20.03.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tuntuuko sinustakin, että vuodenajat vaihtuvat yhä nopeammassa tahdissa? Olet juuri ja juuri ehtinyt tottua talveen, kun jo huomaatkin silmujen kurkistavan koivun oksistosta. Energisille kevät tuo tullessaan paljon rutiinipuuhia: ikkunoiden pesua, kevätsiivousta ja tekstiilien vaihtoa keväisempiin. Yksi lähes yhtä tärkeä puuha on vaatekaapin läpi käynti. Tuuleta vaatekaappisi vaihtamalla talviset vaatekappaleet keväisempiin. Pakkaa paksut villapaidat, kerrastot ja tumman väriset vaatteet varastoon ja vaihda tilalle mekkoja, kevyitä materiaaleja ja iloisia, vaaleita värisävyjä. Vaihtamalla kaapin vaatteet sesongin mukaan et vain päivitä tyyliäsi vaan myös teet itsellesi arkisen palveluksen: ilmavasta ja järjestetystä kaapista löydät helpommin etsimäsi! Alla vinkkaamme tulevan kevään 2020 muodista. Joko nämä kevään tunnusmerkit löytyvät sinun vaatekaapistasi?

Loista kilpaa auringon kanssa – keltainen on kevään trendiväri

Kaikki keltaisen sävyt ovat muotia tänä vuonna, joten väriskaalasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Hehkuvapintainen jerseybleiseri on tyyliltään asiallinen, mutta samalla myös mukava. Täydellinen valinta siis silloin, kun tarvitset jotain ekstraa hartioita lämmittämään. Yhdistä bleiseri valkoiseen paitapuseroon tai mustaan toppiin tilanteesta riippuen. Jos tunnet itsesi talven jälkeen liian kalpeaksi keltaisessa, hylkää ajatus keltaisesta yläosasta ja panosta sen sijaan keltaisiin housuihin tai hameeseen. Jos viihdyt huomion keskipisteenä, valitse räväkän keltaiset housut, joiden yksityiskohtana on raidallinen, takaa joustava vyötärö. Jos taas sinusta tuntuu, että maltti on valttia myös keltaisesta puhuttaessa, valitse hillitymmät, keltaisin raidoin kuvioidut housut.

Satsaa vyölliseen mekkoon

Tänä vuonna asuste numero yksi on vyö, ja etenkin mekon kanssa se toimii upeasti kesällä. Vyön avulla luot asuun linjoja ja korostat vyötäröä. Tämä hienostunut mekko sopii erinomaisesti kevään ja kesän juhliin. Siinä on kapea, irrotettava vyö.
Arkisempi vaihtoehto on paitamekko. Paitamekko on monipuolinen vaate, jota voit käyttää myös talvella kimonon ominaisuudessa. Pue alle poolopaita, housut ja avaa paitamekon napit – voilá! Hyvä sijoitus on myös leveä sidottava vyö, jonka avulla voit helposti somistaa mekkoja, tunikoita ja housuja ja korostaa tyylikkäästi vyötäröä.

Kengät kruunaavat kevättyylin

Trendikkäimmät kengät ovat kengät, joissa on sitä jotain – pieni erityinen detalji tai tyylipuhdas somiste. Upeasti kimaltelevat tennarit tai räväköin yksityiskohdin varustetut lenkkarit käyvät niin mekon, hameen kuin rentojen housujen kanssa. Astetta naisellisemmat ovat kukka-applikoidut mokka-avokkaat, joissa on terävähkö kärki ja avoimet sivut. Talveen kyllästyneet varpaat ovat seitsemännessä taivaassa myös supernaisellisissa, matalakantaisissa pistokkaissa.

P.S. Jos haluat vinkkejä vaatekaapin järjestelemiseen, tutustu blogikirjoitukseemme https://www.klingel.fi/naistenhaku/vaatekaappi-jaerjestykseen-5-helpolla-askeleella/, jossa kerromme, miten siivoat ja järjestät vaatekaapin tehokkaasti.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *