30.10.2020 | Lukuaika: 4 minuuttia

Moni saattaa ajatella, että mukavat alusvaatteet ovat automaattisesti tylsiä ja herkulliset pitsiluomukset on tehty ainoastaan ulkonäön vuoksi. Mutta ei se nykypäivänä enää näin mene! On olemassa paljon alusvaatteita, jotka ovat yhtä aikaa kauniin koristeellisia ja  uskomattoman mukavia. Joten ei ole ollenkaan mahdotonta löytää sensuellin koristeellisia alushousuja ja rintaliivejä, jotka tyylikkyyden lisäksi istuvat kuin toinen iho, jo jotka tukevat ja muokkaavat sieltä mistä pitää. Ja uskomatonta kyllä, mutta voi olla, että kauniissa alusvaatteissa tunnet olosi astetta itsevarmemmaksi ja kauniimmaksi! Samaan aikaan parhaat alusvaatteet on ne, joita et muista päälläsi olevankaan, koska ne istuvat puristamatta ja kiristämättä. Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet eivät näy ulospäin mutta vaikuttavat vartalon kannatukseen ja itsetuntoon!

Kokokuppiset rintaliivit – erinomainen valinta isopoviselle

Jos sinulla on suurehko povi, valitse kokokuppiset rintaliivit. Ne tukevat rintaa koko kupin suuruudelta ja maksimoivat näin tuen määrän. Esimerkiksi nämä fantastiset, pitsisomistetut rintaliivit on saatavana aina kokoon H asti. Rintaliiveissä ei ole kaaritukia, mutta sen sijaan ne on varustettu leveällä ja pehmeästi joustavalla rinnan alle asettuvalla kaitaleella, joka tukee tehokkaasti ja antaa vakauden tunnetta. Olkaimet ovat leveät ja pehmustetut, mikä helpottaa hartioille kohdistuvaa painon tunnetta, jonka iso povi usein aiheuttaa. Voit täydentää setin saman sarjan alushousuilla, joissa on korkea vyötärö sekä erittäin joustava ja miellyttävä materiaali. Vyötärönauha ja jalantiet ovat mukavan joustavat ja sileät.

Linkki: Rintaliivit – kupit B–H, Korkeavyötäröiset alushousut

Yhdistele täydelliseksi harmoniaksi tai poimi yksittäinen väri

Jos kaarituelliset rintaliivit ovat enemmän sinun makuusi, katsasta alla olevat Miss Mary ?merkkiset liivit. Myös tämä malli on kokokuppinen, ja sen kupit ovat kauttaaltaan pitsillä somistetut. Kupit ovat kaksiosaiset ja alempi osa on vuorattu. Selkäosassa on pitsisomistus, joka antaa kauniin ilmeen ulottuen ylemmäs kuin kiinteä selkäosa. Pehmustetut sivut antavat optimaalista tukea. Olkaimet ovat somistetut, joustavat ja muodostavat V:n selässä. Löydät valikoimastamme myös samaa sarjaa olevan housuliivin, joka on kevyesti vartaloa muotoileva ja valmistettu erittäin pehmeästä mikrokuitumateriaalista. Housuliivi yläreunassa on muuten edessä samanlainen pitsisomistus kuin rintaliiveissä, mutta housuliivin somiste on läpinäkymätön. Vyötärössä ja jalanteillä on pehmeät ja joustavat reuna ja haarakiila on puuvillavuoritettu. Jos suosikkirintaliiveissäsi ei ole tarjolla saman sarjan alushousuja, voit luoda yhtenäisyyttä valitsemalla yhden värin, joka yhdistää housut ja rintaliivit. Esimerkkinä tästä ovat oheiset Susa-merkkiset liivit, joissa on joustava kukkakuvioitu pitsisomistus etuosassa ja läpinäkymättömiksi vuoritetut  kolmiosaiset kupit. Mitä isompi kuppikoko rintaliiveistä on, sitä leveämmät ovat myös olkaimet. Sillä mitä isompi povi, sitä suurempi on yleensä hartioille kohdistuva kuormitus.

Linkki: Kaariliivit pitsisomisteella, Housuliivi mikrokuitua, Rintaliivit

Erityisiin hetkiin

Erityisen hetken ei tarvitse tarkoittaa häitä tai juhlia! Joskus on mukava laittautua ihan vaikka torstain kunniaksi ja silloin kannattaa tietenkin aloittaa alusvaatteista! Susa-merkkinen alusvaatesetti on somistettu soman värisillä brodeerauksilla, jotka antavat setin osiin naisellisen ilmeen. Rintaliiveissä on kaarituettomat, kolmiosaiset kokokupit ja pehmeät, topatut olkaimet. Rintaliivien sivuissa on tukiluut. Alushousuissa on joustava vyötärö ja joustavat jalantiet, ja sen sivut ovat brodeerattua verkkokangasta. Ihanan pehmeä materiaali hellii ihoa.

Linkki: Rintaliivit, Hipsterit

Kätevät tuplapakkaukset arkeen

Kun vihdoin löytää suosikkirintaliivit, kätevintä on ostaa kerralla useammat! Silloin hyvä vaihtoehto on monipakkaus, esimerkiksi tämä tuplapakkaus Blue Moon ?mallistosta. Pakkauksessa on harmaanruskeat & valkoiset rintaliivit. Liiveissä on kolmiosaiset kokokupit, suoraksi leikattu selkäosa ja miellyttävästi pehmustetut olkaimet, jotka eivät aiheuta painaumia. Koristeena niissä on kukkakuvioitua pitsiä Valkoiset rintaliivit on helppo yhdistellä aiemmin tässä blogipostauksessa jo mainitun Miss Mary ?housuliivin kanssa. Housuliivi on nimittäin saatavana harmaana, valkoisena ja sinisenä, ja siinä on läpikuultavat pitsisomisteet sekä sametinpehmeät ja joustavat jalantiet. Se on lisäksi kevyesti muotoileva, ja antaa näin tukea silottaen samalla miellyttävästi profiilia.

Linkki: Kaarituettomat rintaliivit, Housuliivi mikrokuitua

Hyvä olo alkaa iholta! Mukavuus ja kauneus eivät sulje automaattisesti toisiaan pois, kun kyse on alusvaatteista. Meillä kaikilla on oikeus saada pitää alusvaatteita, jotka istuvat hyvin ja joissa tunnemme itsemme kauniiksi. Ihan koko päivän!

Oletko varma, että käytät oikeankokoisia rintaliivejä? 7 naista kymmenestä nimittäin käyttää väärää kokoa. Aikaisemmin julkaistussa blogikirjoituksessamme annamme vinkkejä oikean koon löytämiseen.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *