• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Tarrakengät(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele
  Suosio

Lajittele

Tarrakengät(0)

Tarrakengät ja tarranilkkurit aikuiselle naiselle

Tarrakengät ovat kengät, jotka on helppo kiinnittää ja helppo pukea jalkaan. Uusia kenkiä hankittaessa on ulkonäön ohella tärkeää kiinnittää huomiota juuri jalkineiden käytännöllisyyteen. Hyvät kengät tuntuvat miellyttäviltä jalassa. Tämän lisäksi on tärkeää, että kenkien jalkaan laittaminen ja jalasta pois ottaminen sujuu ongelmitta. Ratkaisuna näihin tarpeisiin verkkokauppamme tarjoaa kattavan malliston muodikkaita naisten tarrakenkiä aikuisille, trendikkäille naisille! Trendikkäiden tarrakiinnitteisten kenkien valikoimastamme löydät mm. seuraavat tuotteet:

 • Nappanahkaiset avokengät säädettävällä tarrakiinnityksellä
 • Aidosta nahasta valmistetut tarrakiinnitteiset kävelykengät
 • Trendikkään kuvioidut tarranilkkurit pehmustetulla reunalla

Yllä vain muutamia esimerkkejä laajan valikoimamme muodikkaista kenkäluomuksista! Me KLiNGELillä tiedämme, että tie naisen sydämeen käy hänen kenkäkaappinsa kautta. Näin ollen valikoimamme tarrakengät sopivat erinomaisesti myös syntymäpäivälähjaksi tai vaikkapa pukinkonttiin! Kuten muidenkin ostosten myös lahjaostosten tekeminen on helppoa verkkokaupassamme. Löydät sivustomme alalaidasta kenkien koko-oppaan, jonka avulla voit arvioida hyvin tarkasti lahjansaajan kengänkoon. Näin sinun ei tarvitse turhaan jännittää ostostesi onnistumista hankkiessasi naisten tarralenkkarit, -avokkaat ja -nilkkurit suoraan KLiNGELin verkkokaupasta! Meillä teet taatusti trendikkäitä ja helppoja ostoksia!

Tarrakengät ja tarrakiinnitteiset lenkkarit

Naisten tarrakenkien mallistomme on suunniteltu erityisesti paljon vapaa-ajallaan liikkuvien, muotitietoisten naisten tarpeita ajatellen. Valikoimamme tarrakengät tuntuvat erityisen mukavilta jalassa miellyttävän muotoilunsa ja lukuisten erityisominaisuuksiensa ansiosta. Kaikissa mallistomme naisten tarrakengissä on luonnollisesti helposti säädettävä tarrallinen kiinnitys. Tämän lisäksi useissa malleissamme on joustava ilmatyynyulkopohja sekä mahdollisuus käyttöön ehdessä irtopohjallisten kanssa. Jalkineemme muotoilevat käyttäjänsä nilkan muotoja mallista riippuen mm. kantion sivujen venykkeiden tai pehmustetun sisäpinnan avulla. Niin kuin muidenkin vaatteiden, myös kenkien valinnan kannalta on tyylikkyys usein se ratkaiseva tekijä. Kuten aiemmin mainitsimmekin, suuri osa mallistomme naisten tarrakengistä on valmistettu aidosta nahasta. Löydät mallistostamme sekä pelkistetyn tyylikkäät nahkaiset tarrakengät että erilaisin somistein koristellut jalkineet. Löydät valikoimistamme mm. Reflexanin, Gaborin, Waldlauferin ja Jennyn laadukkaita merkkikenkiä.

Koska haluamme tehdä ostosten tekohetkestäsi mahdollisimman miellyttävän, olemme koonneet sivuillemme joukon erilaisia työkaluja. Näitä työkaluja hyödyntäen voit keskittää ostoksesi vain sinun toivekenkiäsi vastaaviin tuotteisiin. Voit aloittaa järjestämällä naisten tarrakenkien valikoimamme mieleiseesi järjestykseen yläreunan kategoriaotsikon alla näkyvän työkalun avulla. Voit järjestellä jalkineemme esimerkiksi niiden hinnan mukaan tai priorisoida uutuustuotteet sivuston yläreunaan. Tämän lisäksi löydät sivun vasemmasta reunasta joukon erilaisia suodattimia, joiden avulla voit muokata verkkokauppanäkymämme vastaamaan vain itsellesi mieleisiä tuotteita. Voit keskittää ostoksesi esimerkiksi tietyn kenkämerkin, koon tai väriryhmän tuotteisiin.

Naisten avokkaat, nilkkurit ja tarralenkkarit suoraan netistä – KLiNGELiltä

Hankkiessasi trendikkäät, tarrakiinnitteiset kengät KLiNGELin verkkokaupasta, on sinulla samalla mahdollisuus hyötyä monista verkkokauppamme tarjoamista eduista. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mm. ilmaisen uutiskirjeen sekä mahdollisuuden osallistua jännittäviin kilpailuihin verkkokauppamme sivuilla. Tilatessasi aikuisten naisten muotia verkkokaupastamme, myönnämme kaikille tilauksillemme 14 päivän palautusoikeuden molemminpuolisen luottamuksen osoituksena. Sinulla on siis mahdollisuus sovittaa hankkimiasi tuotteita oman kotisi rauhassa ennen viimeisen ostospäätöksen tekemistä.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.