03.04.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Lintujen laulu, valoisat illat ja jostain hiipivä grilliruuan tuoksu kertovat, että monen suosikkivuodenaika alkaa olla ovella – nimittäin kesä! Me suomalaiset osaamme arvostaa kesän tuloa täydestä sydämestämme. Pitkän ja pimeän talven jälkeen se on kuin uusi alku, joka hellii mieltä ja kehoa. On piristävää ottaa esille kesävaatteet ja ihmetellä, että ”ai tällaisenkin hameen omistan”. Kevään aikana monesta kanavasta alkaa tulla kesäisiä muotivinkkejä. Tässä blogipostauksessa kerromme meidän vinkkimme tulevaan kesäiseen muotisesonkiin.

Valmiina leppoisaan kesäpäivään?

Tulevana kesänä saamme toivottavasti nauttia useista aurinkoisista päivistä. Meidän mielestämme hellekesän ehdoton ykkösvaate on mekko! Se voittaa monikäyttöisyydessään ja huolettomuudessaan monet muut kesäasut. Tyylikäs ja kesäinen mekko käy moneen tilanteeseen. Rento mekko on helppo vetäistä vaikkapa uimapuvun päälle uimatuokion jälkeen. Mekko kuin mekko saa asiallisuutta asusteista ja koruista. Jos et ole mekkoihmisiä, kevyet caprit ja lempiprintilläsi kuvioitu T-paita ajavat saman asian.

Uusi uimapuku kesäksi?

Kuulutko niihin, jotka eivät tunne oloaan kotoisaksi liian paljastavassa uimapuvussa tai bikineissä yleisellä rannalla? Ei hätää, sillä Klingelin valikoimista löydät runsaasti uimapukumalleja ja kuosivaihtoehtoja. Jos rakastat kuoseja ja värejä, eikä sinua häiritse olla rannan väripilkkuna, satsaa hehkuviin kuvioihin. Jos viihdyt mieluummin hillitymmässä uimapuvussa, valitse yksivärinen malli.

After beach -look!

After beach, after work tai rento illallinen? Illanvietot ystävien ja perheen kanssa kuuluvat kesään! Trendi, joka on toivottavasti tullut jäädäkseen, on rento mekko, jossa on vyötäröä korostava vyö. Yhdistä mekkoon tyylikäs käsilaukku, aurinkolasit ja hellehattu ja superkesäinen asukokonaisuus on valmis!

Kesäsuunnitelmia

Onko sinulla suunnitelmia kesälle? Kerro meillekin! Ehkä voisimme jakaa toisillemme vinkkejä retkikohteista, ravintoloista tai muista tutustumisen arvoisista mansikkapaikoista?

Valokuva on otettu ruotsalaisessa kesäkaupungissa, Varbergissa.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *