05.10.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Klassinen paitapusero on vaate, joka löytyy useimpien vaatekaapista. Tässä blogikirjoituksessa haluamme korostaa paitapuseron monipuolisuutta ja antaa uusia stailausvinkkejä. Vöillä ja solmuilla paitapusero saa uutta ilmettä. Korosta naisellisesti vyötäröä tai käytä pitkähelmaista paitapuseroa mekkona. Miten näin tyylikäs luottovaate voikin olla niin muuntautumiskykyinen!

Muodikas paitamekko? Kyllä kiitos!

Meidän mielestämme paitamekko on maailman helpoin arkivaate, sen voi pukea sellaisenaan tai yhdistää tiukkoihin tai leveisiin housuihin. Paitamekon vahvuutena on, että se on helppo stailata niin arkiseen tyyliin kuin myös hieman juhlavampaan suuntaan pienillä yksityiskohdilla. Kietaise vyö vyötärölle ja avaa ylimmät napit. Pue alle tyylikäs toppi ja elegantit housut. Tai käytä edestä avointa paitamekkoa jakun tapaan pitkän mekon seurana. Kesähelteillä paidan alle riittää lyhythihainen toppi, joka tuo tullessaan iki-ihanan 70-luvun tunnelman. Panosta topissa miellyttävään hengittävään materiaaliin.

Pitkähelmaisen paitapuseron uusi ilme

Helppo ja tyylikäs stailausvinkki klassiselle paitapuserolle on sitoa helma edestä solmuun. Tähän soveltuu parhaiten suurehko malli, joka on helppo kietaista rennosti vyötäröltä. Yhdistä yläosa korkeavyötäröisiin housuihin tai pelkistettyyn mekkoon. Myös huivi on hauska somistusvinkki, joka vyötärölle vyön lailla sidottuna korostaa naisellisia muotoja. Se on myös helppo tapa piristää toimistotyyliä ja antaa asulle lisäväriä, jos ajatuksena on mennä toimistosta suoraan kaupungille tai illanviettoon.

Tyylikäs rantalook etelänlomalle

Pue väljä paitapusero bikinien tai uimapuvun päälle. Se on erittäin tyylikäs valinta ja suojaa samalla miellyttävästi polttavilta auringonsäteiltä. Sen kätköissä on myös helppo vaihtaa pois märkä uima-asu ilman pelkoa pyyhkeen putoamisesta. Yhdistä asuun klassinen hellehattu ja sirot kesäsandaalit, ja katseet kääntävä rantatyyli on valmis.

Laadukkaat materiaalit antavat vaatteelle kuin vaatteelle oman lisäsäväyksensä ja tuntuvat ihoa vasten erityisen hyviltä! Erityisesti silkkipuseron sileys ja keveys ovat vailla vertaansa. Silkillä on monia hyviä ominaisuuksia: se pitää viileänä kuumassa ja lämmittää mukavasti pohjoistuulen puhaltaessa. Klassinen silkkipusero onkin aina varma valinta ja ajaton lisä perusvaatekaappiin!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *