• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Riipukset

Kategoriat

Naisten riipukset

Riipus on naisen näyttävin koru, joka roikkuu näkyvästi asun paraatipaikalla. Se toimiikin asukokonaisuuden katseenvangitsijana. Riipuksen avulla asun tyyliä voi hioa haluttuun suuntaan, esimerkiksi elegantisti säihkyvällä timanttiriipuksella saa nopeasti aikaan kaivattua juhlavuutta, kun taas vaikkapa aurinkolasiriipukset luovat rennon lomafiiliksen. Erivärisillä jalokiviriipuksilla sen sijaan voi vahvistaa asun värimaailmaa. Riipuksella voi myös viestittää kanssaihmisille itselleen tärkeistä elämän osa-alueista; kun joku kantaa kaulassaan balettitossua tai koirantassua, ei ole vaikea arvata, mitkä asiat ovat lähellä hänen sydäntään!

Riipukset netistä

Klingelin verkkokaupasta tilaat helposti ja turvallisesti riipuksen naiselle. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima erityylisiä jalometalliriipuksia kullasta, hopeasta tai platinasta muun muassa merkeiltä Diemer Gold, Diemer Silber ja Diemer Platin. Lisäksi saatavissa on ei-jalometalleista valmistettuja muotikoruriipuksia esimerkiksi mallistosta AMY VERMONT ja Grazielli. Meiltä löydät riipuksen itselle tai lahjaksi, etsit sitten isoa riipusta, pitkää riipusta tai rengasriipusta. Osa riipuksistamme toimitetaan kaulaketjun kanssa, jolloin sinun ei tarvitse erikseen hankkia ketjua. Joissakin riipuksissa ei kuitenkaan tule mukana ketjua, mutta voit itse ripustaa sen vanhaan kaulaketjuusi tai ranneketjuusi tai tilata koruvalikoimastamme samalla kerralla riipukseen sopivan ketjun. Monissa riipuksissamme on näppärä papukaija-/karabiinilukko tai klipsilukko, jonka avulla se on nopea ja helppo vaihtaa halutessaan ketjusta toiseen. Vinkki: jos riipuksesi kaipaa uuttaa ilmettä, kiinnitä se ketjun sijasta kaulanauhaan. Esimerkiksi kameeriipus näyttää erityisen hyvältä lyhyessä samettinauhassa, joka asettuu kaulalle choker-koruksi.

Riipukset lahjaksi

Esittelemme ylpeänä valikoimamme erilaisia riipuksia, jotka käyvät erinomaisesti myös lahjaksi. Naisten riipusvalikoimasta löydät muun muassa rippiristin tytölle. Nimikirjain-, nimi- tai horoskooppiriipus on henkilökohtainen lahja esimerkiksi ylioppilaalle tai syntymäpäiväsankarille. Äitiä voi ilahduttaa äitienpäivänä vaikkapa medaljongilla, jonka sisään voi laittaa pari pientä kuvaa antamaan korulle tunnearvoa. Tai jos etsit jotain erityistä, on helisevä Engelsrufer-riipus ainutlaatuinen lahja. Joissakin riipuksissamme on kaiverrusmahdollisuus, jolloin voit kaiverruttaa siihen merkityksellisen pikku viestin, tärkeän päivämäärän tai lahjansaajan nimen. Jos riipus on kaiverrutettava, siitä kerrotaan tuotetiedoissa. Huomaa kuitenkin, että kaiverrutetulla riipuksella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kultaiset riipukset

Kulta on klassinen valinta korumetalliksi, ja kultainen riipus onkin naisen asun kruunu. Meiltä löydät hehkuvia keltakultariipuksia, viileän elegantteja valkokultariipuksia ja naisellisia roseekultariipuksia. Valikoimaamme kuuluu sekä kivellisiä että kivettömiä kultaisia riipuksia. Riipuksissa on käytetty 375- tai 585- ja arvokkaimmissa jopa 750-kultaa. Luku kuvastaa korun kultapitoisuutta, ja esimerkiksi 375 tarkoittaa 375 massan tuhannesosaa. Jos haluat katsella vain kultaisia riipuksia, saat ne esiin valitsemalla haluamasi kultapitoisuuden kohdan Metalliseos alta. Riipukset, joiden metalliseokseksi on ilmoitettu Kullanvärinen, 333 sisältävät kultaa, mutta vain 333 massan tuhannesosaa, jolloin niiden kultapitoisuus ei Suomen lain mukaan ole riittävä aidoksi kullaksi. Huomaa, että joistakin riipuksista on saatavissa sekä 585-muunnelma että halvempi 333-muunnelma, mutta siis vain 585 on aito kultariipus. Valitset pudotusvalikosta haluamasi muunnelma.

Hopeiset riipukset

Hopeariipus on kultariipusta edullisempi, mutta yhä elegantti ja arvokas koruvalinta. Monta naista pukee hopean viileä hehku jopa paremmin kuin lämmin kullankiilto, ja se on erityisesti nuorten suosima jalometalli. Tämä on hyvä tietää, kun etsit lahjaa syntymäpäivä-, rippi- tai ylioppilaslahjaa tytölle. Kaikki verkkokaupassamme myytävät hopeariipukset on valmistettu 925-hopeasta, eli Sterling-hopeasta. Saat hopeariipukset esiin valitsemalla Metalliseos-kohdasta suodattimeksi 925-Sterlinghopeaa. Hopeariipuksia on saatavissa kivellisinä tai kivettöminä. Vinkki: jos suosit kullanväriä, mutta haluaisit kultariipusta edullisemman jalometalliriipuksen, vilkaise valikoimamme kullanvärisiksi pinnoitettuja hopeariipuksia. Näin saat riipuksen, joka kestää paremmin käyttöä kuin kullanvärinen rihkamakoru, mutta ei ole yhtä hintava kuin aito kultakoru. Valitse tällöin metalliseokseksi 925-Sterlinghopeaa ja väriksi Keltainen.

Koru- tai jalokiviriipukset

Verkkokaupastamme löydät upeita timanttiriipuksia ja muilla jalokivillä koristeltuja riipuksia, muun muassa akvamariini-, ametisti, granaatti-, opaali-, rubiini-, safiiri, smaragdi- ja topaasiriipuksia. Myös erilaiset korukivet, kuten lasikivet, Swarovski-kristallit ja kuutiolliset zirkoniat antavat riipuksiin säihkettä ja väriä. Esimerkiksi merkki Diemer Diamant tarjoaa timanttiriipuksia ja Diemer Farbstein erilaisia koru- ja jalokiviriipuksia.

Helmiriipukset

Yhdellä tai useammalla helmellä somistettu riipus on todellinen klassikko, joka huokuu ajatonta charmia. Valikoimastamme löytyy muun muassa kultaisia ja hopeisia helmiriipuksia. Useimmissa helmiriipuksissamme on valkoisia, viljeltyjä makeanvedenhelmiä, mutta joissakin riipuksissamme on myös tummia, viljeltyjä Tahiti-helmiä. Klassisen pyöreän lisäksi riipuksissamme voi olla pisaranmuotoisia, nappimallisia (bouton) ja epäsäännöllisiä (barokki) helmiä. Helmiriipuksia tarjoaa esimerkiksi merkki Diemer Perle.

Amuletti tai maskotti

Esittävä riipus voi olla ihan vain hauska koriste, mutta sitä voi käyttää myös ilmaisemaan tärkeitä elämän osa-alueita, arvoja ja tunteita. Valikoimamme riipuksissa nähdään monenlaisia symboleita, eläimiä, lintuja ja kasveja, kuten hevosenkenkiä, norsuja, kukkia ja enkeleitä.

Ristiriipukset

Ristiriipus on perinteisin ja väkevin kristinskon symboli. Valikoimaamme kuuluu erilaisia ristiriipuksia sekä koru- tai jalokivillä somistettuna että ilman koristeluja.

Elämänpuuriipukset

Elämänpuu on muinainen kelttisymboli, joka kuvastaa tulevaisuudentoivoa. Useimmat verkkokauppamme elämänpuukorut ovat filigraaneja, mikä tekee niistä ilmavan kauniita ja jopa pitsimäisiä. Osassa elämänpuuriipuksista on somisteena korukiviä.

Onnenamuletit

Monelle riipus on tärkeä amuletti, joka antaa toivoa ja onnea sekä suojaa epäonnelta. Meiltä löydät muun muassa hevosenkenkiä ja neliapiloita, joiden perinteisesti uskotaan tuovan hyvää onnea kantajalleen.

Sydänriipukset

Riipuksella voi osoittaa tunteitaan. Ja mikäpä osoittaisi paremmin rakkautta, kuin sydänriipus? Klingelin korumaailmasta löydät erityylisiä sydänriipuksia, etsit sitten filigraanista hopeasydäntä, kultaista sydänsiluettia tai kahdelle jaettavaa sydänlaattaa.

Horoskooppiriipukset

Valikoimaamme kuuluu sekä horoskooppimerkin mallisia että sen kuvalla varustettuja horoskooppiriipuksia. Joitakin horoskooppiriipuksia somistaa tähtimerkin oma onnenkivi, joka tasapainottaa tähtimerkille tyypillisiä vahvuuksia ja heikkouksia. Joissakin malleissamme on kaikilla horoskooppimerkeillä sama tuotenumero. Tällöin sinun pitää valita haluamasi horoskooppimerkki kohdasta Koko. Kokoa vastaavan horoskooppimerkin näet kohdasta Horoskooppimerkki.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.