01.09.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesää on vielä jäljellä, ja toiset nauttivat vielä kesälomastaan. Syksy tekee kuitenkin hitaasti mutta varmasti tuloaan. Sen voi huomata pimenevistä illoista ja hivenen kirpeämmistä aamuista. Pitäisimme toki kesän luonamme hieman pidempään, mutta toisaalta edessämme on taas uusi syksy ja ennen kaikkea uusi syys- ja talvimuoti uusine trendeineen! Iloksemme voimme todeta, että syksyn muodissa on luvassa ihania värejä, upeita kuoseja, miellyttävän tuntuisia kankaita ja mukavia malleja. Ja jos meiltä kysytään, kylmä vuodenaika ei ole koskaan näyttänyt yhtä tyylikkäältä. Olkaapa kuulolla, nämä trendit kuuluvat pian jokaisen vaatekaappiin!

Koska olemme haksahtaneet metallinhohtoisiin väreihin, olemme superiloisia siitä, että ne seuraavat meitä myös tulevana syksynä ja talvena. Emme kerta kaikkiaan saa tarpeeksemme hopeanhohtoisista paidoista ja kullankimalteisista takeista. Trendi löytyy tietenkin myös uudesta » Laura Kent -mallistosta ja vieläpä arkipäivään mukautetussa muodossa! Ainakin me otamme avosylin vastaan lisää glamourinhohtoisia hetkiä arkeen!

[25-08-17-2]

Uusi kausi tuo mukanaan myös kaksi uutta, täysin toisistaan erilaista trendisävyä: lämpimät meripihkan sävyt ja raikkaat veden värit. Miten näitä värejä sitten kannattaa yhdistellä? Meripihka sopii loistavasti yhteen muiden lämpimien värien, kuten beigen ja ruskean kanssa. Korostusta lämpimiin väreihin saa helposti kultaisilla koruilla. Viileät veden värit puolestaan sointuvat hyvin yhteen muiden selkeiden värien kanssa. Esimerkiksi valkoinen, musta ja harmaa ovat hyviä valintoja.

Syys- ja talvimuoti tarjoaa iloisia uutisia myös kuoseja rakastaville. Vanha tuttu eläinkuosi, joka on vakiinnuttanut asemansa muodin kestosuosikkina, on mukana kuvioissa tulevallakin kaudella. Eikä eläinkuosi ole varattu vain juhlalookia varten. Oikein yhdistettynä esimerkiksi leopardikuosi voi näyttää todella tyylikkäältä ja jopa hillityltä. Vai mitä sanotte vaikkapa Laura Kentin upeasta kietaisutyylisestä haalarista tai valkoisesta, pitkähelmaisesta paidasta, jossa on kuvioitu rintatasku? Ainakin me olemme ihastuksissamme!

[25-08-17-1]

Eläinkuosien lisäksi olemme innoissamme etnokuoseista! Juuri kylmänä vuodenaikana luonnon pikkuhiljaa luopuessa väriloistostaan, kukkais- ja paisleykuosi ovat erityisen tervetulleita.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä esittelemme vielä mukavampaakin mukavamman trendin, nimittäin svetarihousut. Kyllä, luit oikein! Ne housut, joissa yleensä loikoilemme kotisohvalla, ovat nyt täysin katu-uskottavat, ja niitä löytyy monissa erilaisissa väreissä ja materiaaleissa, kuten bukleekuosisena tai samettisena. ”Lökäpöksyiksikin” kutsutut housut on nyt siis tuunattu uuteen uskoon.

Ja nyt tyylikkäät miehet: tässä teille tulevan kauden kuumat trendit

Heti alkuun hyviä uutisia: Myös miehet saavat käyttää tulevalla kaudella svetarihousuja, ja miksipä ei, ovathan ne sekä mukavia että tyylikkäitä. Valikoimastamme löytyy useita eri malleja, jotka on valmistettu mukavasta svetarikankaasta. Haluamme erityisesti mainita farkkutyylisen mallin, joka muistuttaa enemmän farkkuja kuin svetarihousuja.

Värien suhteen miehet saavat revitellä jopa hieman enemmän kuin naiset. Kauniit syysvärit, kuten viininpunainen, terrakotta ja messinki, ovat tulevan kauden ehdottomia suosikkivärejä. Ne saavat näkyä neuleissa, huppareissa, tikkitakeissa, collegetakeissa tai missä sitten haluatkaan niitä käyttää! Älä siis ujostele, vaan anna vaatteidesi hehkua syksyn väriloistossa!

Väreistä puheen ollen, colour-blocking tekee paluun! Trendin ideana on käyttää vaatekappaleita, jotka luovat toisiinsa nähden mahdollisimman suuren värikontrastin. Se

vaatii kieltämättä hieman rohkeutta, mutta lopputulos vakuuttaa tehokkuudellaan. Esimerkiksi » Boston Parkin neuletakki edustaa colour-blocking-trendiä parhaimmillaan. Myös pehmoinen, intarsiakuosinen neulepusero näyttää, mikä on trendin juju.

Lopuksi vielä kuuma vinkki muotitietoisille miehille: Liivit eri muodoissa ja väreissä ovat todella trendikkäitä syksyllä ja talvella. Valitsitpa sitten tikkiliivin, sporttisen svetariliivin tai näyttävän farkkuliivin olet täysin muodin aallonharjalla.

Mitä mieltä olet tulevan kauden uutuuksista? Kerro meille kommenttikentässä, mikä on suosikkitrendisi! Odotamme innolla kommenttejasi!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *