23.08.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Eläinkuosit kiertävät muodissa tasaisin väliajoin, toki osa ihmisistä pukeutuu niihin aina trendeistä huolimatta. Välillä vain koko kansa tuntuu hurahtavan niihin kerralla. Tämä ja viime kesä ovat olleet jälleen eläinkuoseille kuumaa aikaa. Pantterikuosi näkyi ensimmäisenä katukuvassa, tämän jälkeen paikalle hiipivät käärme, tiikeri ja seepra.

Seeprakuosin ”helppous” on musta-valkoisuus joka värikaksikkona on aina muodissa. 90-luvulla python oli kuosina se kuumista kuumin, joten toki se on nytkin luikerrellut takaisin monen kaappiin. Tuo vuosikymmen kun elää juuri nyt vahvaa uutta tulemista muodin saralla.

Myös lehmäkuosi on noussut todellisten trendsettereiden kuumalle listalle tänä kesänä. Useat muotivaikuttajat ovat ihastuneet tähän uuden tyyppiseen eläinkuosiin, mutta ainakaan vielä siitä ei ole muiden klassikkokuosien voittajaksi. Aika näyttää, miten käy.

Rohkea pukeutuja koittaa kuoseja kiillon kanssa, tai vaikkapa värillistä vaihtoehtoa. Kokeile myös pukeutua petoasuun päästä varpaisiin. Yhdistele rohkeasti kaikki eläinkuosit; eläinprinttikokonaisuus voi olla hyvinkin toimiva. Parasta eläinprinteissä onkin se, että niitä voi käyttää lukemattomilla eri tavoilla. Jos monivärisyys hirvittää, yhdistä kuosit esim. valkoiseen. Kirkkaiden värienkin kanssa kuosit toimivat täydellisesti. Jopa neonvärit toimivat eläinkuoseina, tai eläinkuosin kaverina hyvin; toki ota huomioon muu tyylisi sekä tilaisuus jonne olet menossa. Neonvärit eivät joka paikkaan ole välttämättä paras valinta.

Eläinprintti voi olla myös katseenvangitseva tai hauska yksityiskohta asussa. Kengät, vyöt, huivi tai laukku tuovat asukokonaisuuteen ripauksen villiyttä.

Itse en ole ikinä ymmärtänyt sitä, että ”pukeutuminen iän vaatimalla tavalla” tarkoittaisi esim. tietyistä kuoseista luopumista. Eläinprintit eivät ole vain nuorten yksinoikeus – eikä toisaalta vain oman elämänsä riittaväisästen valinta. Esim. ikiklassikko leopardi sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, eli unohda turhat mielen rajoitukset. Ota ennemmin huomioon asu ja vaate kokonaisuudessaan, johon eläinkuosit tuovat sitä lisänäyttävyyttä ja eläimellisyyttä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
 1. Teillä on aivan ihania vaatteita paitsi hameita saisi olla enemmän ,sekä kauniita jakku-pukuja eri kokoja.sekä mustia juhla mekkoja .

  1. Hei Tuula!
   Kiitos palautteestasi.
   Toivottavasti löydät pian valikoimastamme sinua miellyttäviä hameita sekä muita juhla-asuja.
   Mukavaa alkavaa syksyä!