23.09.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Vuonna 1985 saksalainen poliitikko, Joschka Fischer, käytti yhtäkkiä puvun kanssa tennareita. Tuohon aikaan se oli täysin ennenkuulumatonta, ja tyylikysymyksestä oltiinkin voimakkaasti joko puolesta tai vastaan. Silloin emme vielä aavistaneet, että 32 vuotta myöhemmin olisi täysin normaalia yhdistää tennarit siistiin asuun. » Tennareista onkin tullut yksi vaatekaapin kulmakivistä, joita ilman olisi vaikea tulla toimeen.

Kenkien monitaituri

 

[23-09-17-1]

 

Tennarit kuuluvat varmasti nykypäivänä lähes jokaisen naisen kenkävalikoimaan. Eikä mikään ihme, sillä tarjolla on valtavasti upeita malleja, joista voi valita sopivan mallin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös väreissä, muodoissa ja materiaaleissa on niin paljon valinnanvaraa, että jokaisen on helppo löytää omaan tyyliinsä sopivat tennarit. Se, joka on joskus pitänyt tennareita tylsinä, joutuu nyt tarkistamaan kantansa. Katso vaikka itse ja vaikutu: tässä tulevat seuraavan kauden säihkyvimmät mallit.

Palataan vielä pukuun – oletko koskaan yhdistänyt tennarit » bleiseriin? Jos et, kannattaa kokeilla, sillä mikään ei näytä samanaikaisesti yhtä rennolta ja tyylikkäältä! Riippumatta siitä, oletko menossa työtapaamiseen, kiertelemään kaupungille tai syntymäpäiville, olet aina tyylikkäästi pukeutunut. Tässäkään tapauksessa ripaus kimalletta ei ole pahitteeksi. Juuri nyt erityisen kuuma trendi tennareissa on näyttävä kärki tai kantio – niissä saa olla värikkyyttä, kiiltoa tai kimalletta. Upea kontrasti syntyy, kun yhdistät valkoisiin tennareihin, joissa on matala korokepohja ja kimallesomistus, klassisen, liituraitakuosisen » Laura Kent -bleiserin. Tennareiden ja bleiserin yhdistäväksi linkiksi sopivat erityisen hyvin siniset farkut. Farkuissa ei myöskään tarvitse säästellä koristeissa, vaan voit hyvin valita esimerkiksi mallin, jossa on näyttävä strassikivisomistus. Asukokonaisuuden viimeistelee hopeanvärinen statement-kaulakoru.

Varrelliset tennarit ja jogger-housut

 

[23-09-17-2]

 

Varrelliset tennarit ovat pitäneet pintansa jo pitkään siitä huolimatta, että ne ovat hieman omaperäisemmät kuin matalavartinen malli. Kun yhdistät ne housuihin, varmista, että varsi ei jää lahkeiden alle piiloon – haluathan näyttää kengät koko koreudessaan! Sen vuoksi varsitennareiden kaveriksi sopivat täydellisesti nilkkapituiset tai resorilahkeiset housut. Tänä vuonna muodissa ovatkin sopivasti niin sanotut » jogger-housut, jotka ovat tyylikkäämpi versio collegehousuista. Muodikkaasti yhdistettynä jogger-housut, tai lyhyemmin joggersit, ovat täysin edustuskelpoiset ja kelpaavat niin vapaa-aikaan kuin toimistollekin.

Jos ihastuit varrelliseen malliin, saatat tykätä esimerkiksi mustista tennareista, joita koristavat kimaltelevat koristekivet. Housuiksi suosittelemme eläinkuvioisia » Dress In -joggerseja. Yläosaksi vielä musta svetari, niin rento vapaa-ajan tyyli on valmis.

Hohdokas ja nuorekas

 

 

 

Puuttuuko kenkähyllystäsi vielä todellinen klassikko? Vilkaisepa näitä upeita, tummansinisiä tennareita! Niissä yhdistyvät perinteinen lenkkarimalli ja kaikki modernien tennareiden tunnusmerkit. Tennareissa on todellisina vau-efekteinä kiiltonahkaa ja koristepaljetteja. Nämä kengät jalassa säteilet, missä tahansa liikutkin.

Rohkea yhdistää kengät yhtä näyttävään asuun ja asusteisiin, kuten Laura Kent -malliston trendikkääseen svetarimekkoon ja » Collezione Alessandro -merkkiseen nuorekkaan pirskahtelevaan olkalaukkuun.

Oletko yhtä ihastunut kimalletennareihin kuin me? Haluaisimme myös tietää, miten sinä stailaat lempikenkäsi. Kerro se meille kommenttikentässä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *