05.06.2020 | Lukuaika: 1 minuutti

Alusvaatteet eri tilanteisiin

Lenkille, juhliin, töihin… Erilaiset päivät vaativat erilaiset alusvaatteet. Koska jokainen malli antaa omanlaisensa tuen ja vaikuttaa asun ulkonäköön, on tässäkin päätekijä itseasiassa mukavuus. Mietipä pitsiliivejä juoksulenkillä tai sporttialusvaatteita pitsimekon kanssa? Asu ei ole hyvän näköinen, tuntuinen eikä anna sitä itsevarmuutta, jonka hyvät alusvaatteet aina kantajalleen antavat. Niiden roolia kokonaisuudessa ei siis kannata väheksyä yhtään.

Klassinen valinta

Mukavat mustat, valkoiset ja nudet t-paitaliivit ovat klassinen valinta, joka mielestäni pitäisi löytyä jokaisen naisen alusvaatelaatikosta. Ne ovat mukavat päällä; kevyet, pehmeät ja parhaimmillaan jopa olemattoman tuntuiset yhdistettynä äärimmäisen mukaviin alushousuihin. Voisikin sanoa, että ne ovat tärkeimmät alusvaatteet kaapissasi. Jos käytät yhtään ohuempia puseroita, ne paljastavat heti mitä alla on. Sileäpintaiset t-paitaliivit eivät luo kitkaa paidan ja liivin välille, joten ne pysyvät paremmin myös paikallaa. Valitsemalla paidan värisen tai nuden t-paitaliivin, ei se myöskään näy vaatteiden alta. Nämä kaikki asiat tuovat sitä mukavuutta alusvaatteiden kautta – asu on mukavan tuntuinen päällä, mutta se on myös miellyttävä, koska ei tarvitse miettiä näkyykö, kiristääkö tai jääkö paita liiviin kiinni.

Jokaisella omanlaisensa takamus

Vaikka kaikissa vaatteissa jollain lailla seurataan trendejä, eivät alushousut käytännössä mene ihan saman kaavan mukaan. Jokaisella meillä kun on omanlaisensa takamus – ja omanlaisensa mieltymys sen peittämiseen. Eli vaikka stringit olisivatkin nyt jollain tavalla trendikkäitä tai niitä nostettaisiin esille muotijutuissa, käytännössä ihmiset valitsevat sellaiset alushousut, joita itse pitävät miellyttävimpinä. Tällä hetkellä onkin todella hyvin saatavilla niin lahkeellisia, mahaa tukevia korkeita malleja, perinteisiä kolmionmallisia tai-housuja, pieniä stringejä ja mm. hyvin takapuolen peittäviä hipster-malleja. Jokaiselle löytyy varmasti mieleisensä sekä asuun sopiva. Moni meistä unohtaa, että jos käyttää tiukempia tai ohuempia housuja ja hameita, kannattaa katsoa, etteivät alushousujen rajat vilku tehden ylimääräisiä saumoja asuun. Lahkeelliset ja korkeavyötäröiset alushousut ovatkin onnistunut valinta moneen muuhunkin tilaisuuteen kuin juhliin.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *