• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Pitkät takit(0)

Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Pitkät takit(0)

Naisten pitkät takit – isot koot

Naisten pitkät takit – isot koot, löydät Klingelin verkkokaupasta. Reiteen tai polveen ulottuva takki on klassinen valinta kaikkiin vuodenaikoihin. Pidempi helma toimii monipuolisesti juhla-, työ- tai arkikäytössä. Trenssityylinen takki ja talvisempaan käyttöön tarkoitettu villakangastakki lienevät ne tunnetuimmat pitkähelmaiset takit, joista varmasti ainakin toinen löytyy aikuisen naisen vaatekaapista. Erilaisissa urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteeteissa pidempi helma voi kuitenkin olla tiellä vähentäen vartalon liikerataa. Klingelin kattavassa pluskoon valikoimassa on oma osastonsa myös pitkille takeille. Niiden suunnittelussa on huomioitu kookkaan ja kurvikkaan vartalon tarpeet. Vaikka takki harvoin on tyköistuva, me kaikki tiedämme, että naiselliset linjat syntyvät kauniista istuvuudesta. Takki on useimmiten pitkäaikainen investointi ja yksi vaatekaapin kalleimmista vaatekappaleista, joten sen valitsemiseen kannattaa satsata aikaa. Valitse takki, jossa tunnet olosi hyväksi!

Naisten pitkät, pluskokoiset takit netistä

Tilaa naisten pitkät, pluskokoiset takit helposti netistä. Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja mukavaa, ja se onnistuu vuorokauden ympäri. Mainio vaihtoehto esimerkiksi sinulle, jonka työajat tekevät ostoksilla käymisen haastavaksi varsinkin, jos haluat viettää viikonloput muuten kuin shoppaillen. Myös poikkeusoloissa verkko-ostaminen on pelastus – verkkoshoppaillessa ei tarvitse liikkua ihmisten ilmoilla, vaan voi tehdä löytöjä kotisohvalta käsin. Joillekin myös kotoa lähteminen voi olla yksinkertaisesti vaikeaa fyysisistä tai käytännöllisistä syistä johtuen. Verkkoshoppailu on siinä mielessä mahdollista ihan kaikille, jos vain nettiyhteys on käytössä. Klingelin tuotevalikoima verkossa onkin vertaansa vailla. Esimerkiksi takkeja voit selailla useassa eri kategoriassa ja naisten pitkät takit – isot koot, löytyy omasta kategoriastaan. Valikoiman laajuus riippuu sesongista ja päivittyy jatkuvasti. Jos et siis löydä etsimääsi takkia juuri tänään, voi unelmien pitkä takki löytyä seuraavalla käynnillä. Pitkähelmaista, pluskokoista takkia etsiessäsi voit suodattaa tuotteita hinnan, värin ja kuosin sekä esimerkiksi merkin mukaan. Erittäin suosittuja pluskokoisia merkkejä Klingelillä ovat MiaModa, Sara Lindholm ja m.collection, joiden mallistoissa on myös paljon takkeja. Tervetuloa tutustumaan!

Naisten pitkät toppatakit

Pitkä toppatakki – kuin luotu lumen ja pakkasen keskelle! Naisten pitkät toppatakit ovat talven pelastus. Ne lämmittävät alaselkää ja pakaroita ihanasti ja ovat kevyitä päällä. Pitkä toppatakki on rento ja antaa sporttisen vaikutelman. Ja usein myös väreissä on vara valita. Isot koot -merkkien alta löydät kurvikkaan vartalon tarpeisiin suunnitellut pitkät toppatakit. Oleellista ei ole koko, vaan se että kaikilla on oikeus hyvin istuviin ja naisellisiin toppatakkeihin, jotka eivät jätä selkää paljaaksi ja tuntuvat hyviltä päällä!

Pitkä villakangastakki pluskokoiselle naiselle

Pitkä villakangastakki on omiaan pluskokoisen, näyttävän naisen päällä. Se on klassikko, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Pitkä villakangastakki voi olla myös nilkkoihin asti ulottuva, mutta yleisempi ja vaivattomampi pituus on alareiteen asti ulottuva helman pituus. Viime vuosina villakangastakkien kuoseissa on nähty runsaasti ruutua väriskaalan eri sävyissä, mutta edelleen moni haluaa villakangastakkia ostaessaan sijoittaa aikaa kestävään kuosiin, ja yksivärinen villakangastakki lienee yhä se varmin valinta. Onpa sinun suosikkisi sitten yksivärinen, ruutukuvioitu tai joku muu – löydät varmasti hyviä vaihtoehtoja verkkokaupastamme!

Kenelle sopii pitkä takki?

Monesti sanotaan, että pitkä takki ei sovi pienikokoiselle. Ja voi toki olla, että lyhyt nainen kokee helposti hukkuvansa nilkkapituiseen takkiin. Puolipitkä, polveen tai reiden alaosaan ulottuva takki taas käy kaikille pituudesta riippumatta. Tietyt seikat vartalon malliin liittyen voivat kuitenkin vaikuttaa takin istuvuuteen. Alla on kerrottu huomioita ja suosituksia eri vartalotyypeille.

Sopiiko pitkähelmainen takki päärynävartaloiselle?

Päärynävartaloisella muodot ovat painottuneet alavartaloon. Oikeantyylisellä takilla saadaan tasapainotettua vaikutelmaa. Päärynävartaloisen kannattaa takkivalinnassaan suosia yleisesti ottaen laskeutuvia kankaita, yksivärisiä kuoseja tai jopa pystyraitakuoseja ja pitkittäisiä leikkauksia. Polvi-, reisi- tai jopa pohjepituus sopii päärynävartaloisen takkipituudeksi erinomaisesti. Suositeltavia takkimalleja: redingote-takit eli takit, joissa on maltillisesti vartalon myötäinen yläosa ja leveä helma, levenevähelmaiset kietaisutakit, trenssit, A-linjaiset takkivaihtoehdot ja paitajakkumaiset takit.

Huomaa myös seuraavaa:

 • Näyttävät hihat tuovat rehevyyttä ylävartaloon, samoin pieni pääntie ja näyttävät kaulukset.
 • Panosta huomaamattomiin yksityiskohtiin vartalo-osassa: valitse piilonapitus tai pieninappinen takki sekä huomaamattomat taskut tai täysin taskuton takki.

Vältä takkia valitessasi:

 • lantion läheisyydessä olevia kaikenlaisia näyttäviä yksityiskohtia, kuten isoja pyöreitä nappeja tai kiiltäviä materiaalipintoja
 • kuoseista ruutukuoseja ja vaakaraitoja
 • paikka- ja kansitaskuja lantion lähellä
 • erittäin syviä päänteitä
 • suoria ja kapeita linjoja

Minkälainen pitkä takki pukee omenavartaloista?

Omenavartalon kyseessä ollessa on hyvä, jos takin malli ei lisää keskivartalon massiivisuutta. Linjakkuus on tärkeää, pitkittäiset linjat nimittäin kaventavat optisestisti keskivartaloa. Hyviä takkivalintoja ovat esimerkiksi A-linjaiset mallit, bleiseri- ja jakkutyyliset takit ja viitat, joiden helma ulottuu polveen tai vähintään reiteen. Pitkät tynnyrimalliset takit ja pusakat eivät välttämättä ole omenavartaloiselle paras vaihtoehto.

Omenavartaloisen kannattaa huomioida seuraavat asiat:

 • Suosi laskeutuvia ja ohuita kankaita ja pitkittäisiä sekä linjakkaita leikkauksia
 • Väreissä yksivärisyys toimii parhaiten, kuviointina vaihtoehtoisesti pitkittäiset raidat
 • Näyttävä kaulus tuo huomion keskivartalosta ja syvä V-pääntie pidentää optisesti
 • Suosi upotettuja huomaamattomia taskuja, mutta vältä esim. kansitaskuja, jotka sijoittuvat vartalon keskivaiheille.
 • Piilonapitus tai keskikokoiset, huomaamattomat napit toimivat parhaiten

Vältä takkia valitessasi:

 • paksuja, jäykkiä ja pörröisiä kankaita
 • pieniä päänteitä ja pysykauluksia
 • ruutu- ja pallokuoseja, poikittaisia raitoja sekä kiiltäviä materiaaleja
 • vyötärölle sijoittuvia detaljeja ja somisteita, esimerkiksi taskuja, vöitä ja tikkausta

Pitkähelmainen takki Y-vartalotyypille?

Y-vartalotyypin omaavan on hyvä tasapainottaa voimakasta ylävartaloa valitsemalla takki, jossa ei ole huomiota kiinnittäviä yksityiskohtia takin yläosassa. Pitkähelmaiset kietaisutakit ja A-linjaiset takit ovat parhaita malleja tälle vartalotyypille. Paras helman pituus takissa on reisi- ja polvipituus sekä pitkähkölle Y-tyypille myös pohjepituus.

Y-vartalotyypin kannattaa huomioida seuraavat asiat:

 • Suosi ohuita kankaita ja yksivärisyyttä tai vaihtoehtoisesti kuviointina pitkittäisiä raitoja
 • Suosi poikittaisia leikkauksia ja suoria hihoja
 • Paras pääntie Y-tyypille on V-pääntie sekä muut kauluksettomat vaihtoehdot tai maltilliset kaulukset mm. saalikaulus
 • Erilaiset taskut alavartalon kohdalla käyvät hyvin
 • Vyöt ja somistetikkaukset lantion läheisyydessä tuovat kivaa ilmettä
 • Erilaiset napit, myös suurikokoiset napit, käyvät Y-vartalotyypin takkiin.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.