24.05.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Muotihoroskooppisarjamme jatkuu taas ja tällä kertaa siirrymme temperamenttisen » härän jälkeen elämäniloa ja energiaa pursuaviin kaksosiin. Kuten nimestä jo voi päätellä, tässä merkissä syntyneiden rinnassa sykkii kaksi sydäntä ja he ovat erityisen monisyisiä persoonia.

Kaksoset ja tyyli

Kaksoset vetävät ihmisiä puoleensa spontaanilla, nopealiikkeisellä ja mutkattomalla luonteellaan. Samalla he ovat erittäin älykkäitä ja tietävät tarkalleen mitä haluavat. Kaksoset ovat luovia ja haluavat kokeilla uusia asioita. Samalla he ovat valmiita opettelemaan uusia asioita, joten tavotteiden saavuttaminen onnistuu aina.

Kaksosten luovat puolet näkyvät myös muodin saralla: he rakastavat uusiin trendeihin tutustumista ja ottavat ne mielellään haltuunsa, mutta omilla ehdoillaan. Kaksoset rakastavat vaatteita, jotka kiinnittävät katseet näyttävillä kuvioinneilla ja tyylirikoilla. Tarvittaessa hän osaa kuitenkin luoda myös tyylipuhtaan ja harmonisen kokonaisuuden. Näin hän voi kädenkäänteessä luoda huolettoman arkilookin, jossa on sitä jotakin.

[25.05.17-1]

Kaksoset elävät elämäänsä täysin siemauksin ja viettävät mielellään paljon aikaa ystäviensä seurassa. Juhlissa ja erityistilaisuuksissa he nousevat usein juhlien keskipisteeksi myös tyylinsä puolesta. Elegantin mustavalkoisen kokonaisuuden täydentävät viettelevän punaiset yksityiskohdat ja näyttävät korut tuovat tyyliin oman ylellisen lisänsä. Viimeisen silauksen tuovat raikkaan sitruunaiset tai jasmiinintuoksuiset hajuvedet.

[25.05.17-2]

Kaksosten kupliva ja energinen persoona näkyy myös heidän sisustustyylissään. Raikkaanvalkoisten ja kermanväristen seinien täydennykseksi elämäniloa ja leikkisyyttä tuovat usein näyttävät kohokuvioidut tapetit ja voimakkaat väripilkut.

kaksoset-3

Kaksoset ja rakkaus

Kaksoset kuuluvat niihin tähtimerkkeihin, jotka päästävät rakkauden elämäänsä moneen otteeseen ennen unelmien kumppanin löytymistä. Löydettyään etsimänsä he vaihtavat kuitenkin mielellään uutuudenviehätyksen metsästämisen rakkauden vaalimiseen. Kaksosen sydämen voi valloittaa huumorilla, hyvillä käytöstavoilla sekä taidolla käsitellä kaksosten villiä elämäniloa.

horoskooppisymbolit kaksoset

Oinaan kanssa kaksoset voivat elää hyvin aktiivista elämää ja heillä riittää aina kerrottavaa toisilleen. Jos oinas täyttää kaksosten läheisyydentarpeen tukahduttamatta häntä, toimii tämä suhde pitkään.

Temperamenttinen Leijona vetää kaksosia voimakkaasti puoleensa. Voimakastahtoiset kaksoset näyttävät tarvittaessa kaapin paikan leijonalleen, mutta osaavat samalla myös ihailla häntä varauksettomasti. Jos tämä pari pääsee alkutaipaleen esteiden yli, on heillä edessään onnellinen ja pitkäkestoinen parisuhde.

Myös Vaaka herättää kaksosten romanttisen puolen. Vaaka toteuttaa mielellään kaksosten moninaiset ideat rakkautensa merkkinä. Nämä kaksi merkkiä tuntevat jännittäviä kipinöitä alusta lähtien eikä tämä tunne häviä ajan saatossa.

Vesimies ja kaksoset ovat kuin toisilleen luodut. He liikkuvat samalla aaltopituudella ja ymmärtävät toisiaan jo puolesta sanasta. Vesimiehen ja kaksosten rakkaus rakentuu intohimolle, molemminpuoliselle kiintymykselle sekä vapaudelle, minkä ansiosta he pysyvät tyytyväisinä pitkässäkin suhteessa suuresta uutuudenkaipuustaan huolimatta.

Oletko sinä tyypillinen kaksonen vai kuvailisitko itseäsi aivan muulla tavoin? Kerro se meille kommenttikentässä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti