• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Sormukset

Kategoriat

Naisten sormukset

Naisten sormukset ovat tärkeä osa naisellista somistautumista. Kaikista koruista sormus on usein se koru, jota pidetään usein yötä päivää. Sormus on perinteisesti symbolisesti mukana elämän tärkeissä käännekohdissa kuten kihloihin ja naimisiin mentäessä. Klingelin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman ajattoman tyylikkäitä kihla- ja vihkisormuksia, joihin on helppo ihastua. Sormus viestii kantajansa tyylistä ja arvoista. Sen avulla viimeistelet tyylisi ja tuot siihen halutessasi persoonallisuutta. Lisäksi se on arvostettu lahja ja usein myös aikaa kestävä sijoitus. Sormusten valmistuksessa käytetään nykyisin useita eri materiaaleja ja leikitellään koristeellisilla koruelementeillä, minkä vuoksi varsinkin naisten sormusten ulkonäkö vaihtelee eleettömän ajattomasta tyylistä räiskyvän persoonalliseen tyyliin. Perinteisten materiaalien, kullan ja hopean, lisäksi tarjolla on naisten titaani-, jaloteräs- sekä platinasormuksia moderniin makuun. Sormuksissa voidaan käyttää myös keraamista materiaalia, helmiäistä ja jopa nahkaa. Klingelin valikoimasta löydät myös valmiiksi harkittuja koru- ja sormussettejä, joiden korut sopivat hyvin toisiinsa. Ne ovat siis helppo tapa luoda yhtenäinen korukokonaisuus sormuksen ympärille.

Miten tilaan netistä sopivan kokoisen sormuksen?

Tilatessasi sormuksia netistä, muista ilmoittaa haluamasi sormuksen koko. Klingelin verkkokaupasta voit tilata upean koristeellisia naisten sormuksia aina koosta 48 kokoon 74 mallista riippuen. Kunkin sormuksen saatavissa olevat koot ilmoitetaan kyseessä olevan sormuksen tuotesivulla.

Näin mittaat oikein:

Jos et tiedä sormuskokoasi, selvität sen helposti mittaamalla. Voit mitata jo omistamasi, sopivan kokoisen sormuksen sisähalkaisijan viivaimella millimetreinä. Kerro tämän jälkeen sormuksen halkaisija luvulla 3,14. Jos esimerkiksi sormuksen halkaisija on 17,5 mm ja kerrot sen luvulla 3,14, on tulos 55 mm. Tämä on sormuksen ympärysmitta eli koko, joka sinun tulee tilata. Jos sinulla ei ole sormusta, josta voisit ottaa mitan, voit myös mitata sormesi ympärysmitan. Tällöin tulosta ei myöskään tarvitse kertoa koon selvittämiseksi. Kierrä sormesi ympärille esimerkiksi narunpätkä napakasti, kuitenkin liikaa kiristämättä, sormuksenhan on mentävä sormeen myös rystysen kohdalta. Mittaa tämän jälkeen sormesi ympärille kierretyn narun pituus. Narun pituus millimetreinä on tarvitsemasi sormuksen koko. Suosittelemme suorittamaan mittauksen iltaisin, sillä sormet turpoavat päivän mittaan ja näin varmistat, ettei uusi sormus purista ikävästi. Voit lukea lisää sormusten ko’oista kokotaulukoistamme verkkokauppamme palvelusivuilta.

Joustavat sormukset

Valikoimastamme löydät myös joustavia naisten sormuksia, jotka sopivat lähes jokaiseen sormeen. Sormus joustaa miellyttävästi myös silloin kun sormet turpoavat vaikkapa kuumuuden vaikutuksesta. Joustava sormus on myös helppo pukea sormeen.

Kihla- tai vihkisormukset

Jos etsit kihla- tai vihkisormuksia, löydät valikoimistamme monta tyylikästä vaihtoehtoa. Sormuksia löytyy sekä miesten että naisten ko’oissa, ja vaihtoehtoina on sekä pelkistetyn elegantteja kultasormuksia että näyttäviä, jalokivin koristeltuja luomuksia. Joihinkin sormuksiin on mahdollista saada kaiverrus. Ilmoita kaiverruksen teksti korun tuotesivulta löytyvään tekstikenttään. Ilmoitathan tällöin tilauksen yhteydessä myös puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli kaiverruksen suhteen on epäselvyyksiä. Huomaathan, että kaiverretuilla koruilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Naisten hopeasormukset

Klingelin verkkokaupassa on tarjolla useaan eri tyyliin sopivia hopeisia naisten sormuksia. Näyttäviä ja trendikkäitä hopeasormuksia löydät muun muassa Amy Vermont -mallistosta. Amy Vermont -sormusten muotoilussa korostuu leikkisyys ja ennalta-arvaamattomuus. Klingelillä myytävissä hopeasormuksissa on käytetty sterling-hopeaa, jonka hopeapitoisuus on 925 massan tuhannesosaa. Hopeasta valmistettuja sormuksia on saatavilla myös kullanvärisinä sekä useilla eri korukivillä, kuutiollisilla zirkonioilla sekä helmillä koristeltuina.

Naisten kultasormukset

Klingeliltä löydät laajan valikoiman kultasormuksia. Sormusten design vaihtelee suuresti, ja tarjolla on mahtipontisen näyttäviä ja hehkuvan värisillä koristekivillä varustettuja sormuksia sekä eleettömän tyylikkäitä ja yksinkertaisia sormuksia. Kultakoruista on hyvä tietää, että ne eivät koskaan ole puhdasta kultaa, vaan ne valmistetaan kultaseoksina. Tämä johtuu siitä, että kulta on pehmeä materiaali, ja puhtaasta kullasta valmistetut korut vahingoittuvat helposti. Kulta sekoitetaan kovempien metallien kanssa, jotta materiaali kestää käyttöä. Aidoksi kullaksi laskettavien materiaalisekoitusten kultapitoisuus vaihtelee maittain. Suomessa aidoksi kullaksi lasketaan vähintään 375 massan tuhannesosaa sisältävät kultaseokset. Osa valikoimiemme koruista sisältää 333 massan tuhannesosaa kultaa ja nämä korut on merkitty kullanvärisiksi. Näin tiedät aina, mitä tilaamasi korun materiaali on. Kullan sävy voi olla keltakullanvärinen, valkokullanvärinen tai roseekullanvärinen.

Naisten timanttisormukset

Aito timantti on perinteisesti erittäin arvostettu kivi naisten sormuksissa. Sen symbolinen merkitys kertoo ikuisesta, kaiken kestävästä rakkaudesta. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita ja elegantteja timanttisormuksia, jotka tuovat ylellistä luksusta arkeen ja juhlaan. Timanttisormuksen tuotetiedoissa on aina annettu timantin laatuluokitus, timanttien lukumäärä ja kivien yhteispaino. Timanttisormustemme mukana toimitetaan aina timanttien laatutodistus. Sormuksissa käytetään usein korukivinä myös kirkkaita kuutiollisia zirkonioita, jotka muistuttavat loisteeltaan aitoja timantteja. Kuutiolliset zirkoniat on valmistettu synteettisestä materiaalista, mikä tekee niistä edullisen, mutta hyvin vakuuttavan, vaihtoehdon aidoille timanteille. Kuutiollisia zirkonioita voidaan valmistaa myös värillisinä.

Swarovski-kristallein somistetut sormukset

Swarovski on itävaltalainen pitkän perinteen koruvalmistaja, joka on tunnettu upeasti kimaltelevista kristallikoruistaan ja muista kristalliesineistään. Klingelin verkkokaupasta löytyy useita sormuksia, joissa on käytetty laadukkaita Swarovski-kristalleja. Muun muassa persoonalliset ja näyttävät Konplott-sormukset luottavat Swarovskin säihkeeseen.

Naisten helmisormukset

Helmikorut ovat erittäin klassinen valinta, ja helmien käytöllä koruissa on pitkä historia. Nykypäivänä valkoisten pyöreiden helmien rinnalle on noussut erilaisia muotoja ja värejä, jotka tuovat helmisomisteisiin koruihin uutta ilmettä. Luonnon helmet ovat erittäin harvinaisia, ja siksi helmiä viljellään korukäyttöön. Makeanvedenhelmet ovat nykyään kaikkein yleisimpiä myynnissä olevia viljeltyjä helmiä. Ne ovat kauttaaltaan helmiäistä ja niiden muoto on harvoin täysin pyöreä. Ne ovat luonnonhelmien tavoin käytössä kestäviä ja näin erinomaisesti koruihin soveltuvia. Helmikorujen ei tarvitse olla enää vain ylellisiä juhlakoruja vaan ne soveltuvat myös arkeen. Perinteisiä helmisormuksia sekä näyttävämpiä luomuksia löydät Klingelin verkkokaupasta.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.