• Laaja tuotevalikoima
  • Koot 34–62
  • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Takit

Kategoriat

Naisten takit netistä

Takki on yksi eniten käytetyimmistä naisten vaatteista. Suomen ilmastossa takki kuuluu lähes koko vuoden ajan jokapäiväiseen pukeutumiseemme ja se aika vuodesta, jolloin takkia ei tarvitsisi lainkaan, on lyhyt. Mutta se ei haittaa, koska takki on ihanan monikäyttöinen vaate! Takkeja löytyy kaiken maailman väreissä, kuoseissa, materiaaleissa ja malleissa. Niistä löytyy valinnanvaraa joka tyyliin, makuun ja tilanteeseen, joten niistä saa aina soviteltua omaan asuun sopivan päällisen.

Naisella ei voi olla liian montaa takkia! Takit vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan ja eri materiaalit ovat keskenään hyvin erilaisia. Ulkoiluun sopii urheiluhenkinen, liukaspintainen kangas kun taas pilviseen kesäpäivään istuu hyvin vaaleansininen farkkutakki. Takilla on helppo tuoda asuvalintaan sitä jotain lisää. Lyhyt tekonahkatakki tuo rosoisuutta ja antaa trendikästä asennetta muuten yksinkertaiseen trikoomekkoon. Puolipitkä tai lyhyt trenssi tuo asuun klassista tyylikyyttä, peittämällä kuitenkaan kokonaan jalkoja ja asun alaosaa. Mikä on sinun takkityylisi? Klingeliltä löydät kevyet kevättakit, kuten pitkät ja lyhyet tikkitakit, ulkoiluliivit, farkkurotsit sekä aina yhtä muodikkaat nahka- ja keinonahkatakit.

Kauniita takkeja löytyy kaikissa ko’oissa. Lyhyet naiset tarvitsevan lyhytselkäisen takin, joka istuu hyvin pienessä koossa. Pitkät tai pyöreät naiset tarvitsevat takin, joka on mitoitettu pitkälle selälle tai tanakalle vartalolle. Isot ja pienet koot vaativat huolellista suunnittelua eivätkä ne voi vain olla muiden kokojen jatkeina. Niin lyhyet kuin leveät koot pitää mitoittaa eri tavalla kuin niiden väliin jäävät koot, jotta ne istuvat hyvin aidon ihmisen vartalon muotoihin. Takkien isot koot löydät Klingelin kattavasta valikoimasta. Meillä on laaja valikoima hyvin istuvia ja kauniita takkeja isoille naisille kokoon 62 asti.

TAKKI VUODENAIKOJEN JA SÄÄN MUKAAN

Kevättakki on sopivan kevyt kuoritakki, jonka voi tarvittaessa pakata laukkuun. Kevään vaihtelevassa säässä, viileänä aamuna tarvitsee lämmittävän takin, mutta iltapäivällä lämpötila voikin jo nousta reilusti plussalle. Silloin ohut tikkitakki tai lyhyt keinonahkatakki on kätevä valinta. Kevyesti topattu ja irrotettavalla hupulla varustettu lyhyt takki tuntuu mukavan kevyeltä talvivaatteiden jälkeen. Kevättakissa voi olla vajaamittaiset hihat tai 3/4 hihat. Pitkähihaisen takin hihat voi myös kääriä nätisti ylös.

Kesällä ei välttämättä lainkaan tarvitse takkia, mutta alku- ja loppukesästä kevyt kesätakki on kuitenkin pääosin mukana arjen vaatetuksessa. Kesäasuun yhdistää mielellään kevyen farkkutakin tai ohuen neuleliivin. Farkkutakista saa viehättävän kesäisen kukkabrodeerauksilla tai hauskoilla kangasmerkeillä. Keskikesän kesäiltoina riittää pelkän pitsisen neuleliivin tarjoama suoja. Syksyn koittaessa on taas ihana pukeutua hieman peittävämmin kuin menneinä kuukausina ja vetää ylle syystakki. Syystakiksi sopii esimerkiksi kevyesti topattu takki, pitkä farkkutakki tai väljän kokoinen nahkatakki. Syksyn mielialaan sopii myös viitta tai poncho. Viittaan ja ponchoon on ihana käpertyä viilenevinä iltoina. Reilusti mitoitettu viitta voi olla joko paksua huopaa tai ohuempaa neulosta. Paksu villaponcho suojaa pitkälle talveen kun taas ohut neuleviitta tuo tunnelmaa orastavaan syksyyn. Takki ilman vetoketjua voi olla joko ponchomaisen väljä yläosa tai se voi olla anorakkitakki. Ne ovat molemmat pään yli vedettäviä malleja. Molempien keskiosa on samantyylinen, leveä ja yhtenäinen, mutta anorakissa on selvät hihat. Siinä on useimmiten myös käytännöllinen etutasku. Ponchossa ei sen sijaan ole selviä hihoja, vaan se on joko kokonaan viittamaisen peittävä tai siinä on leveät ja väljästi istuvat hihat. Talven ulkovaatteet ovatkin jo paljon enemmän kuin pelkkä takki. Talven pukeutumisessa takki on hyvin oleellinen, koska se on päällä joka päivä ja ison osan päivästä. Valitse siis talvitakki huolella, jotta se on tyyliltään ja malliltaan varmasti sellainen, josta pidät.

FARKKUTAKIT

Farkkutakki on varma kevään merkki. Kun päivät pitenevät ja aurinko paistattaa taivaalta, on aika vetää päälle farkkutakki. Perinteinen sininen denim on varma suosikki, lisäksi farkkukangas taipuu moniin muihinkin väreihin, kuten valkoiseen, beigeen ja mustaan. Farkkukankaaseen saa kauniisti koristeapplikointia esimerkiksi kukkien, kiemuroiden tai pitsin muodossa. Siniseen farkkutakkiin saa kaunista tehosteväriä valkoisesta koristelusta. Farkkutakki voi olla lyhyt tai puolipitkä. Alaselkään ulottuva lyhyt farkkutakki sopii kauniisti lyhyelle naiselle sekä yhdistettynä pitkään toppiin tai mekkoon. Kesäisen takin hihat voivat olla pitkät tai puolipitkät ja vajaamittaiset. Vajaamittaiset takin hihat ovat olemukseltaan kesäiset ja saavat hetkessä kesätuulelle. Pitkät farkkutakin hihat voi kääriä ylös, niin että ranteet paljastuvat.

TEKONAHKATAKIT

Tekonahkatakit tulevat muotiin joka kevät. Tekonahkatakki on aina tyyliltään cool ja rockhenkinen. Lyhyt biker-takki tekee nuorekkaan lookin ja pitkä, jakkumainen tekonahkatakki on ensisilmäyksellä hillityn klassinen, mutta saa lähemmällä tarkastelulla rohkeasta materiaalista mielenkiintoista maustetta. Nahkaa muistuttava, napakka materiaali on suositumpi vuodesta toiseen. Siitä tehdään sekä kiiltävä- että mattapintaisia takkeja ja värimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Keinonahkaisia takkeja löytyy niin vaalean hiekan värisenä, puhtaan valkoisena, herkullisen lilana, näyttävän punaisena, vehreän vihreänä sekä tietenkin aina suosittuna mustana. Tekonahkatakin materiaali pysyy hyvin muodossaan, mutta ei ole joustavaa, eli valitse itsellesi hyvin istuva ja juuri oikean kokoinen takki. Tekonahkatakki voi olla malliltaan lyhyt tai pitkä. Lyhyt takki sopii hyvin pitkähelmaisen neuleen tai topin ylle tai kokopitkän mekon päälle jakun tai boleron tapaan. Pitkä takki on peittävämpi ja kätkee enemmän asua alleen. Muodokkaiden naisten tekonahkatakkeja löytyy muun muassa merkeiltä Angel of Style ja Sara Lindholm. Molemmilta merkeiltä löydät hyvin mitoitetut biker-takit kokoon 56 asti. Rennon tyylikäs tekonahkatakki isojen naisten koossa voi olla rockhenkisen romanttinen takki, jossa voi esimerkiksi olla ruusukuviointia mustalla taustalla.

NAHKATAKIT

Aito nahkatakki kestää vuosikymmeniä. Laadukasta nahkatakkia tulee hoitaa huolella ja materiaalina aito nahka tarvitsee säännöllistä rasvausta. Puhdista nahkatakki kevyesti kostutetulla rätillä ja hiero sen jälkeen nahkavaatteille tarkoitettua hoitorasvaa kauttaaltaan takin pintaan. Nahkavaate paranee ajan myötä ja kulutettuna. Patinoitunut nahka on monen mieleen ja kuluminen ja ajan merkit ovat vain hyvä asia ja aidon laadun merkki. Aidossa nahkatakissa saa siis olla kulumia ja näkyä vuosien käyttöhistoria.Takki, jossa on tekonahkaiset tai nahkahihat ja kankainen torso on ollut suosittu malli viime vuosina. Ne ovat samalla rennon mutkattomia, mutta niissä on silti sitä nahkatakille tyypillistä asennetta. Nahkaisten tai tekonahkaisten hihojen sijaan takkimalleissa voi olla bukleekankaiset hihat.

ULKOILUTAKIT

Ulkoilutakki on se takki, jonka voi pukea ylleen mihin tahansa vapaa-ajan menoon. Se on tyylikkäänä takkina sopiva niin toriostoksille tai ravintolaan kuin nimensä mukaisesti ulkoiluun, eli päiväkävelylle tai retkeilyyn. Ulkoilutakin tärkein ominaisuus on säänkestävyys. Tavallisen ulkoilutakin ei tarvitse olla ääriolosuhteisiin suunniteltu tekninen suoja, vaan riittää, että se kestää hieman tuulta ja sadetta. Käytännöllisenä takkina siinä on usein käteviä taskuja ja hyödyllinen huppu. Korkeat kaulukset suojaavat kaulaa ja niskaa tuulelta ja vedolta. Tyylitelty ulkoilutakki voi myös olla kokonaan kaulukseton. Silloin olille on helppo asetella kaunis huivi, ilman että takin kaulukset ovat sen tiellä. Yhdistä asuun vielä baskeri, niin olet viimeisen päälle tyylitelty. Ulkoilutakki on usein suunniteltu käytännön tarpeiden mukaan ja monipuolisesti. Sen paksuutta voi usein itse säätää ja usein huppu on irrotettava. Takki irrotettavalla vuorella on hyvä valinta välikausitakiksi, eli kevään ja syksyn vaihtelevaan säähän. Lämpimänä päivänä irtovuoren voi jättää kotiin tai sen voi antaa olla mukana takissa aamun viileydessä ja ottaa sen pois vasta kun aurinko alkaa lämmittää iltapäivällä.

TIKKITAKIT

Tikkitakki on klassinen naisten takki. Tikkitakin tikkaus voi olla pientä ja sievää tai suurta ja selkeää. Tikkaus pitää ilmavan toppauksen ohuena ja tasaisena. Tikkitakki saattaa joskus näyttää samalta kuin untuvatakki, mutta perinteisesti tikkitakin täyte on synteettistä materiaalia. Tikkitakki onkin täydellinen välikausitakki, joka on sopivan lämmin olematta tuskastuttavan kuuma.

LIIVIT

Ulkoiluliivi on monen naisen lempivaate. Se pukee ja peittää keskivartalon, mutta jättää kädet vapaiksi. Liivi on sopivan viileä vaate, joka on täydellisen pukeva asu kesän kuumudessakin. Ohut neuleliivi peittää mukavasti vatsan ja keskivartalon, mutta ei ole kuuma, kuten pitkähihaiset neuleet. Ohut liivi sopii hyvin lyhyt- tai pitkähihaisen t-paidan ylle. Hihaton liivi jättää myös hyvin tilaa alla olevalle paidalle ja antaa sen näkyä. Kesäisen pitsiliivin lisäksi liivi taipuu moneksi, niin kevyesti topatuksi ulkoiluliiviksi kuin pitkäksi neuleliiviksi. Farkkuliivi tuo asuun rentoutta riippumatta muista vaatteista. Talviaikaan mihin tahansa asuun voi helposti yhdistää lämpöliivin, esimerkiksi villaliivin, jonka saa antaa näkyä kauluspaidan päällä, tai sen voi piilottaa ohuen neuleen alle.Kevyesti topattu ulkoiluliivi on täydellinen vaate kevyelle päiväkävelylle. Se lämmittää mukavasti, mutta ei ole hiostava tai liian kuuma. Tikkiliivi on tyylikäs valinta ja kuuluu jokaisen muotitietoisen naisen vaatevalikoimaan. Liukaspintaiset ulkoilu- ja tikkiliivit loistavat näyttävissä väreissä ja kuvioissa. Seilorin makuun sopii merihenkinen tikkiliivi pienillä ankkureilla ja kantrityylin kruunaa hapsuhelmainen mokkaliivi.

FLEECETAKIT

Fleece on lämmintä materiaalia, jota suositaan usein retkeilyasuissa ja ulkoillessa. Fleecetakki lämmittää mukavasti viileänä iltana esimerkiksi telttaretkellä. Fleecetakkia ei tarvitse pestä usein. Parhaiten pidät huolta fleecestäsi ripustamalla sen henkariin tuulettumaan käytön jälkeen. Pienet likatahrat voi pyyhkäistä pois märällä rätillä. Jos takki on päässyt likaantumaan niin, että se tarvitsee konepesua, tulee se materiaalinsa takia pestä viileällä pesuohjelmalla. Fleecen hyvä puoli on, että se pysyy hyvin muodossaan ja siitä saa tehtyä kaikenvärisiä vaatteita.

TAKKI JUHLAMEKON KANSSA

Juhlapukeutuminen voi olla haastavaa Suomen sääolosuhteissa. Koskaan ei voi olla varma, minkälainen keli juhlapäivälle sattuu, eikä siten voi valmistautua tietyllä päällystakilla. Pääsääntönä takin valintaan voi kuitenkin ajatella, että juhlamekkoon sopii parhaiten pitkä takki, joka sekä suojaa helmaa että on aina juhlallisemman näköinen kuin lyhyt takki. Kesäjuhlaan ja kesämekon ylle sopii erinomaisesti siisti trenssi ja välikauden ja talven juhla-asun kruunaa kauneimmin tyylikäs villakangastakki.

TAKIN MATERIAALILLA ON VÄLILLÄ

Takkien materiaalit ovat tärkeässä osassa uusien ulkovaatteiden hankinnassa. Paras materiaali riippuu aina kyseisen takin käyttötarkoituksesta. Reippaaseen ulkoiluun tarkoitetun takin tulee olla tuulen- ja sateenkestävä. Kunhan kriteeri säänkestävyydestä täyttyy, voi takki olla joko liukaspintainen softshell-takki tai pehmeä villakangastakki. Puuvilla ja farkkukangas sopivat hyvin kevään ja kesän takkeihin, koska ne eivät ole liian lämmittäviä, mutta suojaavat kovimmalta tuulelta. Kevyt tikkitakki on ihanteellinen päällysvaate kevääseen ja viileisiin kesäpäiviin. Se on ohut ja tarvittaessa helppo taitella laukkuun. Polyesteritäytteisen tikkitakin kevyempi versio on tikkiliivi, joka lämmittää vain keskivartaloa. Liivin alle voi pukea haluamansa neuleen tai svetarin, jonka hihat saavat näkyä liivin alta. Uusi viskoosin kaltainen materiaali on lyocell. Lyocell, joka kulkee usein tuotemerkkinimellä Tencel, on miellyttävän hengittävä materiaali ja se on päällä pehmeää eikä rypisty helposti ja sopii siten hyvin ohueksi päällysneuleeksi. Lyocell on valmistettu puukuiduista.

KEVÄTTAKKI AIKUISELLE NAISELLE – KLINGELILTÄ

Lyhyt vai pitkä, myötäilevä vai a-linjainen kevättakki, kaikille vartalonmuodoille löytyy sopiva takkimalli. Lyhyt kevättakki on ihana kaivaa esille raskaiden talvivaatteiden jälkeen ja se tuntuu päällä yllättävän kevyeltä. Anna leveähelmaisen hameen hulmuta niukan takin alta tai luo kerrosvaikutelma lyhyen takin jatkeena pilkistävällä pitkällä neuleella. Pitkähelmainen takki on kätevä vaihtelevan lämpötilan päiviin, silloin kun aamulla on vielä viileää, mutta iltapäivällä aurinko paistaa täydeltä. Pitkä trenssi tai muu kevättakki suojaa reippaalta aamutuulelta ja lämpimään lounasaikaan takin voi jättää rennosti auki. Isoihin taskuihin saa helposti sujautettua ohuet sormikkaat tai huivin, jotka käyvät iltapäivällä liian lämpimiksi.

Kevät on valon ja uuden kukinnan aikaa ja se näkyy myös kevätmuodissa. Kevään tullen vaatteissa loistavat kirkkaat värit ja kauniit pastellit kielivät lähestyvästä kesästä. Helpoin tapa lisätä väriä asuun ja nostattaa sekä omaa että kanssakulkijoiden energiatasoa, on valita kevääksi miellyttävä, värikäs takki. Kevättakkien värivalikoima kattaa mitä ihanampia vaihtoehtoja sinisen, vihreän, ruskean, punaisen, keltaisen ja vaaleanpunaisen sävyistä. Miltä kuulostaisi leikittelevän kuvioitu kevättakki? Ohutta tikkitakkia voi somistaa ruusukuviointi, seilorin ohuessa kevättakissa voi koreilla ankkureita. Erityisesti farkkutakeista löytyy paljon brodeerauksia ja koristeita, kuten koristekivin muotoiltuja romanttisia sydämiä tai valkoista pitsihelmaa. Miltä kuulostaisi ulkoiluhenkinen parka kimaltelevilla paljettiperhosilla? Jos haluat mieluummin pelata varman päälle, valitset luultavammin hillityn värisen takin, kuten beigen, vaalean tai valkoisen. Vaaleaa takkia on helppo piristää asusteilla, joista saa väripilkkuja kokonaisuuteen. Piristä yksiväristä takkia sinisellä, lilalla tai keltaisella huivilla. Myös värikkäät sormikkaat riittävät tuomaan asuun mielenkiintoista lisää. Takkimuodin käytännöllisenä uutuutena monista takeista on tehty käännettäviä. Takissa ei siis ole selkeää ulkopuolta ja sisävuorta vaan molemmat puolet soveltuvat päällispuolelle ja siten takkia voi vaihdella kääntämällä sen toisinpäin. Kääntötakissa molemmat puolet on viimeistelty kauniisti ja molemmat soveltuvat hyvin näyttävään pukeutumiseen. Useissa kääntötakeissa toinen puoli on painokuvioitu tai värikäs ja toinen hillityn yksivärinen. Näin voit aina valita päällä olevaan asuun sopivan puolen ja saatkin hetkessä yhdestä takista kaksi takkia!

TAKKI NETISTÄ

Vaatteiden tilaaminen netistä on yhä yleisempää. Verkkokaupasta tilaaminen on luotettavaa ja helppoa – ja ennen kaikkea yksinkertaista. Verkkokaupassa sinun on helppo tarkastella koko valikoimaa yhdeltä istumalta. Kun näet kiinnostavia tuotteita voit klikata kyseisen tuotteen isommaksi ja tarkastella sen tarkempia tietoja. Tuotetiedoista löydät takin kokotiedot, materiaalin, mallin ja istuvuuden sekä kiinnostavia yksityiskohtia, kuten kiinnitystyypin ja takin hoito-ohjeet. Tarkoista kuvista näet hyvin takin yksityiskohdat ja ompeleet. Netistä tilatessa, asiakkaalla on aina vaihto- ja palautusoikeus. Saat aina 14 päivää mietintäaikaa, eli aikaa sovitella tilaamaasi takkia muiden vaatteidesi kanssa. Näin voit rauhassa miettiä, onko takki juuri sellainen kuin toivoit vai haluatko kenties vaihtaa kokoa tai väriä. Käyttämättömän tuotteen saa myös aina palauttaa ilman erillistä syytä.

Klingelin verkkokauppa on Reilun Pelin Jäsen, joka on asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n myöntämä sertifikaatti luotettavasta nettikaupasta. Klingel on sitoutunut noudattamaan alan eettisiä ohjeita. Voit siis luottavaisin mielin asioida Klingelillä. Missä tahansa kysymyksissä, voit aina ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostilla tai somessa.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.