20.11.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Sesongin asusteet

Syksyn ja talven tullessa asusteiden merkitys muuttuu oleellisesti. Enää kysymys ei ole vain esteettisestä tai muodikkaasta huivi- tai päähinevalinnasta, vaan asusteiden pitää myös lämmittää ja suojata. Onneksi tyylistä ei tässäkään asiassa tarvitse tinkiä, vaan asusteet voivat olla sekä funktionaalisia että hyvännäköisiä. Vai mitäs sanotte esimerkiksi tästä?

Niin kaunis, että henkeä salpaa! Toki kyseessä ei ole pahimpaan talviviimaan yksinään sopiva asuste, mutta syksyllä huivin kanssa ihana valinta. Villimpi pukeutuja yhdistää sen tämän ihanan reippaan huivin kanssa.

Nämä ihanat herkut lämmittävät syksyllä, mutta talvea kohti kannattaa kiinnittää huomiota lämpimiin materiaaleihin asusteita valitessa. Hatut, pipot, sormikkaat, kynsikkäät ja huivit on hyvä valita lämmittävästä materiaalista. Esim. villa on hyvä materiaali, joka pitää lämpimänä kylmällä ilmalla, mutta hengittää hyvin.

Linkki: Monivärinen huivi, Metsästäjän huopahattu, Hapsullinen kaulaliina Sisältää villaa

Nykyään on mustan lisäksi olemassa paljon kauniita värejä, joista voit valita pirteitä värejä viileään säähän. Eli vaikka sää ei oloa hivelisi, voit valita vähän piristystä päivään väreillä! Moni meistä valitsee talvitakkinsa tummissa väreissä, tai ainakin yksivärisenä. Sesongin asusteilla on helppo saada vaihtelua syksyn ja talven asuihin.

Ne myös tuovat sopivasti väriläiskiä asukokonaisuuteen. Tosiasiassahan meidän asustamme ja pukeutumisestamme näkyy viileällä ilmalla usein vain takki sekä asusteet. Takkiin kannattaa kalliimpana hankintana panostaa,  mutta asusteita on tässä kohti helppo vaihtaa. Vaikka niiden tärkein tehtävä – kuten sanottua – on lämmittää, on esim. sormikaspareja mukava olla useampikin. Näin saat muutettua asun tunnelmaa ja aksenttivärejä helposti. Vai mitä pidätte vaikkapa näiden kahden ”kaksintaistelusta”?

Linkki: Kimaltava tupsupipo, Villavuoritetut nahkahanskat, Naisten hansikkaat, Suloinen pipo

Molemmat lämmittävät hyvin kylmälläkin säällä, mutta antavat asuun heti erilaista tunnelmaa ja väriskaalaa. Eli pidä tänäkin sesonkina huoli, että asusteet sekä lämmittävät sekä ulkoisesti kehoa että sisäisesti mieltä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *