10.06.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Mikä onkaan varmempi kesän merkki, kun saada taas pukea ylleen keveä mekko ja kauniit kesäkengät? Mekkosesongin kunniaksi esittelemme alla 6 erityylistä kesämekkoa ja annamme vinkkejä siitä, millaiset kengät tai muita asusteita niihin voi yhdistää. Toivomme, että löydät niistä inspiraatiota omaan kesämekkotyyliisi!

Punainen kukkaunelma

Tämä kesänraikas, kukallinen jerseymekko on monikäyttöinen ja varma valinta kesävaatekaappiin. Se sopii töihin, juhliin ja terassille, ja sen ilmettä voi vaihdella erilaisilla asusteilla. Lisäksi mekko on erittäin miellyttävän tuntuinen päällä. Mekosta on saatavissa myös lyhyet koot 20–25 sekä normaalit koot 38–52. Tämä mekko on unelmamekko juhannusjuhliin!

Sifonkimekko ja vakosamettitakki

Tämä naisellinen sifonkimekko hurmaa kauniilla kukkakuosillaan, röyhelökauluksellaan sekä volankihelmallaan. Mekon hihat ovat läpikuultavat, muutoin mekko on vuoritettu läpikuultamattomaksi. Yhdistä mekkoon farkkutakkimallinen, liila vakosamettitakki tai tavallinen farkkutakki sekä ilmavat kiilakorkosandaletit. Kiilakorot antavat vartalolle kivasti lisäpituutta käyttömukavuudesta tinkimättä. Erivärisin korukivin somistetut korvarenkaat sointuvat kauniisti mekosta löytyviin väreihin ja viimeistelevät näin asun täydellisesti.

Kauniinvärinen paitamekko

Paitakauluksellinen mekko on arkimekkojen kuningatar, mutta mekko sopii myös juhlakäyttöön kun valitset mekkoon juhlavat asusteet. Mekossa ihastuttavat sen kaunis, valkoisen, marjan ja roosan väriyhdistelmä sekä sen muodikas, kasvinlehti- ja kukka-aiheinen painokuosi. Lisäksi mekon sidottava vyö korostaa vyötäröä juuri sopivasti. Me yhdistämme mekkoon valkoisen olkalaukun sekä laukun väriset, matalakorkoiset sandaletit.

Trendikäs jerseymekko

Yksi suosikeistamme on tämä helposti päälle puettava ja monikäyttöinen jerseymekko, jonka malli levenee hivenen helmaa kohti. Hihojen raitasomisteet sekä miehustan painatus korostavat mekon rentoa ilmettä. Tämä mekko ei juuri asusteita kaipaa, rennon tyylin asustamiseen riittävät valkoiset pitsitennarit.

Maksimekko + sandaalit = kesä

Maksimekko on tämän kesän suosikkivaate! Yhdistä kuvien upeisiin maksimekkoihin mae & mathildan nahkasandaalit tai laatumerkki Waldläuferin kiilakorkosandaalit. Mekot sopivat niin rannalle, puutarhajuhliin kuin kaupunkiretkellekin. Ota mukaasi pehmeä neuletakki siltä varalta, että retkipäivä venyy pitkäksi…

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *