28.03.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Etsitkö itsellesi kevään kauneinta takkia? Se voi löytyä tästä blogista! Esittelemme blogissa omat suosikkimme kevättakkien laajasta valikoimasta. Saat vinkkejä erityylisistä ja -hintaisista takeista, joihin pukeutuneena on ilo ottaa kevät vastaan.

Onko sinun suosikkisi kukallinen farkkutakki? Vai khakinvärinen kevättakki, jossa on upeita yksityiskohtia? Tai ehkä valitset kevätseuralaiseksesi monikäyttöisen, pidempihelmaisen mallin? Uusi kevättakki tuo kevään vaatekaappiin – tervetuloa inspiroitumaan!

Kevään romanttisin farkkutakki

[28-03-18-1]

 Farkkutakki on klassikko, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Kuvan farkkutakki on kevätsuosikkimme sen miehustaa somistavien kirjailujen ansiosta.

Perhosia ja paljetteja

[28-03-18-2]

Ihanan reilu, ylellisin yksityiskohdin somistettu takki! Se sopii hyvin kevään lämpeneviin päiviin ja ihastuttaa joka päivä ihanilla perhosillaan.

Pehmeä ja mukava softshell-takki

[28-03-18-3]

Tämä takki on käytännöllinen ja mukava muttei missään nimessä tylsä! Ihastuimme sen ihanan naiselliseen kukkakuosiin! Ehdottomasti yksi kevättakkisuosikeistamme.

Kukallinen farkkutakki sopii hyvin kevätbrunssille

[28-03-18-4]

 Uskomme, että kukallinen farkkutakki tulee erottumaan joukosta kevätkaduilla. Yksi takin valteista ovat sen söpön koristeelliset napit.

Armeijatyylinen, paljettisomisteinen kevättakki

[28-03-18-5]

 Armeijatyylin perusväri khaki on yksi muodin kestosuosikeista. Hivenen maskuliininen väri saa tässä kevennystä naisellisista paljettikukista. Tässä takissa suuntaamme katukahvilaan nauttimaan kevään aurinkoisista päivistä!

Urheilullinen & mukava kevättakki

[28-03-18-6]

Tässä takissa piipahdat kauppareissulle tai lähdet kävelylenkille metsään. Monikäyttöisen takin suuri plus ovat sen reilut taskut!

Tyylikkään värinen nahkatakki

[28-03-18-7]

Nahkatakki on täydellinen kevättakki, eikä sen suosio laannu koskaan. Miellyimme kuvan nahkatakkiin sen kauniin leikkauksen sekä miellyttävän ja helposti yhdisteltävän värin vuoksi.

Roosa unelma

[28-03-18-8]

Roosa takki, jossa on käytännöllinen huppu sekä ylös käännettävät hihansuut. Lisäksi vyötärön väljyyttä on helppo kiristää kiristysnyörin avulla. Takin kaunis väri ja hohtava pinta ovat piste i:n päällä.

Punainen softshell-takki ja ihana fleecevuori

[28-03-18-9]

Elegantti kevättakki, jossa on hieman pidempi malli! Raidallinen fleecevuori raikastaa takin ilmettä entisestään ja tekee siitä oikean valinnan merihenkiseen asukokonaisuuteen.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
 1. Kyllä on ihania takkeja ja kaikkia vaatteita, sekä löytyy värejä ja kokoja.

  Minä olen hyvin tyytyväinen valikoimaan ja myös palveluun !

  Toivottelen hyvää kesän jatkoa ja terveisiä koko henkilökunnalle !

  1. Hei Eila,
   Ihanaa kuulla että olet ihastunut takkimallistoomme! Mekin rakastamme värejä ja tämän kesän kauniita kuoseja.
   Kiitos palautteestasi ja hyvää kesän jatkoa myös sinulle!