• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Urheiluvaatteet(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Urheiluvaatteet(0)

Naisten urheiluvaatteet – isot koot

Naisten urheiluvaatteet isokokoisille naisille on kategoria, joka sisältää vapaa-ajanvaatteita aktiiviseen vapaa-aikaan ja monipuoliseen liikuntaan. Tuotteita on saatavilla aina kokoon 60 asti. Vaatteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota istuvuutta tukeviin mittasuhteisiin ja vartaloa imarteleviin leikkauksiin. Klingelillä ideologia on jo pitkään ollut se, että jokaisella naisella on oikeus saada pukeutua miellyttävästi istuviin ja tyylikkäisiin vaatteisiin – koosta riippumatta! Koon lisäksi myös vartalotyyppejä on useita, mikä myös omalta osaltaan asettaa haasteita vaatteiden mittasuhteiden ja mallien yhteensovittamiseen. Tärkeintä onkin ymmärtää, että monistamalla ja suurentamalla perusmuotia ei saada aikaan suurikokoisen vartalon parhaita puolia korostavaa muotia, joka toimii niin arjessa kuin liikunnassakin sekä tuntuu ja näyttää hyvältä. Nykyään urheiluvaatteet voivat olla myös osa arkipukeutumista. Siistit trikoohousut yhdistettynä rentoon mekkoon tai pitkähelmaiseen tunikaan ovat toimistokelpoiset siinä missä farkutkin.

Miellyttävästi istuva urheilupaita pluskokoiselle

Yleinen kuva on monesti se, että naisten urheiluvaatteet ja -topit ovat malliltaan tyköistuvia ja paljastavat enemmän kuin peittävät. Tämä lähtee ajatuksesta, että vartalon liikkeet olisivat mahdollisimman vaivattomia liehuvan kankaan tuomatta liikkeisiin ylimääräistä vastusta tai tarttumatta kiinni epäkäytännöllisesti. Kuitenkin esimerkiksi juuri urheiluyläosissa valinnan varaa on huomattavasti enemmän, jos haluat vaatteeseen runsautta ja vartalolle edullisia linjoja. Muista kuitenkin, että isot kaula-aukot ja leveä helma voivat paljastaa enemmän kuin peittää tietyissä urheilusuorituksissa. Esimerkiksi joogassa on useita ylösalaisin tapahtuvia taivutuksia ja asentoja, joka saa helposti aikaan sen, että puoli joogasalia näkee löysän paitasi alle. Tällöin näppärä idea on laittaa alle tiukka, pitkähelmainen toppi, joka piilottaa kaikkein kriittisimmät paikat ja tukee samalla miellyttävästi muun muassa vatsan seutua. Tarpeeksi pitkä helma, jossa on sopiva väljyys, on ehdoton edellytys sille, ettei urheilupaita tai -toppi rullaudu niin helposti vyötärölle. Mukava vaihtoehto on myös miellyttävästi istuva urheilupaita, jossa on väljähkö vartalo-osa ja napakasti istuva resorihelma. Tällöin resori pitää helman paikoillaan, mutta paita laskeutuu sallivasti vatsan päälle. Monen mielestä takaa pidempi, takamuksen peittävä paidan helma on kätevä.

Kiellettyä ei toki ole myöskään käyttää urheilussa tavallisista vaatemallistoista löytyviä yläosia ja paitoja, jos tuntuu, ettei oman mieltymyksen mukaista sporttivaatetta ole saatavissa. Tällöin on tärkeää kiinnittää huomiota materiaaliin, etenkin jos hikoilee runsaasti. Materiaalin joustavuus on hengittävyyden ohella oleellinen tekijä. Kuosien ystävä löytää varmasti suuremman valikoiman värejä ja kuviointeja perusvaatevalikoimasta kuin puhtaasti naisten urheiluvaatepuolelta, varsinkin, jos kyseessä ovat isot koot. Monet alhaisen sykkeen liikuntamuodot eivät vaadi vaatteelta kovin suuria teknisiä ominaisuuksia – asia, joka kannattaa ottaa huomioon vaatevalintaa arvioitaessa.

Korkeavyötäröiset trikoohousut tukevat vatsaa

Haalarimalliset trikoot ovat monen pluskokoisen suosikit, mutta valittavana on myös laadukkaita trikoohousuja, jotka on suunniteltu runsaimpien muotojen mukaan. Naisten urheiluvaatteet, joissa suunnittelun lähtökohtana ovat juuri isot koot, mahdollistavat vartalon mittasuhteisiin sopeutetut leikkaukset. Esimerkiksi trikoohousut, joissa on leveä ja korkealle nouseva vyötärö tukevat vatsaa ja estävät housujen valumisen liikuntasuorituksen aikana. Kyykyt, venytykset ja monet joogaliikkeet saavat helposti aikaan sen, että seisottaessa mukavasti istuvat housut paljastavat liikuntasuorituksessa ikävästi alaselän.

Siinä missä arjen housumuoti on päivittynyt leveämpään suuntaan, löytyy myös urheiluhousuvalikoimista leveälahkeisia malleja. Lahjeresorein varustetut treenihousut antavat vapauden vetäistä lahkeen polven yläpuolelle niin haluttaessa.

Kerrospukeutumisen salat ulkoliikuntaan

Kerrospukeutumisen tekniikkaa ei voi vähätellä varsinkaan talvella liikuttaessa. Jos harrastamassasi lajissa tulee kuuma, paras pukeutumisen taso on, että lähtiessäsi lenkille olo on hieman viluinen. Näin lämpötila pysyy miellyttävänä koko urheilusuorituksen ajan. Jos hikoilet paljon, satsaa kosteutta iholta pois siirtävään aluskerrastoon. Sen päälle on hyvä pukea lämmittävä kerros esimerkiksi fleeceä tai villaa. Viimeinen kerros voi olla säästä riippuen kevyesti tuulen- tai vedenpitävä kuorikerros.

Kuviolliset urheiluvaatteet pluskokoisille naisille

Jos haluat viilata siluettia, on kuvioinneilla ja niiden sijoittumisella suuri merkitys. Trikoohousuissa pitkittäiset, lahkeen sivuihin sijoittuvat kaitaleet luovat pidentävän ja hoikentavan vaikutelman. Vartalon muodoille edulliset trikoot ovat lahkeiden etuosasta kuvioidut, sivuilla on yksiväriset (mustat) somistekaitaleet ja takaa trikoot voivat olla yksiväriset mustat. Näin saat väriä perinteisen kokomustan tilalle, mutta saat käyttöösi myös mustan kaventavan vaikutelman. Vältä täysin kuvioituja alaosia, jos haluat välttää leventävän ja raskaan vaikutelman alakropassa.

Myös yläosissa kylkien yksiväriset kaitaleet luovat kaventavan vaikutelman. Lisäksi erilaisilla koristeompeleilla ja saumoilla voidaan luoda vaatteeseen katseet kiinnittäviä, strategisia yksityiskohtia. Yleisesti urheiluvaatteiden värityksessä pätevät samat lainalaisuudet kuin muissakin vaatteissa, eli vaaleat sävyt suurentavat ja tummat sävyt pienentävät. Isopovisen kannattaa siis valita tummansävyinen toppi ja päinvastoin, jos haluaa tasapainottaa yleisvaikutelmaa.

Naisten isokokoiset urheiluvaatteet edullisesti netistä

Klingeliltä löydät vaihtelevan valikoiman plusmitoitettuja urheiluvaatteita. Mallistomme päivittyy jatkuvasti ja uutuuksia tulee tasaisin väliajoin verkkokauppaamme, joten älä anna liian helposti periksi vaikka et heti löydä etsimääsi. Voit surffailla kategorioiden mukaan tai myös hakea tuotetta sivun yläreunassa olevassa hakukentässä haluamallasi hakusanalla, esim. ”urheilutoppi”, jolloin saat valikoiman hakusanaa vastaavia tuotteita. Tuotekokoelmasivulla voit lajitella tuotteet koon mukaan ja löytää helposti ne naisten urheiluvaatteet, joista on saatavilla isot koot.

Klingelin verkkokaupassa sinulla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Tämä antaa sinulle mukavasti aikaa kokeilla tuotteita rauhassa kotonasi. Erityisesti treenivaatteiden kanssa on oleellista testata vaatteita aidoissa tilanteissa: hypi, heilu ja kurkottele niin tiedät, istuvatko uudet urheiluvaatteesi niin kuin haluat niiden istuvan.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.