08.10.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Pimeän ajan lisääntyessä luonto valmistautuu talveen. Poissa on lintujen laulu, ampiaisen surina ja metsän monet äänet. Syksyisen koleuden tullen myös ihminen vetäytyy luontaisesti sisätiloihin, kesäiset illat terassilla ovat yhtäkkiä vain ihana muisto. Moni myös nauttii syyssäiden kuulaudesta ja ilman raikkaudesta. Syksyistä vuodenaikaa leimaa lehtipuiden väriloisto ja metsän tarjoamat antimet. Ripeä reippailu metsässä tai kahvikupponen lämpimän viltin alla puutarhakeinussa ovat syysaktiviteetteja parhaimmillaan.

Syksy antaa myös mahdollisuuden olla luova – syysmuoti rakastaa persoonallisuutta! Viikon videossa näytämme muutamia suosikkitakkejamme, jotka ovat ihanan lämpimiä ja piristävät värikkään syyspäivän entisestään.

Niinä päivinä, kun kuppi teetä ja hyvä kirja torkkupeittoon kääriytyneenä tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta, on mukava oloasu kaiken A ja O. Kun sade hakkaa ikkunaan ja harmaus peittää kaiken alleen, voit löytää lohdutusta suloisen pehmeistä ja ihanasti lämmittävistä kotivaatteista. Ja nyt on myös väreissä vara valita! Tähän blogiin olemme valinneet muutamia suosikkejamme.

Helppo ja tyylikäs oloasu

 

Siirry suoraan sohvalta koiran kanssa pikkulenkille ja postilaatikon tai lähikaupan kautta kotiin. Katseenkestävässä oloasussa, jossa on erilliset housut ja yläosa, voit tehdä elämästä sujuvaa ja stressitöntä. Takki vain päälle ja menoksi. Valikoimistamme löydät useita eri malleja ja kokoja.

 

Hyvää huomenta rakas aamutakkini!

 

Kuuluuko viikonlopun aamurutiineihisi pitkä aamupala tai lämmin kylpy? Huolimatta siitä, mitä teet heti sängystä noustuasi, on parasta tehdä se pehmeän lämpöiseen aamutakkiin kääriytyneenä! Meillä Klingelillä on laaja valikoima aamutakkeja, joista voit valita mieleisesi. Jos pidät naisellisen romanttisesta tyylistä, voisi kukkakuvioitu aamutakki ja siihen kuuluva yöpaita olla sinun mieleesi? Satiininen, kevyesti laskeutuva aamutakki puolestaan sopii elegantin tyylin ystäville. Selaile valikoimaamme ja löydä suosikkisi.

 

Kotoisa, mutta ylellisen elegantti

 

Yöpaita on monen perinteinen suosikki, mutta oletko koskaan kokeillut, miltä olo tuntuu kotimekossa? Kotimekko on puetumpi vaihtoehto yöpaidasta, mutta kuitenkin yhtä mukava päällä. Kokeile mekkoa, jossa on ¾-pituiset hihat ja kietaisumallinen etuosa tai kukkakuvioitu malli, jossa on koristeellinen leikkaus.

 

Jalat tohvelien kätköissä

 

Kylmänä vuodenaikana on tärkeää pitää jalat lämpiminä. Sisäkengät lämmittävät mukavasti, ja lämmin, hyvä olo leviää koko kroppaan. Klingelin sisäkenkiä on useita malleja. Tohvelityyliset nopeasti jalkaan sujautettavat, ilmavat sandaalimalliset tai perussisäkengät, joissa on vetoketjusuljenta tai tarranauhat, ovat esimerkkejä tarjolla olevista malleista. Vilkaise muun muassa laadukkaita lampaannahkatohveleita, jotka ovat erittäin pehmeät jalassa – olisiko siinä uudet suosikkisi? Verkkokaupastamme www.klingel.fi löydät myös useita malleja herkille ja esimerkiksi vaivaisenluusta kärsiville jaloille.

 

 

 

 

 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *