08.02.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

Talvi on taas täällä. Ja kuten muutkin vuodenajat, se tuo mukanaan omat vaatimuksensa vaatetuksen suhteen. Talvikauden ehdoton suosikkivaate onkin lämmittävä neulepusero, johon on miellyttävää sukeltaa. Pakkasten paukkuessa kovimmillaan moni haaveilee linnoittautumisesta kotiin. Mikäs sen ihanampaa kuin kääriytyä suloisen lämpimään neuleeseen ja kylmyydeltä suojaavaan poolopaitaan kuin karhu pesäänsä. Pitkä talvi on hyvä syy satsata useampaan neuleeseen, vai mitä? Neulepusero muuntuu moneksi ja malleja on lukuisia. Ehkä pidät eniten suurisilmukkaisesta, rennosta neulepuserosta, vai valitsetko sileäneuleisen, yksinkertaisen roosan neulepuseron? Oli valintasi klassinen tai trendikäs – muistathan pestessäsi yhden neuvon: älä koskaan ripusta vastapestyä neuletta henkariin! Painovoima saa aikaan sen, että märkä materiaali venyy lattiaa kohden ja pahimmassa tapauksessa vahingoittaa neuleen olkaosiota ja reunoja. Kuivaa neuleesi aina vaakatasossa pyykinkuivaustelineen päällä ja säilytä se taiteltuna vaatekaapissa tai lipaston laatikossa.

Mikä seuraavista on sinun suosikkisi?

Meidän ehdoton suosikkimme on kuvan laatikkomainen neule, jossa on trendikäs, pudotettu hartialinja ja väljät resorireunat! Patenttineulos on suurisilmukkaista ja pelkistettyä, ja lähes huomaamattomalla kuvioneuloksella somistettua. Ihanteellinen kotineule, jonka voit yhdistää pehmeisiin olohousuihin. Luot sen avulla myös kylmän päivän toimistolookin – pue neuleen alle paitapusero ja jalkaan farkut ja nilkkurit. Äläkä unohda suuria korvakoruja!

Sanalla sanoen ihana – yksinkertainen neulepusero, jossa on kerrospukeutumisen vaikutelma. Helmassa on viehättävä pliseerattu yksityiskohta, joka antaa eleettömälle neuleelle naisellisuutta ja hulmuavan vaikutelman. Neule käy erinomaisesti hameen ja saappaiden kumppanina.

Koristevetoketjut ja koristekivisomisteet antavat tälle perusneuleelle sitä jotain! Mainio esimerkki siitä, kuinka perinteisellä tekniikalla valmistettu vaate saa trendikästä nostetta moderneista detaljeista. Neule, joka sopii moneen eri tilanteeseen ja ylittää myös trendisetterien odotukset!

Romanttinen pitsi ja sievät trumpettihihat saavat oheisen neuleen erottumaan edukseen. Kyseessä ei ole perusneule, jonka tehtävä on pysytellä taka-alalla ja lämmittää, vaan tämä yksilö sopii jopa juhlavampaan käyttöön. Pitsi laskeutuu kauniisti olkapäiltä käsivarsia pitkin ja somistaa myös hihoja. Pue neuleen kanssa kukkakuvioiset housut tai siniset tai mustat farkut.

Pussihihat eivät ole vain paitapuseroiden yksinoikeus! Oheinen persikan värinen neulepusero on muuten malliltaan hyvin pelkistetty, mutta hihojen veikeä, pussimainen leikkaus antaa sille hauskan lisän. Meidän mielestämme erittäin onnistunut kokonaisuus. Yksinkertaista ja niukkaeleistä, mutta kuitenkin niin ilmavaa ja trendikästä.

Viimeisenä haluamme esitellä asiakkaidemme rakastaman suursuosikin! Musta, yksinkertainen neule saa uuden ulottuvuuden leopardikuvioitujen paitasomisteiden avulla. Somisteet pilkistävät upeasti myös selkäpuolen halkiosta. Mustavalkoinen tyyli, joka taatusti nostaa kantajansa itseluottamusta. Mukava ja tyylikäs samalla kertaa!

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *