06.05.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Muotoileva body tuo ihanan ryhdikkään olon kantajalleen. Vaikka se ei olisikaan niin tiukka ja muotoileva kuin voisi olla, tuo se silti aina ihanan ryhdikkyyden mukanaan. Bodyt ovat kauniin näköisiä, ja sopivat meille kaikenikäisille- ja näköisille naisille. Osalla meistä täydellinen figuuri tarvitsee lisäapua, osa vain pitää alusasun tuomasta ryhdistä ja ”tasaisuudesta” – kun haluaa tärkeänä päivänä olla viimeisen päälle laitettuna. Tukeva body korostaa parhaita puoliasi ja tuo sen viimeisen sipauksen säteilevää itsevarmuutta.

Sanotaan, että se mitä puet päällesi on aina tärkeää. Mutta kuinka tärkeää on se, mitä puet vaatteidesi alle? Muotoilevat bodyt tuovat itsevarmuutta niin juhliin kuin työpäiväänkin. Vartalon mahdolliset ongelmakohdat häipyvät ja kurvit korostuvat hyvällä tavalla. Kaipailetpa muodokkaampaa povea tai kapeampaa vyötäröä voi muotoileva body olla vastaus. Body sopii muotoilunsa puolesta hyvin myös avonaisempien juhlamekkojen alle.

Bodyt nousivat muotimaailman kartalle 50-luvulla, ja niiden suosio on vuosikymmenien vaihtuessa vaihdellut kovasti. 80-luvulla Madonna toimi suunnannäyttäjänä muodissa, jossa body toimitti yläosan virkaa esim. ison jakkutakin seurana. Nykyään ne ovat sekä käytännöllisiä alusvaatteita, että hurmaavia luomuksia. Malliltaan ne ovat selkeästi sirompia kuin alun perin 50-luvulla. Ohuesta kankaasta valmistetut bodyt ovat todellisia kauniita taidonnäytteitä kirjailuineen. Toki osa bodyista on tänäkin päivänä mahdollista käyttää sellaisenaan eleganttina yläosana, mutta suurin osa toimii puhtaasti alusvaatteina – ja usein juuri muotoilevana. Olkoon body millainen vain, yhteistä niille on hyvä istuvuus ja helppous. Sen kanssa ei tarvitse miettiä vyötärönauhan alta karkaavaa paidanhelmaa tai liian alas valahtavia alushousuja.

Muista pitää hyvää huolta alusasuistasi; pese ja hoida niitä oikein niin saat niistä luottokumppanin. Pese kohtuudella ja vältä konekuivausta. Näin body pitää paremmin ryhtinsä ja tukensa pidemään.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *