09.04.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Tuntuuko sinusta joskus peiliin katsoessasi siltä, että tyylisi ei aivan klikkaa? Vai haluatko saada pientä kevätvirettä vaatekaappiisi ilman, että sinun tarvitsee hankkia uusia vaatteita? Lue blogistamme, miten käytät asusteita lookin päivittämiseen.

Huivilla helposti eri lookeja

Huivilla on helppo tuoda nostetta asuun. Farkut ja kiva paita saavat eleganttia vivahdetta pienestä neliöhuivista. Yhdistelmä näyttää viimeistellyltä, mutta ei ylipukeutuneelta. Yksivärinen mekko sen sijaan on parhaimmillaan pitkän ja ohuen huivin kanssa. Pitkän huivi voidaan kietaista kaulaan rennosti kerran, mutta voit myös kokeilla erilaisia sidontatekniikoita. Näin kevätaikaan kannattaa panostaa merihenkisiin väreihin ja kuoseihin. Esimerkiksi kiiltävä satiinihuivi klassisissa seiloriväreissä on raikas ja helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin.

Linkki: Huivi 1, Huivi 2, Huivi 3, Paitamekko sifonkia, Käsilaukku

Oma persoona esiin koruilla

Hyvin valitut korut ovat usein se juttu, joka saa tyylin loksahtamaan kohdalleen. Niillä saa myös tuotua omaa persoonaa esiin. Meidän neuvomme onkin, että hankit sellaisia koruja, jotka tuntuvat sataprosenttisesti omilta! Jos hillityt helminapit ovat sinun juttusi, panosta niihin. Jos taas kirjavat korvikset ovat enemmän sinua, valitse ne. Meidän kaikkien ei tarvitse olla Audrey Hepburneja. Leikittele väreillä ja hassuttele koruaiheilla!

Linkki: Lasikivikorvakorut, Roikkuvat helmikorvakorut, Lasikivikorvakorut, Kotilokorvakorut

Laukku on naisen paras ystävä

Tämän kevään laukuissa vedetään klassista linjaa. Laukuissa nähdäänkin krokopintakuviointia ja koristeketjuja. Jos haluat todella kesäisen lookin, valitse valkoinen tai vaalea laukku. Särmää saat punoksista, pitsistä ja metallinhohtoisista detaljeista. Suosituin malli on shopperi, jossa on tilaa kaikelle tärkeälle, olit sitten menossa kaupungille tai rannalle. Äläkä unohda, että laukku on aina parhaimmillaan, kun se on mätsätty jalkineisiin.

Linkki: Käsilaukku 1, Käsilaukku 2, Rusettisomisteiset ballerinat

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *