28.06.2017 | Lukuaika: 2 minuuttia

Kesän kuumin aika on horoskooppimerkki ravun aikaa. Elämäniloa pursuavien » Kaksosten jälkeen on rauhoittavan veden merkin vuoro. Rapu omistautuu tärkeinä pitämilleen asioille ja vahvat tunteet ohjaavat hänen toimiaan ja päätöksiään. Silloin kun rapu antautuu romanttisten tunteiden vietäväksi, hänestä saa uskollisen ja intohimoisen kumppanin. Intuitiivinen rapu voi luottaa vastoihinsa, jotka ohjaavat häntä monessa asiassa. Tutustu alla oleviin muotivinkkeihimme rapunaiselle sekä paljastavaan rakkaushoroskooppiin!

Rapu ja tyyli

Herkkyys ja luova intuitio ovat ravun vahvuuksia. Hallitseva planeetta kuu tuo ravulle aimo annoksen vaihtelunhalua. Kovan kuoren alla piilee pehmeä ja intohimoinen sydän, joka rakastaa miellyttäviä materiaaleja ja vaatteita, joissa on hyvä olla. Rapu valitsee vaatteensa huolella, ja vaatekaapissa onkin aina tilaa tyyliin sopiville heräteostoksille.

[28.06.17-1]

 

 

 

 

Kesäiseen vapaapäivään rannalla tai kaupungin vilinässä rapunainen valitsee kevyitä ja ilmavia materiaaleja, jotka laskeutuvat miellyttävästi. Nilkkapituisen hameen kumppaniksi sopii mutkaton toppi, joka antaa lukemattomat mahdollisuudet yhdistellä ja käyttää mielikuvitusta. Tilava shopper-mallinen käsilaukku ja auringon valoa heijastavat, naiselliset kiilasandaalit viimeistelevät ravun kesätyylin. Rannekoru luo eleettömän aistikkaan vaikutelman ja kaulakoru huokuu herkkyyttä – ominaisuuksia joita Rapunainen asusteissaan arvostaa.

Rapunainen rakastaa vaatteissaan koristeellisia yksityiskohtia, mutta kohtuudella ja niin, että ne sointuvat kauniisti keskenään. Kesäiset, valkoiset housut antavat asulle raikkaan väriskaalan ja niissä on elegantti koristekivisomistus. Kevyt, reikäkirjonnalla somistettu toppi jatkaa samaa värisävyä ja tuo yläosaan samaa raikkautta. Näyttävät korvakorut ja statement-sormus, jossa on vaaleanvihreä ametisti antavat asulle sopivasti säihkettä. Klassinen buklee-bleiseri ja tummansiniset avokkaat viimeistelevät trendikkään asukokonaisuuden.

[28.06.17-2]

 

 

 

 

 

Tunneihmisenä tunnettua rapua viehättää sisustuksessa koristeellisuus ja pienet yksityiskohdat. Romanttinen talonpoikaistyyli ja herkät pastellin sävyt kuten hento vaaleanvihreä ja vanharoosa ovat lähellä ravun sydäntä. Ravun herkkyys heijastuu halussa kerätä ympärilleen kauniita tavaroita, joissa on sitä jotain.

[28.06.17-3]

Rapu ja rakkaus

Tunteikas rapu on persoonallisuudeltaan monivivahteinen, mutta hänen lähelle päästyään hänestä saa erittäin uskollisen ja intohimoisen kumppanin. Ravulle perhe, koti ja rakkaat ihmiset ovat aina etusijalla.

horoskooppi rapu

Rapu ja Rapu, kuten monet muutkin saman tähtimerkin parit, tulevat hyvin toimeen keskenään. Rapupariskunnan arjessa mielikuvitus kukoistaa ja unelmat muuttuvat usein toteutettaviksi suunnitelmiksi. Toinen rapu ymmärtää parhaiten tätä herkkää haaveilijaa.

Tempperamenttinen ja elämänjanoinen Leijona sopii hyvin ravun kumppaniksi, jos rapu jaksaa ymmärtää leijonan suurta egoa. Leijonasta rapu saa vakaan olkapään, johon tukeutua ja aimo annoksen pään pyörälle saavaa intohimoa.

Ravun ja Skorpionin suhteessa tunteet leiskuvat. Voimakas, mutta harvoin herkkätunteisuutensa näyttävä skorpioni suojelee rapua mielellään ja saa ravun tuntemaan itsensä ainutlaatuiseksi.

Vesimerkki Kalat voittaa ravun sydämen helposti. Ropsaus realismia tuo suhteeseen vakautta ja huolenpito herättää luottamuksen. Rapu nauttii kalojen jakelemista romanttisista kohteliaisuuksista.

Oletko sinä tyypillinen rapu? Vai kuvailisitko itseäsi aivan muulla tavoin? Kerro se meille kommenttikentässä!

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *