09.02.2017 | Lukuaika: 1 minuutti

Viileään alkuvuoteen sopivat herkät pastellit. Niissä on vivahdus sekä talven tuisketta että lähestyvää kevään kukkaloistoa. Harmoninen kokonaisuus syntyy luonnonläheisistä väreistä, kuten harmaasta, valkoisesta ja roosasta.

Asu rakentuu » kääntöliivin ympärille. Harmaa-roosa kääntöliivi on monikäyttöinen vaatekaapin kulmakivi. Roosanvärinen puoli sopii hyvin esimerkiksi harmaisiin housuihin, kun taas klassinen harmaa toimii hyvin menoihin, joissa haluat antaa elegantin ja hillityn vaikutelman. Värit sopivat kevään ja syksyn sävyihin, joten liivistä on iloa monena välikautena!

asu ja kukka

Graafisesti kuvioitu » paita hehkuu herkissä roosan ja violetin sävyissä. Kuviointi on kuin kevään kukkien väripaletti! Kimaltavat strassikivet tuovat sopivasti säihkettä kokonaisuuteen. Yhdistä paitaan pelkistetty rannekoru, joka viimeistelee kauniin ilmeen.

Asukokonaisuus rakentuu yläosien – paidan ja kääntöliivin – ympärille. Asuun kannattaa siksi yhdistää hillityt housut. Harmaa on elegantti väri, joka antaa vastapainoa herkälle roosalle. » Kapeat farkkuleggingsit tuovat jalat kauniisti esiin, ja joustava kuminauhavyötärö on mukavan tuntuinen koko päivän. Jos haluat luoda pidentävän vaikutelman, kannattaa farkkuleggingsien pariksi yhdistää harmaat avokkaat. Trendikäs harmaa antaa asulle viimeisen silauksen, eikä ikisuosittu väri ole vaarassa poistua muodista aivan heti.

Asusteita valkoisella taustalla

Asusteet värimaailman mukaan

Tilava ja monikäyttöinen » käsilaukku on monen naisen pelastus. Tekstiilistä valmistettu, paljeteilla kirjottu laukku kuljettaa mukana kaiken tarvittavan. Jos kaipaat vielä lisää kimalletta, kietaise ranteeseen monirivinen rannekoru.

Kokeile rohkeasti yhdistellä harmaata lempiväreihisi – ”hiirenharmaa” ei ole missään nimessä tylsä, vaan klassisen tyylikäs valinta, joka sopii moneen eri asuun!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *