• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Urheilukengät
  Urheilukengät

  Kategoriat

  urheilukengät ja lenkkarit netistä!

  Urheilukengät, lenkkarit ja vapaa-ajan kengät ovat ehkä yleisimmät jalkineet, jotka laitamme jalkaamme. Arki-iltaisin ja eritoten viikonlopun menoissa on tärkeää, että jalat saavat kunnolla levähtää raskaan viikon jäljiltä. Esittelemme ylpeydellä naisten vapaa-aikaan sopivien lenkkareiden ja urheilukenkien mallistomme! Mallistostamme löydät erilaiset kengät niin lenkkipolulle, metsään, rannalle kuin kaupunkikävelyynkin. Klingelin erikoisuus on kattava valikoima laadukkaita kenkiä hyvään hintaan. Malleissamme painotetaan erityisesti mukavuutta ja hyvää istuvuutta, ja monissa malleissa on leveä lesti tuomassa täydellisen istuvuuden.

  Verkkokaupastamme löydät laidasta laitaan erilaisia vapaa-ajan jalkineita, ja meiltä löydät sopivat kengät, olitpa sitten matkalla mustikkametsään, vaellusretkelle Lappiin tai etelän aurinkorannoille! Tervetuloa shoppailemaan!

  Urheilukengät joka tilanteeseen

  Vapaa-ajan kengissä tärkeintä on mukavuus. Tärkeintä on, että jalat saavat tarvitsemaansa tilaa ja tukea. Useimmat urheilukengät onkin suunniteltu suhteellisen väljiksi, jotta ne antavat ilman kiertää. Urheilukengissä ulkonäkö tulee vasta muiden ominaisuuksien jälkeen, mutta sehän ei tietenkään tarkoita, etteikö sekin olisi tärkeää. Parasta on, kun löytää sekä jalkoihin sopivat että silmää miellyttävät lenkkarit! Urheilukengissä onkin ilahduttavan paljon valinnanvaraa värimaailmoissa ja kuvioinneissa.

  Klingelin laajasta urheilukenkävalikoimasta löydät sopivat jalkineet moneen eri liikuntaharrastukseen. Meillä on arkipäiväisiä ja niin sanotusti katu-uskottavia kaupunkilenkkareita, teknisiä juoksukenkiä, sisäpelikenkiä ja vaativaan patikointiin sopivia vaelluskenkiä. Tervetuloa löytämään juuri sinun jaloillesi sopivat jalkineet!

  Laadukkaat lenkkarit ja urheilukengät helposti netistä

  Vapaa-ajan kengät saattavat jopa olla yleisimmät jalkineet, jotka laitamme jalkaamme. Ja hyvä niin, koska iltaisin ja viikonlopun menoissa on tärkeää, että jalat saavat kunnolla levähtää raskaan arjen jäljiltä. Meidän laajaa mallistoamme voi esitellä ylpeydellä, koska mallistostamme löydät kaikenlaiset kengät niin lenkkipoluille, reippaaseen kävelyyn kuin kaupunkikävelyynkin. Olemme keränneet verkkokauppaamme laidasta laitaan erilaisia vapaa-ajan jalkineita, jotta sinun olisi helppoa löytää omanlaisesi jalkineet joka tilanteeseen.

  Klingelin kenkävalikoimasta löydät mm. seuraavanlaisia kenkiä:

  • Trendikkäät loaferit ja pistokkaat kaupunkiympäristöön
  • Mukavat juoksukengät urheiluun ja lenkkipolulle
  • Lenkkarit vapaa-ajalle
  • Vaelluskengät haastavampaan maastoon
  • Sandaalit kesäiseen lomailuun

  Kaikki nämä ja paljon muita mielenkiintoista kenkiä löydät Klingelin verkkokaupasta!

  Miksi tilata kengät netistä?

  Kenkien tilaaminen netistä on nykypäivää. Netistä tilatessa kenkävalikoimaa on melkein luvattoman helppo katsastaa. Ihan vain istumalla omalla kotisohvalla, on helppo selata satoja ja taas satoja malleja. Parilla klikkauksella saat rajattua kenkävalikoimaa omien hakuehtojesi mukaiseksi, esimerkiksi hinnan, koon, värin tai käyttötarkoituksen mukaan. Tarkkojen koko-oppaiden avulla kengistä löytää kaiken tarvittavan tiedon istuvuudesta ja materiaaleista. Luotettavan verkkokaupan tunnusmerkki on helposti löydettävät kauppaehdot ja yksityiskohtaiset tiedot tilaukseen, maksuun, toimitukseen ja vaihtoon tai palautukseen liittyen. Niin, vaihdosta tai palautuksesta puheen ollen, meidän verkkokaupassamme kaikilla kengillä on täysi palautus- ja vaihto-oikeus. Kenkiä on helppo katsella ja tutkia selkeiden kuvien ja tietojen avulla, ja tilatessasi ne, saat oman kodin rauhassa sovittaa ja tutkia niitä lisää ajan kanssa. Jos ne eivät istukaan hyvin tai eivät muuten miellytä, saat lähettää ne takaisin.

  Haluamme, että ostosten tekeminen on sinulle mahdollisimman hauskaa ja helppoa verkkokaupassamme, joten olemme kiinnittäneet paljon huomiota kaupan toimivuuteen. Meillä on tuotteiden vertailua ja ostopäätöstä helpottavia lisäominaisuuksia, kuten tarkat tuotekuvat, paljon yksityiskohtaista tietoa tuotteesta sekä selkeät hintatiedot. Yksi pidetyimmistä yksityiskohdista verkkokaupassamme on henkilökohtainen muistilista. Voit helposti lisätä mieleisen tuotteen muistilistalle voidaksesi löytää sen myöhemmin helposti uudelleen tai voidaksesi vertailla tuotteita keskenään kun ne on koottu kätevästi samaan paikkaan. Muistilistalta tuotteet voi helposti joko poistaa tai siirtää suoraan ostoskoriin. Näiden lisäominaisuuksien avulla ostoskokemuksesi on tavallista nopeampi, helpompi ja tehokkaampi.

  Etsiessäsi vapaa-ajan kenkiä netistä, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Klingelin kattavaan kenkävalikoimaan! Löydät ihastuttavasta kenkävalikoimastamme takuulla etsimäsi. Jotta sinun olisi mahdollista hankkia juuri sinun tarpeitasi vastaavat kengät, olemme koonneet sivustollemme suuren määrän informaatiota tuotteisiimme liittyen. Ensin kuitenkin ohjeistamme sinua verkkokauppamme selaamisessa. Voit tutustua naisten vapaa-ajan kenkien osastoomme joko perinteisen verkkokauppanäkymän kautta tai järjestämällä tuotteemme sinulle mieleiseen järjestykseen. Sivuston yläreunan työkalujen avulla voit järjestää vapaa-ajan jalkineemme muun muassa hinnan perusteella tai sen perusteella, kuinka uusi tuote on verkkokaupassa. Voit lisäksi valita näkyviin vain tietyt tuoteominaisuudet täyttäviä tuotteita, esimerkiksi värin, merkin tai materiaalin mukaan. Valittuasi sinulle tärkeät tuoteominaisuudet, näet verkkokaupassamme vain ne tuotteet, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Löydettyäsi mieleisen tuotteen, pääset tarkastelemaan sitä lähemmin klikkaamalla kyseisen tuotteen tuotekuvaa. Tuotekuvan takaa löydät yksityiskohtaista tietoa itse tuotteeseen liittyen. Tuotteen tuotesivulta saat tietoa mm. kengän materiaaliin, kuosiin, leveyteen sekä pohjan koostumukseen liittyen. Hankkiessasi vapaa-ajan kengät netistä on käsissäsi siis valtava määrä informaatiota ja voit näin tehdä hyvin perustellun ja johdonmukaisen ostospäätöksen.

  Trendikkäät naisten lenkkarit ja vapaa-ajan kengät

  Lenkkarit ovat monen lempikengät, eikä ihme! Lenkkareissa saa leikitellä väreillä ja kuoseilla ja valitseepa lähes minkä tahansa mallin, on se kuitenkin aina mukavan pehmeä. Lenkkarit ovat toden totta ennen kaikkea mukavat kengät. Tunnuksenomaista lenkkareille on, että niissä on joustava kumipohja ja itse kenkä on usein kangasta, joko erittäin pehmeää urheilutekstiiliä tai napakka ja tukevaa kangasta. Lenkkareissa voi olla sidottavat nauhat, tarrakiinnitys tai pelkkä joustava resori, jolla kengän saa pujotettua jalkaan. Siistit lenkkarit ovat kaikin puolin kaupunkikelpoiset ja soveltuvat moniin vapaa-ajan tilanteisiin. Urheilulliset kengät sopivat myös moneen vapaa-ajan asuun farkkujen, leggingsien, shortsien tai vaikka hameen kanssa ja niitä näkyykin nykyään katukuvassa aina vain enemmän ja enemmän.

  Lenkkareissa on usein valinnanvaraa väreissä ja kuoseissa, ja mikäpä sen hauskempaa. Etsit sitten kukallisia lenkkareita, räiskyvän neonvärisiä juoksukenkiä tai tyylikkään valkoisia tennareita, on oikea osoitteesi Klingelin verkkokauppa.

  Juoksukengät kevyeen lenkkeilyyn tai kovaan treeniin

  Juoksukenkien tarkoitus on tukea jalkaa rasitukselta, koska erityisesti aerobinen liikunta kuten juoksu tai lenkkeily, voivat rasittaa jalkaa erityisen paljon. Kengän tulee tukea jalkapohjaa iskuilta sekä pitää jalan asento kohdallaan. Jo kävelyn kohdalla kannattaa harkita, saattaisivatko jalat tarvita juoksukengät tavallisten lenkkareiden tai muiden ulkoilujalkineiden sijaan. Reipas kävely, lenkkeily ja hölkkä sujuvat helpommin oikeanlaisilla jalkineilla.

  Tuntuuko sinustakin joskus, että aina ei jaksaisi nousta sohvalta ja lähteä ulos reippailemaan? Siihen auttaa usein iloisenväristen urheiluvarusteiden, kuten vaatteiden ja kenkien, hankkiminen. Piristävän värikkäät juoksukengät nostavat mielialaa kummasti ja houkuttelevat mukaansa ulos lenkkipolulle. Värikkäissä tossuissa on usein myös mukana heijastavia kohtia, jotta jalankulkijana näkyy myös lenkkipolulla.

  Vapaa-ajan jalkineita jokaiseen tilanteeseen

  Nyt on kaikkien mukavuudenhaluisten tyyliniekkojen aikakausi, koska mukavat lenkkarit ja vapaa-ajan kengät ovat täysin hyväksyttävät jalkineet töihin, vapaa-ajalle, kaupungille, juhliin ja lähes mihin tahansa muuhunkin. Kunhan tossut pitää puhtaina, ehjinä ja päällisin puolin siisteinä, voi niissä astella tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sporttinen tyyli on monen lempityyli. Se on helppo omaksua ja pukeutumalla joustaviin ja kevyisiin vaatteisiin, tuntuu koko oma olemus hypähtävän kevyeltä. Yhdistä lenkkarit ja kevyet vapaa-ajan kengät capreihin, shortseihin, leggingseihin tai ihan vain farkkuihin ja olet ajan hengen mukaisesti rennon tyylikäs.

  Koska ikinä ei voi olla täysin varma millaiseen aktiviteettiin sitä päätyykään mukaan, on suositeltavaa varata kenkäkaappiin kattava valikoima erilaisia vapaa-ajan jalkineita. Näin mielekkäästä puuhasta ei tarvitse kieltäytyä ainakaan vaadittavien varusteiden puutteessa. Laadukkaat kengät ovat monen mielestä se kaikista tärkein vaatekappale - olipa mielipuuha sitten koiran kanssa lenkkeilyä, hiekkalaatikolla puuhailua lastenlasten kanssa tai sienimetsässä vaeltamista.

  Sisäpelikengät liikunnan iloon

  Sisäpelikengät on suunniteltu nopeaan menoon erityisesti sisätiloissa, esimerkiksi pelihallilla tai kuntosalilla. Ajattelitko aloittaa uuden liikuntaharrastuksen uuden vuoden kunniaksi? Silloin kannattaa ehdottomasti satsata kunnon liikuntakenkiin. Sen lisäksi, että oikeanlaiset kengät tukevat jalkaa, ne myös auttavat jaksamaan liikuntasuorituksen paremmin. Askel on huomattavasti kevyempi oikeanlaisilla sisäpelikengillä. Jos yhtään tuntuu siltä, että joskus tekisi mieli luistaa säännöllisestä liikunnasta, on hyvä varata kaappiin houkuttelevat liikuntakengät ja –varusteet, jotta ne houkuttelisivat lähtemään liikkumaan.

  Liikuntakengissä on usein erikoissuunniteltua tekniikkaa ja ne ovat usein suunniteltu tiettyyn urheilulajiin. Jos harrastaa tosissaan ja useampana päivänä viikossa jotakin tiettyä lajia, kannattaakin panostaa oikeanlaisiin urheilukenkiin. Jos oma liikkuminen sen sijaan on monimuotoisempaa ja koostuu erilaisista liikuntamuodoista, ei välttämättä tarvitse eri kenkiä jokaiseen eri harrastukseen. Silloin saattaa omaan tarpeeseen riittää yhden tai kahdet hyvin istuvat sisäpelikengät, joissa liikkuu turvallisesti niin nopeatempoissa sisäpelilajeissa, kuten sählyssä, koripallossa tai käsipallossa, kuin vapaavalintaisessa kuntosaliharjoittelussa. Tunnuksenomaista sisäpelikengille on, että ne ovat teknistä materiaalia ja että niissä on vaalea ulkopohja. Se on usein tärkeää ja monet sisäpelihallit, kuntosalit ja tanssistudiot voivat vaatia vaaleapohjaisia sisäurheilukenkiä, jotta niistä ei jäisi jälkiä lattioihin.

  Säänkestävät juoksukengät lenkkeilyyn

  Juoksu ja lenkkeily ovat yksiä vaativimmista urheilulajeista. Ei toki varusteiden suhteen, vaan nimenomaan liikkeiden keholle aiheuttaman rasituksen vuoksi. Mutta toisaalta juoksussa on suositeltavaa mennä oman vaativuustason mukaan ja onneksi usein vältytään ylilyönneiltä. Juuri jalkoihin kohdistuvan rasituksen takia juoksulenkkiä varten tulee hankkia kunnolliset, juoksuun sopivat urheilukengät. Juoksukenkien suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota sisä- ja ulkopohjan vastustukseen ja iskun vaimennukseen. Niissä on siksi usein normaalia paksumpi ja leveämpi pohja. Paksujen pohjatyynyjen lisäksi juoksukengissä on usein tukeva, matala varsi, joka pitää nilkan ja jalan kohdillaan. Olipa oma juoksuvauhti sitten nopeaa tai rauhallisempaa, on se silti omalle keholle aina hyvää liikuntaa, joka saa hien pintaan. Siksi juoksukenkien päällysmateriaali on usein erittäin hengittävää materiaalia, joka antaa ilman kiertää vapaasti. Meiltä löydät paljon juoksukenkiä, joiden päällysmateriaali on hengittävää verkkomateriaalia, jolla on sekä korkeatasoinen tekninen suorituskyky että innostavan sporttinen ulkonäkö. Juoksukengissä ja lenkkitossuissa on erittäin tärkeää, että niiden pohja on taipuisa. Silloin kenkä seuraa liikkuvan jalkapohjan mukana ja tukee jalkapohjaa joka askeleella.

  Vaelluskengät edullisesti Klingeliltä

  Oikeanlaiset jalkineet ovat kävelyretken suurin edellytys. Harkitsetpa pitkää vaellusretkeä Lapin erämailla tai lyhyempää patikointia lähimmässä kansallispuistossa, ovat kunnon vaelluskengät ehdoton hankita. Vaelluskengät tukevat jalkaa raskaan ja pitkäjänteisen vaelluksen aikana ja pitävät jalan asennon kohdallaan. Laadukkaissa vaelluskengissä on pehmustettu sisäpohja, hengittävä tekstiilivuori ja naruilla säädettävä kiristysmahdollisuus. Vaelluskengiltä vaaditaan paljon, koska niiden täytyy kestää mitä haastavimmat maastot. Niissä pitää olla märkää ja liukkautta pitävä ulkopohja ja päällysmateriaalin pitää ehdottomasti olla vettähylkivä ja tuulenpitävä. Klingelin laajasta valikoimasta löydät kaikki nämä kriteerit täyttäviä kenkiä moneen makuun ja eri tarpeisiin.

  Pitkällä vaellusretkellä saattaa kenkiä joskus pitää jalassa useita tunteja. Silloin on ihanaa päästä perille, istahtaa lepäämään ja ottaa kengät pois jalasta. Hyvissä retkikengissä on irrotettava sisäpohja, jotta sen saa ulos tuulettumaan pitkän retken jäljiltä. Kenkien sisäisen raikkauden lisäksi kannattaa pitää huolta kenkien ulkoisesta siisteydestä ja pyyhkiä irtoliat pois saman tien. Säänkestävät vaelluskengät kestävät onneksi myös märkää rättiä.

  Miten pitää urheilukengät raikkaina?

  Urheilukengät ovat usein hengittävää materiaalia, mutta lenkkarit ja vapaa-ajan kengät ovat toisaalta usein hyvin umpinaisia. Monet kengät pitävät jalat viileän raikkaina koko urheilusuorituksen ajan, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö kenkiin kuitenkin jäisi jälkiä urheilusta ja hikoilusta. Urheilukenkiä, lenkkareita ja tossuja kannattaakin tuulettaa usein, parasta olisi säännöllinen tuuletus jokaisen käyttökerran jälkeen. Lisäksi niitä kannattaa raikastaa kenkädeodorantilla, joita löytyy Klingelin kenkien hoitoaineiden valikoimasta

  Lenkkarit ja vapaa-ajan kengät kannattaa pitää puhtaina liasta. Kengät ovat usein sellaista materiaalia, että ne saa helposti pyyhittyä puhtaiksi kostealla rätillä tai kenkäharjalla. Kenkien pesemistä pesukoneessa tulee välttää.

  Joskus saattaa olla kiire, ja voi tuntua, että kengät pitäisi saada nopeasti jalkaan, vaikka väkisin. Silloin saattaa tahattomasti vahingoittaa kenkää painaessa kasaan kantapään kohdalla olevaa varren reunaa. Suosittelemme siis aina pukemaan kengät jalkaan huolella, jotta ne pysyvät hyvinä ja pitävät muotonsa mahdollisimman pitkään.

  Unelmiesi kengät naisten vapaa-ajan kengistä, kaupunkilenkkareihin ja vaativiin urheilukenkiin odottavat sinua Klingelin verkkokaupassa! Tervetuloa shoppailemaan kanssamme. Meille Klingelillä on tärkeää osoittaa arvostuksemme asiakkaitamme kohtaan ennen kaikkea kertomalla avoimesti verkkokauppamme toiminnasta ja sen historiasta. Klingel on vuosikymmeniä toiminut vaatteiden, asusteiden ja kenkien konkari. Aloitimme aikoinaan postimyyntiyrityksenä, ja toimitamme edelleen uskollisille asiakkaillemme laadukkaita muotituotteita tilattuna suoraan meidän värikkäistä kuvastoistamme. Nykyään tavoitat meidät myös netistä ja kaikki tuotteemme löytyvät kätevästi yhdestä paikkaa - luotettavasta verkkokaupastamme. Sivuiltamme löydät kaikki tarvittavat tuotetiedot sekä tilaukseen, maksamiseen, toimitukseen ja mahdolliseen palautukseen liittyvät tiedot. Kaikki edellä mainitut tiedot löytyvät kootusti sivun alareunasta löytyvästä valikoista. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta sivuiltamme, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään ja antaa vastauksen kysymykseesi.

  Verkkoshoppailun tulee olla helppoa ja hauskaa, sekä inspiroivaa! Klingelin verkkokaupasta löydät koko laajan tuotevalikoimamme sekä tarkkoja kuvia tuotteiden yksityiskohdista. Voit myös lukea muiden asiakkaidemme kirjoittamia tuotearvioita. Lisäksi olemme koonneet runsaasti vinkkejä kokojen ja mallien valintaan. Tervetuloa shoppailemaan!


  waiting...

  YHTEYSTIEDOT
  075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
  MAKSA TURVALLISESTI
  • Lasku
  • Tili
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  SEURAA MEITÄ
  YHTEISTYÖKUMPPANIMME
  • Postnord
  TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
  • Trygg E-Handel
  • ASML
  Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.