11.05.2018 | Lukuaika: 2 minuuttia

Temperamenttisen » oinaan jälkeen on aika tutustua lähemmin käytännölliseen ja maanläheiseen härkään. Härkä on tunnetusti vakaa luonne, mutta mitä muuta hänessä piilee ja ennen kaikkea, millainen on hänen tyylinsä? Millaiset korut vetoavat härkään ja mitä jalokiviä hänen kannattaa valita tuodakseen parhaat puolensa esille?

Härän tyylin suuntaviivat

Härän hallitseva planeetta on Venus, joka edustaa estetiikkaa, rakkautta ja intohimoa. Niinpä ei olekaan mikään ihme, että härkä pitää suuressa arvossa elämän kauniita asioita ja nautintoja. Härkänainen rakastaa naisellisuuttaan ja käyttää mielellään rahaa muotiin, koruihin ja kosmetiikkaan. Härän estetiikan taju näkyy myös hänen asustevalinnoissaan: hänellä on hyvä trendivainu ja moderni, omaperäinen tyyli. Hän pitää kuitenkin pysyvyydestä, niin muotihankinnoissa kuin ihmissuhteissaankin: kun hän tekee hyvän löydön, hän pitää siitä kiinni ja luottaa siihen jatkossakin. Laatu on härän tyylin avainsana. Hän satsaa vaatteissaan ja tietenkin myös koruissaan laadukkaaseen työnjälkeen ja eleganssiin, mutta kaihtaa liiallista prameilua ja jäykkää tyyliä.

Laadukkaita materiaaleja ja kultakoruja

Härkä on luonteeltaan vakaa, eikä juuri mikään tai kukaan saa hänen maailmaansa järkkymään. Akkuja lataavat luontoretket perheen ja ystävien kanssa, hemmottelevat kauneustuokiot ja luovat harrastukset ovat lähellä hänen sydäntään, ja hän raivaa niille mielellään aikaa kalenteristaan. Härkä on nautiskelija henkeen ja vereen, mikä ohjaa myös asusteiden valintaa. Härkä haluaa nauttia suosikeistaan pitkään ja rakastaa muotiklassikoita, korkealaatuisia materiaaleja, kuten kašmiria, silkkiä ja nahkaa, ja koristautuu mieluiten kultakoruilla. Laatutietoisuudestaan ja estetiikan tajustaan huolimatta härkä ei kuitenkaan sorru törsäilyyn – kuuluuhan hän maa-elementin maanläheisiin tähtimerkkeihin – vaan valitsee vaatekaappinsa sisällön huolella ja panostaa vaatteisiin, jotka ovat aistillisia ja samalla käytännöllisiä. Väreissään hän suosii kuin elementilleen uskollisena maan ja ruskean sävyjä.

Härkä ja jalokivet

[11-05-18-02]

Keltaruskea meripihka on härän syntymäkivi. Vaikka se ei tieteellisesti ole kivi vaan kivettynyttä pihkaa, se on silti yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista jalokivistä. Meripihka tunnetaan elämänilon ja optimismin kivenä, ja sillä sanotaan olevan tasapainottava vaikutus mieleen. Lisäksi sen lämmöstä ja valosta muistuttavan värityksen uskotaan vaikuttavan positiivisesti elämänlaatuun ja jouduttavan luovia ideoita. Härän horoskooppikivenä se tuo kantajansa lämpimän luonteen näkyville, vahvistaa hänen iloista säteilyään ja voimistaa hänen päättäväisyyttään.

”Sydämen kivi” ruusukvartsi vahvistaa herkkyyttä, empatiaa ja avuliaisuutta toisia ihmisiä kohtaan, minkä vuoksi sillä on positiivinen vaikutus ystävyys- ja rakkaussuhteisiin. Ruusukvartsin uskotaan voimistavan sielullista yhteyttä kumppaniin, mikä tekee siitä juuri oikean jalokiven luotettavia ihmisiä ja vakaita suhteita arvostavalle härälle. Roosa jalokivi auttaa härkää säilyttämään kauneudentajunsa, rentoutumaan ja huolehtimaan omista tarpeistaan. Se tuo sisäistä rauhaa ja avoimuutta.

Myös punainen karneoli on yksi härän tärkeistä jalokivistä. Tämä kalsedoni-ryhmään kuuluva kivi on saanut värinsä ansiosta oman nimen. Karneolin sanotaan antavan sisua, rohkeutta ja tarmokkuutta, kohottavan mielialaa ja vahvistavan härän horjumatonta vakautta. Härällä on nimittäin kyky pysyä viileän rauhallisena myös hermoja raastavissa tilanteissa, joissa muut polttaisivat helposti päreensä. Karneoli edistää härän ratkaisukeskeistä ajattelua sekä auttaa häntä haasteiden asettamisessa ja ongelmanratkaisussa. Lisäksi se vahvistaa härälle ominaista elämäniloa ja elinvoimaa sekä tukee hänen solidaarisuuttaan ja idealismiaan.

Aventuriini symboloi optimismia ja rohkeutta. Se tuo sisäistä tasapainoa ja vahvistaa härän omaa persoonaa. Tämän vihreän jalokiven avulla härän on helpompi kulkea kohti omia unelmiaan ja nauttia elämästä sen kaikissa sävyissään.

Härkänaiset, tunnistitteko itsenne koruhoroskoopista? Entä pidittekö koruvalinnoistamme vai olisitteko itse päätyneet aivan toisenlaisiin koruihin ja jos, niin millaisiin?

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *