04.09.2020 | Lukuaika: 3 minuuttia

Uusi syksy tietää aina uusia trendejä, ja myös uusia värejä. Tässä blogissa kerromme, mihin väreihin tulee satsata syksyllä 2020! Syksy on tietenkin täynnä värejä, minkä vuoksi nostamme esiin ne, jotka ovat mielestämme eniten esillä ja joista juuri me pidämme eniten. Tule inspiroitumaan kanssamme!

Viininpunainen – yksi syksyn vahvimmista väreistä!

Punainen on ollut yksi muodin suosikkiväreistä jo jonkin aikaa, varsinkin syksyisin, mutta tänä syksynä punainen nousee esiin uusissa sävyissä: hivenen sinertävään kääntyvänä tai vahvan viininpunaisen sävyissä. Varsinkin jälkimmäinen on vahvasti esillä syksyn muodissa, eikä suotta. Viininpunainen on erinomainen väri sinulle, joka pidät punaisesta, mutta et halua erottua joukosta liikaa. Satsaa viininpunaiseen paitaan, ja yhdistä se mustiin farkkuihin tai nahkahousuihin. Tästä yhdistelmästä syntyy asu niin arkeen kuin juhlaan sopivilla asusteilla maustettuna – täydellinen yhdistelmä siis!

Linkki: Tekonahkaleggingsit, A-linjainen paita, Avokkaat

Varma kortti – harmaa

Harmaa on väri, joka ei koskaan ole poissa muodista. Todellinen muotifriikki valitsee nyt vain harmaata, siis kokoharmaan asuyhdistelmän. Asu voi koostua harmaista housuista ja harmaasta jakusta yhdistettynä harmaisiin kenkiin ja harmaaseen puseroon – käsilaukkua unohtamatta! Valitse eri harmaan sävyjä tai pitäydy yhdessä sävyssä. Jos kuitenkin kaipaat asuusi vähän väriä, on harmaa perusta kaunis tausta esimerkiksi kuvioidulle tai värikkäälle yläosalle. Vai mitä sanot suorista harmaista housuista ja säihkyvästä yläosasta?

Linkki: Paljettipaita, Helppohoitoiset suorat housut Prässit, Kohopintainen tekonahkalaukku

Kirkkaansinistä + metallinhohtoista hopeaa = upeaa!

Kaksi trendiväriä, joita nähdään paljon tänä syksynä ovat kirkkaansininen sekä metallinhohtoinen hopea. Mietimme siis, miksei yhdistää näitä värejä? Valitse rento, kirkkaansininen mekko ja korosta vyötäröäsi metallinhohtoisella vyöllä. Näin tuot kauniit muotosi tyylikkäästi esiin! Jos haluat jatkaa metallinhohtoisten asusteiden linjalla, ovat metallinhohtoiset korokepohjatennarit sekä paljetein somistettu iltalaukku upeita valintoja. Ja jos tiedossa on juhlat, on asukokonaisuutesi valmis!

Linkki: Jerseymekko, Metallinhohtoinen nahkavyö, Iltalaukku, Korokepohjatennarit

Go green

Tänä syksynä kannattaa panostaa vihreään! Vihreä on lähes maaginen väri, jolla on lukemattomia eri sävyjä. Huipputrendikkyydestään huolimatta väri ja sen eri sävyt hiipivät huomaamattomasti syksyn mallistoihin varastamatta liikaa huomiota. Se, joka rakastaa vihreää, valitsee tietenkin kokovihreän asun! Vinkkimme on yhdistää hillittyä salvianvihreää voimakkaaseen pullonvihreään. Tai jos haluat vain ripauksen vihreää asuusi, valitset hillityn vihreän, pitkähelmaisen puseron ja yhdistät sen joko harmaaseen tai mustaan. Jakkumaisesti napittamattomana puettuna pusero pääsee upeasti oikeuksiinsa. Jos olet hillityn tyylin ystävä, saatat mieltyä oliivinvihreään huivikauluspuseroon, jossa on kaunis kapea linja ja naiselliset yksityiskohdat. Ja pakkasen alkaessa nipistellä poskia, on ihana pureutua pehmeän, khakinsävyisen tekoturkistakin lämpöön – sen pörröinen kaulus lämmittää mukavasti!

Linkki: Pitkähelmainen pusero, Takki lammasturkisjäljitelmää

Jos et osaa päättää…

Rakastatko värejä ja onko mielestäsi siksi vaikea päättää, minkä värin valita? Siinä tapauksessa tämä on sinun syksysi! Yksi syksyn väritrendeistä on nimittäin ”väriä värin päälle”. Valitse siis suosikkivaatteesi ja yhdistele värejä villisti – eikö kuulostakin vapauttavalta? Rakenna asusi punaisesta, roosasta, vihreästä, sinisestä ja ruskeasta niin olet valmis syksyyn 2020!

Linkki: Kietaisutyylinen pusero, Vetoketjulla suljettava olkalaukku, Hohtavapintainen vekkihame

Syksyyn mahtuu kuitenkin, kuten jo alussa mainitsimme, useita väri- ja kuositrendejä. Myös kulta, laivastonsininen ja ruutukuosit ovat syksyn trendejä. Jos olet kiinnostunut niistä, kurkkaa verkkokauppaamme. Siellä voit helposti suodattaa hakuasi värien ja kuosien perusteella ja näin löytää juuri sinua kiinnostavat tuotteet.

Toivotamme sinulle värikästä muotiperjantaita!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *