09.08.2019 | Lukuaika: 2 minuuttia

 

Kukat kuuluvat olennaisesti juhlapäiviin ja ilahduttavat myös arkena. Niiden kauneus ja väriloisto muistuttavat meitä lämmöstä ja valosta ja kohottavat mielialaa vuoden harmaina kuukausina. Tänä keväänä ja kesänä kukat suorastaan valloittavat muotikentän ja kukoistavat kaikenlaisissa muodoissa ja väreissä. Olemme hieman seikkailleet kukkakuosien värikylläisessä viidakossa ja valinneet kauden trendeistä neljä asukokonaisuutta. Mikä niistä sykähdyttää sinua eniten?

Palmunlehtien eksotiikkaa

Palmut henkivät eksotiikkaa ja tuovat mieleemme rannan, auringon ja meren. Ei ole siis mikään ihme, että viihdymme kotonammekin näiden syvänvihreiden lehtikasvien ympäröimänä. Upeat palmunlehdet sopivat paitsi tyylikkääksi sisustusyksityiskohdaksi myös tuomaan vehreyttä ja näyttävyyttä muotiin. Palmukuosi on kauden kuuma tulokas ja tekee näistä kauttaaltaan painokuvioiduista »Laura Kent -malliston culottes-housuista supertrendikkäät.

Näissä housuissa yhdistyvät leveiden lahkeiden mukavuus sekä trendikäs, vajaamittainen pituus ja ajankohtainen kuosi. Itse culottes-mallihan on ollut jo pidemmän aikaa kaikkien huulilla. Culottes-housut sopivat keveytensä ansiosta täydellisesti kesään ja ovat nappivalinta rennoille rantakävelyille – voihan niissä huoletta kahlata lämpimässä rantavedessä tarvitsematta edes kääriä lahkeita ylös. Housuihin on helppo yhdistää erilaisia ja erivärisiä yläosia, esimerkiksi kuvan lyhythihainen musta paita, johon hillitty pitsiyksityiskohta tuo koristeellisuutta.

Trendikkäänä kaktuskuviossa

Tämän kauden kiistaton tähti on kaktus. Tämä eksoottinen piikkikukka näyttää nyt hyvältä muodossa kuin muodossa: pienenä, suurena, vaaleanvihreänä, tummanvihreänä, kukalla tai ilman. Kaktukset symboloivat pysyvyyttä, lämpöä ja rauhallisuutta ja taikovat vaatteeseen raikkaan ja hauskan silauksen. Suosittelemme lämmöllä kuvan »Laura Kent -tunikaa, jossa on klassinen pyöreä pääntie. Se on ihanan ilmava lyhyiden lepakkohihojensa ja joustavan kuminauhahelmansa ansiosta, ja pienet kaktuskuviot tuovat paitaan leikkisyyttä ja nuorekasta ilmettä. Kesäiset ja joustavat farkkushortsit, joissa on moderni pesu, viimeistelevät huolettoman kesätyylin.

Laventeli – luonnonkauniina välimerellisessä tyylissä

Suloisesta tyylistä pitävälle suosittelemme herkkää laventelikuviota. Lämpimät violetinsävyt vievät ajatukset helteisiin kesäöihin ja auringonlaskuun Välimeren rannalla. Kuosi pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa valkoisen ja pastellinsävyjen yhdistelmissä luoden raikkaan ja puhdastyylisen ilmeen. Hanki luonnollisen kaunis tyyli yhdistämällä seesteisellä laventelikuviolla somistetut »Laura Kent -malliston culottes-housut ja valkoinen, siipihihainen pusero. Täältä tullaan Ranskan Provence!

Puhdasta romantiikkaa: muotimaailman ajattomia helmiä

Ajattomiin ruusuihin ei kyllästy koskaan, ja ne sopivat kaikkiin tilanteisiin. Naiselliset ja romanttiset ruusukuviot ovat yhtä hurmaavia kaikissa sävyissään syvän- ja kirkkaanpunaisesta hentoon vaaleanpunaiseen, ja ne vangitsevat katseet, kuten kuvan »Dress In -puserossa. Lookin viimeistelevät »Paola-merkkiset housut, joissa toistuvat sopivasti kukintojen kirkkaimmat sävyt. Huomaa myös yksityiskohta: housunlahkeiden upeat kirjailut. Tämä tyyli on sekä arki- että juhlakelpoinen ja täysosuma esimerkiksi erilaisten kesätapahtumien, kuten kesäteatterin tai -tanssien, asuvalinnaksi.

Näissä raikkaanvärisissä asuissa olet supertrendikäs ja levität ympärillesi kesätunnelmaa. Ihastuttiko jokin näistä tyyleistä sinua erityisesti? Jätä mielellään kommenttia: mitä tykkäsit valitsemistamme kukkaistyyleistä ja mitä mieltä ylipäänsä olet kukkakuvioista? Toivotamme lukijoillemme kukoistavaa kesää!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *