09.10.2020 | Lukuaika: 2 minuuttia

Farkkutyyli

Kuulutko sinäkin ihmisiin, joka käyttää farkkuja aina kun se on sallittua? Nykyisin on niin hyvin tarjolla eri malleja, värejä ja kokoja, että jokaiselle löytyy varmasti mieleisensä – ja joka tilanteeseen. Onko oma lempimalli jo löytynyt? Lempifarkkujen löytymiseksi joutuu usein vähän näkemään vaivaa, mutta kyllä se tosi rakkaus sieltä löytyy varmasti. Farkkuja valitessa ykkössääntö on ostaa liian pienet. Vaikka se hassulta kuulostaakin, farkut löystyvät aina vähän käytössä. Vaikka farkkumallisi ei olisikaan tiukka, ota silti huomioon, että ne tosiaan venyvät aina. On siis hyvä ostaa hiukan liian tiukat farkut, jotka ovat muutaman käyttökerrankin jälkeen hyvin istuvat. Huomioi tässä varsinkin takapuolen ja reiden istuvuus, koska näistä kohti farkkukangas venyy eniten käytössä. Mitä joustavamaa stretch-kangasta farkut ovat, sitä enemmän ne venyvät.

Linkki: Farkut Paola, Farkut Mona

Vyötärö määrää

Uutta farkkumallia etsiessä kiinnitä huomiota vyötäröön. Vyötärönkorkeus onkin se yksi, josta jokaisella farkunostajalla on yleensä selkeä mielipide. Matalavyötäröisillä on yhtä kovat kannattajansa kuin korkeavyötäröiselläkin – eikä tässäkään ole yhtä oikeaa vastausta. Oma vartalonmalli ja oma mieltymys vaikuttavat tähän. Hyviä perusfarkkuja etsiskellessä kannattaa valita tasaväriset klassisen siniset farkut. Hyvät perusfarkut ovat siistit ja käyvät hyvin moneen tilanteeseen. Ne ovatkin yksi vaatekaapin peruspilareista. Niin kuin jo mainitsin, on vartalonmallilla paljon merkitystä sopivia farkkuja valitessa. Kurvikkaissa farkkumalleissa on enemmän tilaa takapuolelle ja reisille sekä vyötärölle. Tummat farkut myös kaventavat kantajaansa. Lyhyelle henkilölle sopii hyvin sirot farkut, jotka jopa vähän kapenevat alaspäin. Toinen sopiva malli on suora – levenevä tai leveä malli saa helposti pienen ihmisen ”häviämään”. Farkut ovat myös kiitollinen vaate siitä, että ne kestävät hyvin käyttöä ja usein jopa paranevat käytössä. Melkeinpä kaikki yläosat käyvät farkun kanssa – nythän on muodissa taas jopa kokofarkkuinen asu.

Linkki: Farkut Miamoda

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia
  1. En haluaisi ollenkaan stretch-kankaisia farkkuja, vaan ihan tavalliset farkkukankaiset farkut.

    1. Hei Tuula, oletko jo katsonut farkkuvalikoimamme? Täältä löydät naisten farkkukankaisia farkkuja. Toivottavasti löydät valikoimastamme itseäsi miellyttävät farkut. Ihanaa syksyn jatkoa!