04.01.2014 | Lukuaika: 2 minuuttia

 

Oikein asustamalla saat asun luonteen muuttumaan joko juhlavaksi, leikitteleväksi, viralliseksi – tai mitä tyyliä milloinkin pukeutumiseesi etsit. Asusteilla on helppo vaihtaa tyyliä ja nimenomaan niillä saa vähän leikitellä ja hullutella. Näin juhlakaudella on hauska koristautua enemmänkin, mutta kyllä arjessakin asusteet antavat pukeutumiselle sitä vaadittavaa maustetta. Mietipä, kuinka monenlaisen tyylin tavalliseen pikkumustaan voikaan koruja vaihtamalla luoda.

Tällä kertaa etsin Klingelin valikoimista ihania herkkuja, joilla saat piristystä monenlaiseen asukokonaisuuteen. Muistathan, että kaikkiin trendeihin ei tarvitse lähteä mukaan asustepuolellakaan. Kannattaa valita yksi katseenvangitsija kerrallaan, joka saa ansaitsemansa huomion, eikä huku korujen massaan.

Sormukset

Asustepuolella on jo jonkin aikaa näkynyt paljon eläimiä niin kaulalla, korvissa, huiveissa kuin sormissakin. Sormessa näyttävämpikin eläinfiguuri on helppo ujommankin kantajan pitää mukana. Se näkyy aina kun haluat, mutta ei ole koko ajan näkyvillä korva- tai kaulakorun lailla. Tämä suloinen sammakko nimittäin kerää katseet ja ihastuneet huokailut – tai vaihtoehtoisesti naurattaa. Ja pukeutumisessa pitääkin välillä hullutella. Virallisemmallakin työpaikoilla voit tiettyyn rajaan asti tuoda asusteilla omaa persoonaasi esiin.

Korvakorut

Samaa eläinhenkisyyttä jatkavat sulkakorut. Sulkakorvakorut ovat näyttävät, mutta mukavat käytössä keveytensä takia. Näiden lisäksi et tarvitse kaulakoruja tai näyttävää puseroa. Nämä keräävät katseet itsessään; hiukset vain kiinni, niin sulat pääsevät oikeuksiinsa.

Kaulakorut

Tänä syksynä näyttävät kaulakorut ovat päässeet asustekaapista käyttöön myös arkena. Näyttävä kaulakoru yhdistettynä tavalliseen neuleeseen tai t-paitaan saa nekin tavalliset vaatekappaleet näyttämään hohdokkailt; ja arjesta tulee juhlaa. Juhlia on kuitenkin niin vähän, että on hyvä jos juhlavammatkin pukukorut pääsevät useammin ulkoilemaan.

Rannekorut

Niin kuin aiemmassa Muotimessuja käsittelevässä kirjoituksessani mainitsin, on oma tyylini rannekorujen suhteen kovin läheinen. Niinpä aina, kun muodissa ovat rannekorut, niitä voi rohkeasti laittaa päälleen ajatuksella enemmän on enemmän. Eli jos olet rannekoru-tyyppiä, saa se myös näkyä. Mutta tässä taas sama sääntö; jos olet päällystänyt ranteesi koruilla, eivät muut korut saa olla kovin näyttäviä.

Käsilaukut

Kunnollinen käsilaukku on naisen paras ystävä. Luottokäsilaukku kestää käyttöä ja käy monen asun kanssa. Tämä ihanuus punaisena on ansainnut paikkansa jokapäiväisessä käytössä. Käsilaukun klassinen ulkonäkö takaa monipuolisen käytön, mutta ihana väri kerää ansaitusti katseet.

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *