23.03.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kevät on taas kuukauden lähempänä ja tämä tarkoittaa tietenkin, että on muotihoroskooppisarjamme toisen osan aika. Viime jakson herkkien kalojen jälkeen valokeilaan astuvat voimakastahtoiset oinaat.

Oinas ja tyyli: voimakkaita värejä ja kullansävyjä

Kevään lapsina oinaat nauttivat uusista aluista ja määrätietoisesta työnilosta. Temperamenttiset oinaat keräävät näyttävällä tyylillään katseita puoleensa. He hehkuvat voimaa jokaisella elämänalalla ja heillä riittää energiaa niin suunnitelmien tekoon kuin niiden toteuttamiseenkin.

Oinas-nainen pukeutuu mielellään voimaväreihin, kuten punaiseen, oranssiin ja loistavan siniseen. Tämän lisäksi oinaiden tyylistä ja sisustusvalinnoista löytyy usen myös kultaa sekä täyteläisiä maavärejä.  Ehtymätön uteliaisuus auttaa häntä luomaan persoonallisen tyylin.

[21.03.17-1]

Oinaat ovat tietoisia uusimmista trendeistä, mutta vielä tärkeämpää on elämänilon näkyminen myös vaatevalinnoissa. Oinas-naiselle sopiva kokonaisuus on esimerkiksi voimakkaan värinen neuletakki yhdistettynä trendikkäästi haalistettuihin farkkuihin ja kullanvärisiin asusteisiin.

[21.03.17-2]

Näyttävien värien ja voimakkaan tyylin seuraaminen ei kuitenkaan tarkoita, että oinaat olisivat liian räikeitä. He tietävät miten pukeutua näyttävästi liioittelematta ja hienostuneesti. Liikkumisvapaus on tärkeää ja kesän juhliin Oinas voikin pukeutua keveään kukkamekkoon ja yhdistää sen raikkaaseen siniseen. Glamouria tyyliin tuovat elegantit korut sekä leikkisät korkokengät.

sisustusta

Kotona ollessaan oinaat lataavat energiavarastoaan ja valmistautuvat uusiin haasteisiin, joten mukavuus on ykkössijalla. Sisustuksessa yhdistyvät usein modernit yksityiskohdat, puiset elementit ja pehmeät kankaat.

Oinas ja rakkaus

Temperamenttinen, voimakastahtoinen ja spontaani oinas tarvitsee rinnalleen vahvan kumppanin. Kumppanin tulee haluta suhteelta intohimoa ja rutiinittomuutta. Sohvaperunat ja herkät sielut eivät pärjää oinaan matkassa, mutta itsenäinen oinas välttää myös turhaa kontrollia tuovia kumppaneita.
horoskooppimerkkejä

Kukapa pärjäisi paremmin tämän voimakastahtoisen merkin seurassa, kuin toinen samanlainen? Oinas yhdessä toisen oinaan kanssa on altis riitasoinnuille ja mielipide-eroille, mutta tämä johtaa parisuhteeseen, jossa ei ole koskaan tylsää ja rutiininomaista.

Tasapainoinen ja rauhallinen härkä on myös vahva ehdokas oinaan rinnalle. Härkä voi tarjota oinaalle turvallisen, miellyttävän sataman ja oinaan temperamentti rohkaisee härkää aktiivisempaan eloon

Ulospäinsuuntautunut ja huumorintajuinen leijona iskee kipinöitä oinaan kanssa. Leijonalla ei ole mitään vaikeuksia pitää puoliaan oinaan temperamenttia vastaan. Nämä kaksi merkkiä viihtyvät yhdessä myös samankaltaisen huumorintajun vuoksi.

Vesimiehen omalaatuisuus ja luovuus vetää oinaita puoleensa ja inspiroivat heidän luovaa puoltaan. Molemmat merkit nauttivat matkailusta ja innostavat toisiaan nauttimaan elämästä.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *