16.11.2015 | Lukuaika: 1 minuutti

Blogimme on muuttanut uuteen kotiin ja sen kunniaksi se sai uuden nimen ja raikkaamman ilmeen. »Blogimme täytti lokakuussa jo kaksi vuotta ja halusimme juhlistaa tätä tilaisuutta muodonmuutoksella!

Naisten haku on Suomen ensimmäinen blogiyhteistö, jonka kohderyhmää ovat nimenomaan aikuiset, kypsät naiset ja täällä on aina naisten vuoro hakea inspiraatiota ja vinkkejä. Löydät blogistamme tyyliopastusta, neuvoja puutarhaan, sisustusvinkkejä sekä paljon muuta mukavaa.

Juhlan kunniaksi kotisivuiltamme löytyy »kilpailu, josta voit voittaa 200 euroa shoppailurahaa, kahvinkeittimen tai keraamisen paistinpannusetin! Tutustu siis pian blogiimme, jotta osaat vastata kilpailulomakkeessa esitettyihin kysymyksiin.

Kilpailu on käynnissä 16.11.-30.11.2015 ja kilpailukysymykset vaihdetaan kilpailun ensimmäisen viikon jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit osallistua kilpailuun kahdesti ja parantaa siten mahdollisuuksiasi voittaa yhden kolmesta upeasta palkinnosta!

Kilpailun säännöt löydät »kilpailulomakkeen yhteydestä. Onnea kisaan!

 

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35 kommenttia
   1. Hei
    Eikö vuoden2015 ole tullut yhtään kiitosta. No ,johan on
    Mie oon kohtalaisen tyytyväinen en kuitenkaa noin paljon kuin eeltäjät . Ongelmani on hajuaisti. Joudun pesemään noin50% vaatteista joita ostan Se on kyllä vienyt hajut .
    Toisissa on kovenpi haju että joutuu pesemaan pari kertaa , mutta vain noin 2%.
    Kumma etten ole lukenut täällä siitä keneltäkään. Onko ihmisillä hajuaisti heikentynyt.
    Sanomalehdet ja mainokset ovat niitä pahoja hajuja myös.
    Olen ollut Klingelin asiakas kymmenisen vuotta. Minun vaatekaappini sisältää 80% Klingeliä, se varmaan kertoo tyytyväisyydestäni.
    Tekkuja vaan kaikille jos joku viellä täällä käy.

    1. Hei Maija!

     Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiimme ja vaatekaappisi on täyttynyt meiltä ostetuilla vaatteilla. Vaatteissa voi aluksi olla voimakas haju, mikä johtuu varastoinnissa käytettävistä suoja-aineista. Vaatteet kannattaakin aina pestä ennen käyttöä.

     Terveisin Senni

 1. Olen vuosia tilannut vatteita ja olen ollut tyytyväinen, hyvälaatuisia vaatteita. Just äsken tein tilauksen, jossa saa takin kaupan päälle !!!! Jippii ….I am happy !!!

  1. Hei Anneli! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen vaatteidemme laatuun. Tervetuloa myös uudistuneen blogin pariin!

 2. Olen elämäntyöni tehnyt kaupassa ja nyt on mukava kun voi tilata kotiin tarvitsemansa tuotteet. Glingelin laatuun olen tyytyväinen. samoin informaatioon tilauksen kulusta, joten kiitos!

  1. Hei Eeva! Etämyynti on tosiaan helpottanut monen elämää, itsekin teen suurimman osan ostoksistani verkossa. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Tervetuloa blogiin!

 3. Kiva,että on uusi blogi. Olen ollut tyytyväinen kaikkiin mitä olen tilannut. Jatkossakin tilailen kun löytyy tarpeellista.

  1. Hei Anja! Mukavaa, että olet ollut tyytyväinen ja toivon, että löydät jatkossakin meiltä mieleisiä tuotteita.

 4. Olen aiemmin tilannut teiltä mm nahkatakin ja farmarit. Molemmat ovat kestäneet hyvin jo vuosia, Joten hyvä laatu takaa myös tyytyväiset asiakkaat.

  1. Ihanaa kuulla Klaara! Tuotteidemme laatu on meille erittäin tärkeää ja tämä palaute lämmittää mieltä 🙂

 5. Olen ollut kiitollinen tilaamistani tuotteista esim. kahvinkeittimestä, paistinpannuista sekä monesta muusta tuotteesta joita olen vuosien varrella tilannut .
  Vaatteista olen tehnyt todellisia löytöjä. Tilaajalahjat ovat olleet mieluisia kannustimia.
  Asiakaspalvelu on ollut parasta mahdollista. Menestystä toivotan eteenpäin *.

  1. Todella kiva kuulla Leena ja kiitos toivotuksista! Toivottavasti viihdyt myös blogimme parissa 🙂

 6. OLEN OLLUT PITKÄÄN ASIAKKAANA JA ERITTÄIN TYYTYVÄINEN TUOTTEISIIN JA PALVELUUN.TUTTAVANI OVAT USEIN KYSYNEET MISTÄ OLEN OSTANUT VAATTEENI(PÄÄLÄNI ON OLLUT PUSERO JOTA EI MUUALTA SAA)AINA HEHKUTAN TUOTTEITANNE JA SUOSITTELEN TILAAMAAN KLINGELILTÄ

  1. Hei Kaija-Anneli! Todella mukavaa kuulla, että olet ollut tyytyväinen ja kiitos, että suosittelet meitä ystävillesikin. Toivottavasti myös blogimme miellyttää.

 7. Odottelen juuri postipakettiani, mutta taitaa jäädä välille lakon takia. Pidän laadukkaista vaatteista ja hinta/laatusuhde on hyvä. Kiitos myös D-malliston housuista. Kerrankin puntit sopivan pituiset.

  1. Hei Marjo! Postilakon ei pitäisi vaikuttaa pakettiemme toimitukseen, sillä pakettimme toimittaa Postnord Logistics. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli paketti ei tule perille.

 8. Ensimmäinen paikka mistä oon tilannut vaatteita ettei ole tarvinnut vaihtaa, koot on aina ollut niinkuin pitääkin. Laatu hyvää ja palveluun olen tyytyväinen????

  1. Hei Marja-Riitta! Todella kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen 🙂 Tervetuloa blogin pariin, toivottavasti tykkäät myös siitä!

 9. Olen tosi tyytyväinen kun löysin tämän verkkokaupan. Täältä olen löytänyt kauniita ja persoonallisia vaatteita.
  Mitään ei ole tarvinnut palautella sopimattomuuden vuoksi. Kiitos! ????

  1. Todella kiva kuulla Raija 🙂 Toivottavasti olet tyytyväinen tilauksiisi myös jatkossa ja viihdyt myös blogimme parissa.

 10. En ole vielä tutustunut enkä tilannut, mutta nyt on tärkeä tapahtuma tulossa alku vuodesta! Pitänee tutustua vaatevalikoimaanne!

  1. Hei Tarja! Toivottavasti löydät valikoimistamme tapahtumaan sopivia vaatteita. Kannattaa myös lukea stylistimme Pauliinan kirjoittamia tyylivinkkejä, jos kaipaat vinkkejä ennen tilauksen tekemistä.

 11. olen tilannut paljon teidän vaatteita ja kenkiä vaatteita myös miehelleni olen ollut todella tyytyväinen muodikkaita ja sopivia vaatteita aikuiselle naiselle olen myös melkein koko ikäni ollut vaatteidenparissa kaupassa työssä ja arvostan ettei tarvitse juosta enää kaupasta kauppaan vaatteita hakien.