• Laaja tuotevalikoima
 • Koot 34–62
 • Ilmainen palautus
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Suljemme tämän liikkeen pysyvästi. 😢Lisätietoa
Varvassandaalit(0)
Hupsista! Valitsemasi kategoria ei sisällä yhtään tuotetta.

Kategoriat

Suodata & lajittele

 • Lajittele:
  Suosituimmat ensin

Lajittele:

Varvassandaalit(0)

Naisten varvassandaalit

Naisten varvassandaalit ovat jalkineet, jotka yhdistetään vahvasti kesään. Eikä ihmekään, varvassandaalit eivät peittävyydellä koreile vaan paljastavat enemmän kuin peittävät. Varvassandaalin tyypillinen tuntomerkki on etu- ja isovarpaan välissä oleva nauha tai tappikappale, joka pitää sandaalin paikoillaan. Siinä missä perussandaalin pitää jalassa jalkapöydän päällä oleva leveä remmi tai nauha sekä sandaletissa lisäksi esimerkiksi nilkkaremmi, varvassandaalissa ei välttämättä ole muita kiinnityksiä. Tästä johtuen hikoamisefekti on minimaallinen kesän kuumuudessa ja varvassandaalin jalkaan laittaminen on todella helppoa ja nopeaa. Klingelin valikoimista löydät myös varvassandaaleita, joissa on remmi lisäksi jalkapöydän päällä.

Hyvät varvassandaalit netistä

Sopivat varvassandaalit on helppo tilata verkkokaupastamme. Voit selata valikoimaa ja suodattaa varvassandaaleita muun muassa lestin leveyden ja pintamateriaalin avulla. Lisäksi näet valikoimasivulta helposti kokotilanteen eli mitä sandaaleita on juuri sinun koossasi saatavilla. Tilauksen tekeminen onnistuu kätevästi kotisohvalta käsin ja tilauksen saapuessa voit sovittaa ja tutustua uusiin sandaaleihisi rauhassa kotona 14 päivän ajan. Tänä aikana sinulla on maksuton peruutusoikeus. Joskus varvassandaalien valikoima tavallisissa kaupoissa rajoittuu kesäkauteen. Verkkokaupassa sesonkien vaihtelut saatavat olla pienempiä. Jos haluat uudet varvassandaalit talven etelänmatkaa varten, saatat helpommin löytää mieleisesi netistä.

Nahkaiset varvassandaalit

Mukava ja aito materiaali on arjessa kaiken A ja O. Nahkaa käytetään lisäksi varvassandaaleissa, usein lähinnä sisäpohjan ja mahdollisen vuorin materiaalina. Nahka voi myös olla sandaaleiden päällysmateriaali. Tällöin varvassandaalien käyttötarkoitus laajenee –ne eivät ole enää pelkästään rantakelpoiset vaan soveltuvat arjen eri tilanteisiin. Nahan positiiviset ominaisuudet hellivät jalkoja ja mukautuvat jalkaan käytössä paremmin kuin tekokuitumateriaalit.

Koristeelliset varvassandaalit

Välkehtivät strassi- ja koristekivisomisteet, koristehelmet sekä simpukka- ja helmijäljitelmädetaljit antavat varvassandaaleille näyttävyyttä ja koristeellisuutta. Kullansävyinen tai hopeaan vivahtava kuosi sopii auringon ruskettamille jaloille upeasti. Myös tikkaukset, brodeeraukset, krokokuviointi tai erilaiset soljet ovat yksityiskohtia, jotka toistuvat varvassandaaleissa. Kauniisti lakatut varpaankynnet ja katseen kestävät varvassandaalit yhdistettynä rentoon maksimekkoon ovat täydellinen kesälook romanttisesta tyylistä pitävälle naiselle iästä riippumatta.

Varvassandaalit rannalle

Rantakäytössä kenkien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helposti riisuttavuus ja puettavuus sekä se, että ne ovat pehmeät jalassa. Rantasandaalit eivät saa pelätä vettä ja positiivista on, jos ne mieluummin hylkivät hienoja hiekanjyväsiä, kuin vetävät niitä puoleensa. Rantakäyttöön tarkoitetut varvassandaalit ovat usein materiaaliltaan kumia tai tekokuitua ja muotoilultaan ne usein noudattavat pelkistettyä linjaa. Kuminen perussandaali onkin ajaton valinta, joka kestää vuodesta toiseen. Muista kuitenkin pitää varvassandaalisi puhtaana ja hoitaa niitä hyvin, sillä ne altistuvat helposti hiekkapölylle ja bakteereille. Puhdista ne hiekasta ja pese miedolla saippuavedellä tai pelkällä vedellä käytön jälkeen ja varsinkin ennen talvisäilytykseen laittamista.

Naisten varvassandaalit – suuret koot

Klingelin verkkokaupasta löydät varvassandaaleja myös kookkaammille naisille aina kokoon 44 asti. Verkkokauppamme mallisto päivittyy aika ajoin ja sen myötä kokovalikoimakin – kannattaa siis käydä tarkistamassa kenkävalikoima tasaisin väliajoin. Suurikokoisetkin varvassandaalit näyttävät siroilta jaloissa, sillä rakenne on koristeellisen ilmava. Älä piilota jalkojasi, vaan anna niiden nauttia kesästä.

Ovatko varvassandaalit huono vaihtoehto jaloille?

Viime vuosina varvassandaalit ovat nousseet kenkätrendien kärkeen. Pelkistetyt sandaalit on yhdistetty monenlaisiin asukokonaisuuksiin ja yllättäviin tyyleihin. Nykyään moni jalkahoidon ammattilainen kritisoi varvassandaalien olematonta tukea ja iskunvaimennuskykyä ja syyttävät näitä kevyitä kenkiä erilaisten jalka- ja ryhtiongelmien aiheuttamisesta. Muutamia perusperiaatteita onkin hyvä muistaa, oli kenkävalintasi sitten mikä hyvänsä. Älä unohda, että jalat nauttivat kenkien vaihdosta myös kesällä. Millään kengillä ei ole hyvä kävellä tuntitolkulla joka päivä. Niin kenkien kuin jalkojenkin on annettava levätä ja välipäivät käytössä ovat tärkeitä. Mieti ennen varvassandaalit pukiessasi, mikä on reittisi. Jos kävelet kovalla ja epätasaisella jalustalla tai tarkoituksesi on kävellä päivän aikana useita kilometrejä, eivät varvassandaalit ehkä ole oikea kenkävalinta. Parasta erilaisissa kesäsandaaleissa kuitenkin on se, että ne menevät pieneen tilaan, eivätkä paina paljoa. Sujautat ne siis näppärästi käsilaukkuusi ja otat esille rannan tuntumaan saapuessasi tai bilepaikan jo häämöttäessä näköpiirissä. Ja mikä onkaan parempi tunne, kuin se, että koko päivän tai illan korkokengissä kuljettuasi voit vaihtaa jalkaan mistään puristamattomat varvassandaalit! Kun huolehdit siitä, että sinulla on useat hyvin jalkaa tukevat kengät, joita vaihtelet sopivasti, voit varmastikin huoletta nautiskella rantaelämästä tai ikimuistoisesta kesäillasta suloisen kesäisissä varvassandaaleissa silloin tällöin.

Voinko pukea varvassandaalit juhlaan?

Yleinen perusperiaate on, etteivät varvassandaalit kuulu juhlaan. Kuitenkin tuotekehitys on tehnyt sandaaleista enenevissä määrin koristeellisempia ja peittävämpiä ja raja pelkkään rantakäyttöön soveltuvien varvassandaalien, ja sandaletteja muistuttavien varvassandaalien välillä on hämärtynyt. Toki paljon riippuu myös juhlasta ja pukukoodista, kun mietitään, minkälaiset kengät ovat soveliaat juhlaan. Rantajuhlissa ja rennoissa puutarhajuhlissa varpaat paljastavat kengät ovat varmasti aivan omiaan. Perinteikkäimmissä sukujuhlissa sekä virallisemmissa tilaisuuksissa oikeampi kenkävalinta lienee juhlava remmikenkä tai avokas.

Havaianas-varvassandaalit Klingelin verkkokaupasta

Yksi maailmanlaajuisesti ehkä tunnetuin varvassandaalimerkki on sandaalien kermaan kuuluva Havaianas, jonka ensimmäiset sandaalit valmistettin 60-luvun alussa. Monelle se symboloi rentoa brasilialaista elämänasennetta, mutta harva tietää, että varvassandaaleiden esikuva oli japanilainen kankaasta ja riisioljista valmistettu Zori-sandaali. Esikuvaltaan Havaianas lainasi pohjan kuvioinnin, joka oli kuvioitu riisillä. 90-luvulla sisäpohja sai uuden, värikylläisen kuosin, joka sinetöi merkin suosion. Nykyisin näitä erittäin joustavia, kumipohjaisia sandaaleja myydään ympäri maailman ja niitä voi ostaa räiskyvissä väreissä tai koristekivin somistettuina. Myös Klingelin verkkokaupasta voit tilata Havaianas-varvassandaaleita. Huomioi kuitenkin, että valikoima voi vaihdella sesonkien mukaan.


waiting...

YHTEYSTIEDOT
075 326 3537Asiakaspalvelu; arkisin 9-16 075 325 2953 Vardagar 9-19
MAKSA TURVALLISESTI
 • Lasku
 • Tili
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
SEURAA MEITÄ
YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 • Postnord
TURVALLINEN VERKKOKAUPPA
 • Trygg E-Handel
 • ASML
Toimitamme vain suomalaisiin osoitteisiin. Minimitilaus 50 €. Toimituskulut 5,90 €. 14 päivän vaihto- ja peruuttamisoikeus. Maksutavat: tili, lasku, luottokorttimaksu, PayPal. *)Voimassa yhdessä verkkotilauksessa asiakasta kohden 09.10.2022 asti niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennuksen saa vain uuteen tilaukseen. Vain yksi tarjouskoodi tilausta kohden. Ilmoita tarjouskoodi tilauksen yhteydessä. Minimitilaus 50 euroa alennus huomioiden.