhliin menoa. Päästä avonaisiin pistokkaisiin sopivat erityisesti tolppakorot, eli tasapaksut matalat tai korkeat korot.

Pelkät korot eivät toki ole juhlakenkien merkki. Myös pienemmällä korolla kruunaa juhla-asun. Mokkanahkaiset pistokkaat suurella nahkarusetilla jalkapöydän päällä ovat varma keino nostaa yksinkertaisempikin asu juhlahumuun. Edellä mainituilla jättimäisillä somisteilla, kuten ylisuurella rusetilla, varustetut pistokkaat ovat näyttävät myös kokonaan ilman korkoa. Tasaisen ohut pohja sentinkorkuisella kantalapulla sopii kenkiin, joissa on päällispuolella, eli jalkapöydän päällä jokin suuri koriste tuomassa volyymia kenkiin.

Monissa pistokkaissa on pieni, muutaman sentin korko. Se tekee hyvää jalalle ja ryhdille, koska jalka kaipaa luonnostaan pientä nostetta kantapään alle. Jaloille hyvissä kengissä on pehmustettu sisäpohja, joka vaimentaa askeleiden iskuja. Pistokkaat ovat tunnetusti erittäin mukavat, eivät pelkästään helpon pukemisen ansiosta, vaan nimenomaan maltillisesti viiston pohjan ja kiristämättömyyden ansiosta. Koska kengän päällinen päättyy ennen nilkkaa ja kantapäätä, sopivat samat pistokasmallit lähes kaikille jaloille, koska ne eivät purista jalan taitekohdista.

Terveyskengät kuuluvat monen työasuun

Terveyskengillä on paljon lupaava nimi, mutta ei suinkaan suotta. Jalkojen hyvinvointi on suorassa yhteydessä koko kehon hyvinvointiin ja terveyteen, ja hyvinvoivat jalat kantavat meitä pidemmälle kuin uskoisikaan. Väärän kokoiset tai malliset kengät voivat vahingoittaa jalkoja, mikä lopulta heijastelee kipuna ylös koko kehoon. Huonot kengät voivat vääristää jalan muotoa niinkin paljon, että jalkaan muodostuu kivulias vaivasenluu. Sen hoitoon löytyy onneksi tukisukkia, mutta paras ehkäisy on välttää liian pieniä ja jalkaa painavia kenkiä. Vaivasenluun hoitoon löydät sopivat tukituotteet Klingelin verkkokaupan osiosta kenkien hoito ja oheistuotteet. Terveyskengissä on kiinnitetty erityistä huomiota ortopediseen muotoiluun, jalkapohjaa hellivään, muotoiltuun pohjaan, jossa on koroketta ja pehmusteita jalalle sopivissa kohdissa. Ulkopohja on taipuisa ja mukailee jalan liikkeitä kävellessä. Myös kengän päällinen on pehmeä ja antaa jalan hengittää.

Nämä hyvin muotoillut ja jalkaa tukevat terveyskengät ovat yhä suositumpia arkikenkinä ja erityisesti työkenkinä. Työpäivänkin jaksaa paremmin, kun jalassa on mukavat kengät. Klingelin valikoimasta löytyy paljon pistokkaita, terveyskenkiä ja sandaaleita, joissa on paksu ja muotoiltu pohja. Pistokkaiden ja mukavien sandaalien ero piilee siinä, että pistokkaat ovat jalkaterästä umpinaiset tai rei’itetyt, mutta eivät aivan avonaiset, kuten sandaaleissa. Pistokkaita kutsutaan usein myös puolikengiksi, ja siltä ne hieman näyttävätkin.

Työkenkien on hyvä olla hengittävää materiaalia. Sisäpohja saa mielellään olla luonnollista korkkia ja päällinen hengittävää tekstiiliä tai aitoa nahkaa. Ulkopohjaksi paras materiaali on kumi, joka ei luista liukkaalla tai märälläkään pohjalla ja on usein taipuisa. Jos valitset korkeakorkoisemmat pistokkaat, voi pohja olla laadukasta puuta, kuten hollannikkaissa, mutta niissäkin on usein pohjassa hyvä olla kumilaput. Työkenkinä monet suosivat puhtaan valkoisia pistokkaita, mutta mallistoistamme löytyy rutkasti valinnanvaraa kokeilunhaluisille.

Oikean koon lisäksi uusia kenkiä ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota sopivan kokoiseen leveyteen. Lestin leveys tarkoittaa jalan leveintä kohtaa ja oikeankokoisella lestillä varmistetaan, ettei jalka puristu kasaan kengän ollessa jalassa. Klingelin valikoimasta löytyy kapea lesti F, keskileveä ja yleisin malli G, hieman leveämpi lesti H sekä selvästi leveämpi kenkämalli K.

Pistokkaat ovat kevyet kävelykengät

Monet pistokkaat ovat kärjestä perinteisten kävelykenkien ja loafereiden näköiset, ainoa ero voikin olla kantapään avonaisuus. Samoilla valmistajilla voi olla sama kenkämalli kävelykenkinä sekä pistokkaina, jotta niistä voi vain valita itselleen mieluisammat tarvitsematta tinkiä ulkonäöstä tai tietyistä koristeluista. Klingelin kenkävalikoimasta löydät laajan tarjonnan kauniita pistokkaita. Etsit sitten perinteistä mokkasiiniompeletta, koristeellisia niittejä ja kimalletta tai näyttävää kiiltonahkapintaa, löydät sen varmasti Klingeliltä.

Erityisesti kesällä tai muuten lämpimällä säällä pistokkaat voivat olla mukavampi valinta kuin umpinaiset kävelykengät. Jos olet siis suunnittelemassa etelänmatkaa ja haluat varmistaa, että jaksat vaeltaa maisemissa ja koko päivän ympäri kaupunkia, kannattaa ennen matkaa panostaa hyviin, pehmustettuihin pistokkaisiin. Kuumalle säälle parhaat ovat ymmärrettävästi sandaalityyppiset remmipistokkaat.

Viileämmällä säällä sen sijaan vuoratut pistokkaat ovat ihanan pehmeät. Pistokkaissa voi olla esimerkiksi paksu villavuori, joka jo itsessään halaa jalkaterää hellästi. Mutta kantapään jäädessä paljaaksi, kannattaa jalkaan pujauttaa vielä lämpimät sukat suojaamaan nilkkoja ja kantapäätä. Vuoratut pistokkaat ovat erinomainen valinta Suomen ilmastoon aikaisen syksyn ja pitkälle ulottuvan kevättalven takia. Lämpimissä pistokkaissa kelpaa hakea aamulehti postiluukulta tai korjailla pois nuukahtaneet lehdet puutarhan pensaista. Lämpimissä pistokkaissa tarkenee myös istua terassilla tai parvekkeella pehmeään vilttiin kietoutuneena.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.