• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Tikkitakit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Tikkitakit(0)

Naisten tikkitakit ja kevyttoppatakit

Naisten tikkitakit ja kevyttoppatakit ovat ihanteellisia välikausitakkeja, jotka käyvät niin syksyyn kuin kevääseenkin. Ne ovat monipuolisia, rennon tyylikkäitä ja helppoja takkimalleja, jotka antavat raikkaan ilmeen syys- tai kevätlookiin. Naisten tikkitakki huokuu englantilaisen maalaisaatelin tyyliä, ja on klassisesta ulkomuodostaan huolimatta myös käytännöllinen ulkoilutakki. Se onkin pitkään ollut esimerkiksi ratsastajien suosiossa. Naisten kevyttoppatakki sen sijaan on moderni ja sporttinen takki, joka käy moneen eri lämpötilaan. Kumpikin malli käy sekä kaupungille että lenkkipolulle!

Kevyt tikkitakki suojaa alkusyksystä ja loppukeväästä

Tikkitakki on tikkikankaasta valmistettu kevyt takki. Tikkikangas koostuu yleensä kahdesta tai useammasta kangaskerroksesta, jotka on liitetty toisiinsa tikkauksin. Kangaskerrosten välissä on täytteenä ohut vanukerros, joka lisää takin pehmeyttä ja lämmittävyyttä. Klassinen tikkaustyyli on vinoneliö tai salmiakkiruutu, mutta naisten tikkitakeissa nähdään myös koukeroista kukkaköynnösmäistä koristetikkausta. Kevyt tikkitakki on yleensä käytössä alkusyksystä tai loppukeväästä, sillä se pitää juuri sopivasti koleuden loitolla, mutta ei ole pakkaskelpoinen. Ohut tikkitakki voi jopa olla sopivan kevyt Suomen kesään ainakin viileämmällä säällä tai illasta.

Kevyttoppatakki lämmittää loppusyksystä ja alkukeväästä

Kevyttoppatakki on nimensä mukaisesti perinteisen toppatakin kevytversio. Se on tikkitakkia lämpimämpi, sillä siinä on muhkeampi täyte. Monesti myös materiaali ja vuori ovat tikkitakkia säänkestävämmät, ja kevyttoppatakki on usein vettähylkivä, joskaan ei aivan vedenpitävä. Naisten kevyttoppatakki onkin ihanteellinen pitkälle syksyyn tai aikaisin keväälle. Etelä-Suomessa sitä voidaan käyttää melkeinpä vuoden ympäri, ainakin jos alla on toinen lämmin kerros. Kevyttoppatakin tikkaus ei täytteen paksuuden vuoksi ole yhtä koristeellista kuin tikkitakin, ja klassisin tikkaustyyli onkin vaakatikkaus. Naisten kevyttoppatakeissa suosittu on myös V:mallisesti kulkeva tikkaus, joka luo vyötäröä korostavan vaikutelman.

Pakattava kevyttoppis mahtuu pieneen tilaan

Kevyttoppatakki tunnetaan myös tuttavallisella nimellä kevyttoppis. Kevyttoppis on helppo ottaa mukaan, sillä sen voi pakata pieneen tilaan ilman, että se rypistyy tai muutenkaan kärsii siitä. Monen kevyttoppiksen mukana tuleekin säilytyspussi, jonka sisään sen saa sullottua. Kevyttoppis sisältää nimittäin paljon ilmaa, mikä on osasyy sen lämmittävyyteen, ja kun takki pakataan pieneen tilaan, tämä ilma pakenee. Kun kevyttoppis otetaan esiin, se täyttyy taas ilmalla ja on pian yhtä muhkea kuin ennenkin. Se toimii siis samalla tavalla kuin vaikkapa makuupussi. Kevyttoppis käy matkalle siitäkin syystä, että sitä voi käyttää monessa lämpöasteessa. Joten jos lähtö- ja tulomaassa on eri lämpötila, eikä ero ole valtava, kevyttoppis toimii hyvin kummassakin päässä.

Naisten pitkät tikkitakit ja kevyttoppatakit

Pitkät tikkitakit ja kevyttoppatakit sopivat silloin, kun takin helmalta vaaditaan hieman enemmän pituutta. Tikkitakit ja kevyttoppatakit ovat tyypillisesti malliltaan lyhyet, ovathan ne kevyemmän sään takkeja, mutta pidempiäkin malleja löytyy. Puolipitkät tikkitakit ja kevyttoppikset pitävät koko takamuksen ja lantion lämpimänä. Pitkät kevyttoppatakit ja tikkitakit sen sijaan suojaavat myös yläreisiä. Pidempi malli vie pakatessa enemmän tilaa, joten lyhyempi malli voi olla matkalle kätevämpi, mutta pidemmässä helmassa on etunsa!

Hupullinen tikkitakki ja kevyttoppatakki

Yksi tärkeimmistä käytännön ominaisuuksia tikkitakkia tai kevyttoppatakkia valitessa on huppu. Mieti ennen ostopäätöksen tekemistä, haluatko hupullisen mallin vai et. Tikkitakki on usein tarkoitettu kevyeksi, joten huppu jätetään mallista tarkoituksella pois. Erityisesti, jos siinä on jakkutyylisesti taitekaulus tai kaulukseton pyöreä pääntie. Monessa kevyttoppatakissakaan ei välttämättä ole huppua, ja niissä suojaa antaa korkealle ulottuva pystykaulus. Huppu voi kuitenkin olla tarpeen erityisesti, jos asut tuulisella paikkakunnalla. Huppu antaa lisäsuojaa viimalta, mikä voi olla tarpeen varsinkin, jos lakki on jäänyt kotiin. Jotkut kokevat kuitenkin hupun olevan vain tiellä, ja että pystykaulus riittää pitämään kaulan ja niskan lämpimänä.

Klingel-tikkitakit ja kevyttoppatakit naisille netistä

Klingelin verkkokaupasta löydät laadukkaat naisten tikkitakit ja kevyttoppatakit moneen makuun. Valikoimamme vaihtelee vuodenaikojen mukaan: kevät- ja kesäkaudella Naisten tikkitakit osastolla painotus on tikkitakeissa, kun taas syys- ja talvikaudella osastolla on pääasiassa kevyttoppatakkeja. Valikoimaamme kuuluvat sekä ajattoman yksiväriset että kuviolliset mallit. Myös erilaiset yksityiskohdat antavat malleihin nostetta: tikkitakeissa nähdään usein klassisia kanttauksia ja kimaltavia koristekiviä, kun taas kevyttoppatakeissa vauhtia antavat tekoturkissomisteet ja kontrastia tuovat vetoketjut. Esittelemme ylpeänä laajan värivalikoiman, ja vihreästä tikkitakista voi olla saatavissa beige tai vaaleanpunainen tikkitakki versio. Sama pätee kevyttoppatakkeihin: klassinen musta kevyttoppatakki ei koskaan poistu muodista, mutta väritrendien mukaan valikoimaamme pääsee myös keltainen tai oranssi kevyttoppatakki. Ja jos et osaa päättää väriä, kokeile kääntötakkia, jossa on eriväriset puolet. Toinen puoli voi olla kuviollinenkin, jolloin saat lisäväriä välikauteen. Klingeliltä löydät kääntötakkeja sekä kevyttoppiksena että tikkitakkina.

Naisten kevyttoppatakit tai tikkitakit – isot koot

Klingelin verkkokauppa esittelee kattavan värivalikoiman lisäksi tuttuun tapaansa myös laajan kokovalikoiman. Löydät meiltä siis klassiset tikkitakit ja sporttiset kevyttoppatakit isoille naisille! Saatavissa on malleja koosta 42 kokoon 62 asti. Pluskokoiset naiset eivät välttämättä uskalla kokeilla tikki- tai kevyttoppatakkia Michelin-ukkoefektin vuoksi, mutta hyvin istuvat leikkaukset ja strategisesti sijoitetut tikkaukset tuovat kurvit esiin oikeista kohdista. Esimerkiksi sivujen pystytikkaukset luovat siluettia hoikentavan ja pidentävän vaikutelman, erilainen ylä- ja alaosan tikkaus rikkoo tasapaksuisuutta ja kapeat vyötärötikkaukset tuovat tiimalasivaikutelmaa.

waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.