• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa

Rannekorut

Kategoriat

Naisten rannekorut

Naisten rannekorut ovat ihastuttaneet meitä jo vuosituhansien ajan. Pitkästä historiastaan huolimatta rannekoru on yhä tärkeä modernin naisen asuste, joka viimeistelee niin arki- kuin juhlatyylinkin. Kuten kaikilla koruilla, myös rannekoruilla voi tuoda ilmi omaa persoonallisuutta ja stailata asuansa haluamaansa suuntaan. Esimerkiksi nahkaiset rannekorut tai teräsrannekorut tuovat tyyliin rokkisärmää, kun taas camee-rannekoru tai sydänrannekoru vievät sitä romanttiseen suuntaan. Rannekoruja voi kantaa haluamansa määrän: toisella kilisee ranteissa vino pino ohuita rannerenkaita, kun taas toinen kiinnittää siihen yhden klassisen ranneketjun.

Naisten helmirannekorut

Naisten helmirannekorut ovat korulaatikon ikisuosikkeja. Ne huokuvat ajatonta charmia, eivätkä siten jää ikinä pois muodista. Esimerkiksi näyttävä monirivinen helmirannekoru tekee asusta aina iltajuhlakelpoisen. Iltapukuun tai cocktail-mekkoon yhdistetty helmirannekoru on aina tilanteen tasalla. Vaatimattomampi, yksinkertaisen tyylikäs yhden rivin helminauhakin sopii juhlaan, mutta soluttautuu monirivistä paremmin arjessa käytettävään asuun erityisesti, kun kokonaisuudelta kaivataan edustuskelpoisuutta. Esimerkiksi helminauha kaulassa ja ranteessa sekä kotelomekko tai jakku ja kynähame ovat klassinen yhdistelmä. Toisaalta voit myös yllättää ja yhdistää helmirannekorun farkkuihin ja nahkarotsiin, ja rikkoa näin räväkkää rokkilookia. Klingelin verkkokaupasta löydät elegantit naisten rannekorut joka tilaisuuteen!

Naisten kultaiset ja hopeiset rannekorut ja rannerenkaat

Kultaiset ja hopeiset rannekorut ja rannerenkaat ovat monelle naiselle korulaatikon arvokoruja. Klingeliltä löydät laajan valikoiman naisten kultaisia rannekoruja. Perinteisen keltakullan lisäksi valikoimaamme kuuluvat ruusukultaiset ja valkokultaiset rannekorut. Verkkokaupastamme löytyy myös hopeiset rannekorut eri tyyleihin. Ne ovat kultakoruja edullisempi, mutta yhä laadukas ja arvokas koruvaihtoehto. Jos suosit kullanväriä, mutta aito kultakoru ylittää budjettisi, suosittelemme vilkaisemaan valikoimamme kullanväriseksi pinnoitettuja hopearannekoruja. Ne ovat aitoja jalometallikoruja, mutta viileän hopeanvärin sijasta saat suosimasi kullansävyn. Kullan ja hopean lisäksi harkinnanarvoisia korumetalleja ovat titaani ja platina. Naisten rannekorut osastolla voit suodattaa esiin haluamasi tuotteet joko Materiaali- tai Metalliseos-kohdista. Metalliseos-kohdasta voit myös valita haluamasi jalometallipitoisuuden.

Erityyppiset naisten ranneketjut

Naisten ranneketjut toimivat hyvin niin yksinään kuin yhdessä useamman ranneketjun kanssa tai samanlaisen kaulaketjun kanssa settinä. Klingelin verkkokaupasta löydät tyyliisi sopivan vaihtoehdon, oli haussa sitten kultainen tai hopeinen ranneketju! Miten olisi vaikkapa klassinen panssariranneketju, siro papuranneketju tai näyttävä bismarck-ranneketju? Naisten rannekorut osastolla on saatavissa muutkin yleiset ketjutyypit, kuten ankkuriketju, kuningasketju, figaroketju, fantasiaketju tai kierretty ketju. Ranneketjuun sopivan kaulaketjun löydät kaulakoruosastoltamme. Löydät haluamasi ketjutyypin kirjoittamalla sen hakukenttään ja valitsemalla Tuotetyyppi-kohdasta suodattimeksi ”Rannekoru”.

Naisten timanttirannekorut ja muut kivirannekorut

Timanttirannekorut ovat naisten kivirannekorujen (tai jopa kaikkien naisten rannekorujen) kuningattaria. Elegantti timanttirannekoru onkin ehdottoman juhlakelpoinen koru kaikkiin arvokkaisiin tilaisuuksiin. Verkkokauppamme timantit ovat pääasiassa briljanttihiottuja, jolloin niiden säihke pääsee erityisen hyvin esiin. Meiltä löydät myös muut naisten kivirannekorut, jos timantit eivät sovi tyyliisi tai kukkarollesi. Esimerkiksi hempeä ruusukvartsi tai vetovoimainen ametisti antavat nostetta sekä hopeiseen että kultaiseen naisten rannekoruun. Luonnosta löytyvien koru- ja jalokivien sijasta rannekoruissa voi satsata erilaisiin synteettisiin kiviin. Esimerkiksi eriväriset Swarovski-kivet saavat naisten rannekorut näyttämään heti astetta trendikkäämmiltä.

Naisten rannekoru kaiverruksella

Naisten rannekoru kaiverruksella on yksilöllinen koru itselle tai lahjaksi. Verkkokaupastamme rannekorujen joukosta löydät esimerkiksi kauniin rannekorun omalla tekstillä. Suosittu malli on ranneketju laatalla, johon saa kaiverrutettua pienen tekstin, kuten nimen tai päivämäärän. Rannekoru nimellä voi myös olla sellainen, että siinä teksti ei ole kaiverrettu, vaan laatta on leikattu nimen muotoiseksi. Huomaa, että verkkokauppamme rannekorut kaiverruksella tai tekstillä eivät kuulu tavallisen peruuttamisoikeuden alle, sillä tuotetta ei voi enää myydä edelleen. Yksilöllisen tuotteen tilausta ei voi siksi peruuttaa, eikä sitä voi vaihtaa tai palauttaa. Muissa naisten rannekoruissa on voimassa tavalliseen tapaan peruutusoikeus.

Rannekoru lahjaksi äidille, kaasolle tai tytölle

Rannekoru on kaunis lahja kaikenikäisille naisille. Valitessasi rannekorua kannattaa kuitenkin pohtia hieman lahjansaajan ikää ja makua. Samanlainen rannekoru äidille ja tyttärelle ei luultavasti ole molempien mieleen. Esimerkiksi hankkiako kultainen vai hopeinen rannekoru? Yleistäen voidaan sanoa, että aikuiselle naiselle voi hankkia kultaisen rannekorun, mutta kun haussa on rannekoru tytölle, kannattaa suosia hopeaa. Jalometalli on tietenkin makuasia, eivätkä kaikki aikuisetkaan naiset pidä keltakullasta. Valkokultainen tai ruusukultainen ranneketju on modernimpi valinta. Pohdi lisäksi, minkätyyliset naisten rannekorut ovat lahjansaajan mieleen: suosiiko hän ajattomia vai trendikkäitä, klassisia vai moderneja, näyttäviä vai hillittyjä koruja? Jonkun makuun sopii ohut hopeinen ranneketju, kun taas toiselle käy ennemmin näyttävän leveä rannekoru, kuten leveä kultainen rannerengas. Lahjaksi annettava naisten rannekoru voi myös olla viesti lahjansaajalle. Esimerkiksi sydän- tai infinity-rannekoru välittävät rakkauden lupauksen. Infinity-rannekorussa on ikuisuuden symboli, ja malli tunnetaankin myös ikuisuus-rannekoruna. Merkityksellinen lahja on myös rannekoru tekstillä, sillä voit yksilöidä sen lahjansaajan nimellä, tärkeällä päivämäärällä tai pienellä viestillä. Yksilöi rannekoru äidille ”Rakas äiti” kaiverruksella ja kaasolle ”Paras kaaso” tekstillä. Tai kaiverruta rannekoruun konfirmaatiopäivä, jolloin rannekoru käy rippilahjaksi. Tutustu Naisten rannekorut osastomme tarjontaan, ja löydä mieluinen lahja merkkipäiviin tai juhlapyhiin!

Rannekorujen riipukset ja amuletit

Verkkokaupastamme löydät myös erityyliset naisten rannekorut ja ranneketjut, joissa on yksi tai useampi riipus tai amuletti. Rakastettu aihe rannekoruissa on esimerkiksi sydän tai risti. Psst! Sydänrannekoru on kaunis lahjaidea rakkaalle ja ristirannekoru rippilahjaksi nuorelle. Jos et löydä juuri haluamallasi riipuksella somistettuja malleja, suosittelemme tilaamaan Naisten rannekorut osastolta sopivanpituisen ranneketjun ja siihen sopivan riipuksen Riipukset-osastoltamme. Pienet riipukset voidaan kiinnittää yhtä lailla rannekoruun kuin kaulakoruunkin! Erityisesti papukaijalukolliset amuletit on helppo kiinnittää erilaisiin ketjuihin.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.