27.07.2017 | Lukuaika: 3 minuuttia

Oletko kesän lapsi? Kun muut valittavat korkeista lämpötiloista ja odottavat syksyn ensimmäisiä viileitä päiviä, sinä etsit puistosta paikkaa, jonne laskea värikkään piknikviltin. Vaikka tähtimerkkisi olisikin joku muu, niin kenties olet luonteeltasi leijona. Elämäniloinen tulimerkki on nyt vuorossa tunteikkaan » ravun jälkeen.

Mistä tunnistat sä leijonan?

Leijona loistaa sisältä ulospäin – ei ihme että aurinko on leijonan planeetta. Leijona nauttii elämästä ja viettää aikaansa mielellään ihmisten parissa. Muoti ja tyyli ovat leijonalle tärkeitä, ja hän saakin usein osakseen ihailevia katseita. Leijona näyttää usein uusimpien trendien suunnan: Yksi tunnetuimmista leijonista on Coco Chanel, jonka ansiota on, että pikkumusta on nykyisin tärkeä osa jokaisen naisen vaatekaappia. Leijona arvostaa glamouria, mutta toivoo asunsa olevan tarpeeksi mukava, jotta elämän seikkailuihin hyppääminen onnistuu vaivattomasti.

Rento mutta juuri sopivasti trendeillä maustettu asu syntyy vartaloa korostavista farkuista sekä merihenkisestä paidasta. Asussa hehkuvat myös retrohenkiset kontrastit. Asusteiden kaunotar on värikäs » olkalaukku, joka tarjoaa juuri sopivasti tilaa arjen tarvikkeille. K
oska leijona on mielellään joukon keskipisteenä, sopivat näyttävät, teräväkärkiset ja strassikivillä somistetut avokkaat täydellisesti asun jalkineiksi!

 

1

 

Juhlavaan tilaisuuteen leijona nappaa kevyesti laskeutuvan kukkamekon. Mekon pariksi sopii tietenkin kermanvärinen, tilava laukku, jossa tärkeimmät esineet ja lompakko kulkevat mukana. Ripaus kultaa on myös paikallaan: Hohtavan herkät avokkaat saavat jalat ilo
itsemaan pikkutunneille saakka jatkuvista tansseista! Eikä naisellinen asu ole valmis ilman turkoosinvärisiä zirkonioita.

Suurisydäminen leijona pitää aina ovet auki perheelle ja ystäville, ja leijonan kotona onkin tilaa istua ja nauttia illasta. Samettinen ja näyttävä nojatuoli kutsuu nauttimaan leijonan vieraanvaraisuudesta. Leijonan koti on tyylikäs yhdistelmä uutta ja vanhaa, sillä leijona rakastaa myös kauniita antiikkityylisiä esineitä. Hän sekoittaa tyylejä rohkeasti luoden itsensä näköisen kodin. Välkehtivät tuikkulyhdyt ja minimalistinen valkoinen sohvapöytä tuovat raikkautta leijonan sisustukseen.

Textbild-mit-Sternzeichen-Grafiken

 

Kenelle leijonan sydän sykkii?

Rakkaus on tulimerkkisen leijonan sykähdyttävä intohimo! Herättääkseen vastapuolen mielenkiinnon, leijona tekee usein itse aloitteen. Miksi tuhlata aikaa? Usein leijonan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa hyvän ensivaikutelman tekemiseen, sillä leijonan sädehtivä olemus on jo itsessään kutsuva ja iloa herättävä. Voimakasluonteinen leijona kaipaa rinnalleen vahvan kumppanin, joka kohtaa elämän haasteet huumorilla.

Suuri rakkaus voikin syntyä leijonan ja kaksosen välille, sillä kaksonen on sopeutuvainen ja lausuu mielellään läheisistään kohteliaisuuksia. Leijona taas kuulee mielellään ihailevia sanoja omista parhaista puolistaan. Toisen huomioiminen vahvistaa keskinäistä sidettä.

Orastava rakkaus voi myöskin syntyä leijonan ja ravun välille. Monivivahteinen rakkaus voi muuntua kestäväksi ja inspiroivaksi kumppanuudeksi. Ravun ja leijonan suhde voi osoittautua haasteelliseksi, mutta vaikeuksista selviytyminen lujittaa suhdetta entisestään.

Vaikka rauhallinen vaaka tunnetaan leijonan vastakohtana, se on silti varteenotettava vaihtoehto leijonan kumppaniksi. Kuten leijonakin, vaaka nauttii kulttuurista, taiteesta ja elämän pienistä, kauniista asioista, ja molemmat haluavat kokea asioita yhdessä. Vaaka ja leijona pitävät myös pienistä, arkea piristävistä ylellisyyksistä, kuten hyvästä ruuasta ja lomamatkoista. Loistava aktiivinen pariskunta, joka tekee ja kokee yhdessä paljon uutta.

Leijona ja jousimies ovat luonteeltaan samanlaisia, sillä molemmat ovat elämänjanoisia tulimerkkejä. He muistuttavat paljon toisiaan, mikä sinällään lupailisi harmonista suhdetta. Leijonan ja jousimiehen tulee kuitenkin varmistaa, että suhteella on tarpeeksi tilaa kehittyä. Näin liekki heidän välillään kestää.2 Kopie

Mitä mieltä sinä olet tästä leijonan kuvauksesta? Tunnistatko itsesi tai ystäväsi vai oletko kenties aivan eri mieltä? Kerro mielipiteesi kommenttikenttään!

 

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia
 1. Kyllä osa pitää todella paikkansa. Täytyy vielä lukea oikein ajatuksen kanssa kaikki tekstit.
  Ensi viikolla jyhlitaan , leijona kun olen.

  1. Hei Maija-Liisa! Hyvää syntymäpäivää näin etukäteen! Kannattaa lukea myös sarjan aiemmat osat, niin näet miten ne osuvat yksiin muissa merkeissä syntyneiden läheisten kanssa 🙂 Terkuin, Saija

 2. Hei oikenin osuvaa tekstiä, sillä muoti ,korut ja koti ovat ollet mulle aina eritäin tärkeitä , onpa joskus saattamut vaikutta ammattini valintaan ( mittatilausompelia )olen vieläkin kiinostunut kaikesta mikä puketumiseen liittyy . Elokuun toisella viikolla taas mittarin tulee uusilukema mutta ne ovat vain numeroita sillä rakastan elämää ja elän täysillä 🙂
  Nautinnollista kesää teille 🙂

  1. Hei Margit! Mielenkiintoista kuulla, miten osuva horoskooppi oli sinulle ja miten muoti on vaikuttanut elämääsi 🙂 Hyvää syntymäpäivää jo näin etukäteen ja elämäniloista kesän jatkoa sinulle! Terkuin, Saija

 3. No joo..rapu ei todellakaan sovi leijonalle siinä mielessä että ravun luonne on häilyväinen. Leijona tarvitsee kumppanin joka ei petä, on uskollinen mutta ei tylsä..silti leikkisä. Härkä on vihoviimeinen myös – liian samanlainen turhamaisuuden suhteen leijonan kanssa. Neitsyet ovat liian nipoja ja pikkutarkkoja leijonan kumppaniksi. Leijonan pitää saada loistaa kuten aurinko, mutta hän palauttaa kaiken ihailun kaksinkertaisena. Leijona osaa olla myös vakava ja rakastaa läheisiään rehellisesti. Leijona vihaa valehtelua ja kieroilua, siksi mystiset merkit kuten skorpiooni (ja myös kuuta edustava rapu) saavat veren kiehumaan vaikka olisivat muuten uskollisia ystäviä. Leijonan kannattaa treenata sitä, ettei ole riippuvainen toisten mielipiteistä ..sisäinen varmuus ja tasapaino ovat ykkösasia. Ja se, että ei aina voi olla joukon johtaja, joskus kannattaa tarkkailla ja olla rivissä muiden mukana sekä sulautua joukkoon. Onneksi leijonalla on yleensä hyvä tilannetaju.