16.11.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Pikkujoulukausi lähestyy! Kausi, jolloin mikään ei riitä ja jokainen saa olla oman elämänsä joulukuusi! Toki myös hillitympi juhla-asu on sallittua, mutta usein pikkujoulukaudella juhlijat vähän repäisevät myös asuissaan.

Pitsi on klassinen materiaali, joka nostaa varsinkin juhlakaudella päätänsä. Jo pieni ripaus pitsiä asussa juhlahuivin muodossa tuo asuun kauniin juhlan tunnun.

Toinen klassikkokuosi vuodesta toiseen on leopardi. Vie eläimellisyytesi uudelle tasolle ja valitse uudenlainen kissakuosi silkkihuivin muodossa.

Jokainen meistä syntyy omansa muotoiseksi ja näköiseksi – ei siis kannata verrata itseään muihin. Vaikka oma persoonamme on aina tärkeintä, on tilanteita, joissa haluaa antaa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan ja olla eduksemme. Huolimatta vallitsevan ihannevartalon ja omasi välisestä mahdollisesta erosta, voit luoda optisia harhoja ja tasapainottaa vartaloasi vaatteiden, värien ja asusteiden avulla.

[12-11-17-1]

Juhlahuivi onkin todella kätevä juuri tähän: se täydentää asusi ja on samalla käytännöllinen asuste juhlissa, jolla voit luoda optisia harhoja samalla. Esim. A-vartalotyypille tunnusomainen piirre ovat pienet hartiat, joita on helppo tasapainottaa käyttämällä runsaita huiveja harteilla. Usealle juhlahuivi on vain kaunis asuste, mutta voit käyttää sitä myös korostamaan ja häivyttämään tiettyjä vartalonkohtia.

Vaikka alussa revittelinkin ajatuksella pikkujoulujen kaikkivoipaisuudesta, säädyllisyyden rajat pätevät kaikkiin myös pikkujouluihin. Kenenkään ei pidä tuntea oloaan epämukavaksi sen takia, että työkaverilla on liian pieni juhlapaita. Tai hän on pukenut päälleen joulukuusen valot -tyyppisen ratkaisun. Eli vaikka kutsussa ei etikettiä olisikaan mainittu, muista niistä se tärkein. Ota muut juhlijat huomioon.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *