05.03.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Oloasut ja verkkarit jatkavat voittokulkuaan arjessamme. Eikä ihme, sillä kun kotona ollaan melkein koko ajan, miksi sitä vaivautuisi ahtautumaan joustamattomiin vaatteisiin? Mutta kaikki päättyy aikanaan, ja niin myös kokopäiväinen kotoilukin (pidetään peukkuja)! Pääosa meistä varmasti odottaa innolla työpaikalle tai ylipäätänsäkin ihmisten ilmoille pääsyä, mutta olovaatteista luopuminen voi aiheuttaa pientä eroahdistusta. Meillä on ratkaisu tähän ongelmaan! Lue tästä postauksesta vinkkejä siitä, miten luot yhtä aikaa mukavan ja edustavan asun. Vinkkimme ovat käyttökelpoisia kun palaamme normaaliin tai nytkin, jos haluat näyttää hyvin pukeutuneelta vaikkapa videopuhelussa.

Yksivärinen jerseybleiseri – puhdaslinjaista tyyliä ja liikkumavapautta

Jakku tai bleiseri tekevät asusta hetkessä edustuskelpoisen. Jos siis olet alkanut pukeutua korona-arjessasi t-paitaan ja collareihin, vetäise päälle vielä tyylikäs bleiseri, niin näytät sohvaperunan tai lenkkeilijän sijasta rennolta ja menevältä voimanaiselta. Perinteisen pukukankaisen bleiserin sijaan vinkkaamme joustavaa jerseybleiseriä. Yksivärinen jerseybleiseri näyttää klassisen tyylikkäältä, mutta tarjoaa silti liikkumavapautta. Ja jos haluat mennä kunnolla bisneslinjalla, liituraidallinen jerseybleiseri on nappivalinta.

Linkki: Jerseyjakku, Liituraitakuosinen jerseyjakku

Nostetta ja väriä asuun kuviollisesta bleiseristä

Bleiseri saa säväyttää. Jos klassinen yksivärinen bleiseri tuntuu liian vakavalta, kokeile rohkeasti kuvioita ja värejä. Kuviollinen bleiseri on helppo tapa lisätä asuun väriä. Muut vaatteet voivat rauhassa olla neutraaleja, sillä kun niihin yhdistää näyttävän kukallisen tai leopardikuosisen bleiserin, saa koko kokonaisuus nostetta. Myös modernit graafiset kuosit tekevät vaikutuksen. Ne ovatkin monesta helpommin lähestyttäviä kuin kukat tai villieläinkuosit. Tärkeintä bleiserin valinnassa on, että se tuntuu omalta!

Linkki: Kukallinen jerseyjakku, Bleiseri, Graafinen jerseybleiseri

Yhtä tyylikkäät kuin suorat housut, mutta mukavat kuin verkkarit

Halutessasi panostaa eheään kokonaisuuteen, voit hankkia samalla kertaa bleiseriin sopivat, siistit housut. Meidän vinkkimme on, että suosit housumalleja, jotka näyttävät klassisilta kangashousuilta, mutta jotka ovat mukavuudeltaan verkkareiden luokkaa. Tällaiset housut on valmistettu joustavasta materiaalista, jolloin ne istuvat miellyttävästi liikkumavapautta tarjoten. Ehdoton ominaisuus on myös osittain tai kokonaan joustava vyötärö, sillä se ei purista pitkäänkään istuttaessa. Kaivatessasi lisää puvunhousulookia valitse malli, jossa on prässit tai tikatut hiuslaskokset. Ja jos arvostat monikäyttöisyyttä, yksiväriset housut ovat paremmat kuin moniväriset, sillä ne käyvät sekä yksiväriseen että kuvioituun bleiseriin.

Linkki: Housut, Vajaamittaiset housut, Housut


Psst! Näitä vinkkejä voit hyödyntää myös yksin kotitoimistossasi, vaikka tiedossa ei olisikaan tärkeää videopuhelua. Ainaisten verkkareiden sijaan on nimittäin ilo pukeutua välillä hyvin, varsinkaan kun mukavuudesta ei tarvitse tinkiä!


Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *