13.12.2019 | Lukuaika: 1 minuutti

Juhlakausi alkaa olla kuumimmillaan ja onkin ihana nostaa noita juhlakauden helmiä ylöspäin ja muistutukseksi pukeutumisen monipuolisuudesta. Mitäs jos se juhlaputki puskee päälle, mutta ei ole yhtään hameihminen? Monelle helmat tuovat juhlamielen, mutta osa ei luovu housuista juhlissakaan. Eikä tarvitsekaan. Mitäpä jos pukisit päällesi mekon tai hameen sijaan housupuvun? Se voi olla hyvinkin näyttävä valinta – ja toisaalta täysin klassinenkin housupuku ilman leikittelyä on nyt muodikas valinta. Värejä löytyy pastelleista kirkkaisiin voimaväreihin. Toki klassiset valinnat, kuten musta, tumma ja valkoinen, ovat varmoja valintoja. Lahkeet saavat olla leveät, jopa housuhamemaiset. Toisaalta tiukat housut ja vaikkapa ”liian iso” puvuntakki on loistava yhdistelmä. Onhan lahjemuoti nyt hyvinkin sallivaa. Naiselliset korkokengät ovat upeat maskuliinisen asun kanssa. Jos korot eivät ole sinun oma juttusi, valitse rohkeasti herraskaiset kengät, mutta jonkun asusteen olisi kiva tuoda kokonaisuuteen särmää ja rikkoa tyylin naisellisuudellaan.

Moni valitsee juhliin asun, joka saa kantajansa tuntemaan itsensä vielä hiukan upeammaksi. Sehän on osa sitä juhlan tunnelmaa! Ja tosiaan sitä samaa tunnelmaa voivat tuoda myös juhlahousut. Valitse tyylikkäät – ja mukavat housut, jos siis haluat käyttää samoja niin töissä kuin juhlissakin. Vaihtamalla näyttävämmän yläosan ja juhlakengät sekä asusteen, käyvät monet mustat housut useimpiin tilaisuuksiin. Mustat housut itsellesi sopivana mallina ovat hyvä pohja juhla-asulle. Toki mustat housut eivät nekään ole vain mustat housut: tekonahka, sametti tai satiini ovat oivallisia valintoja juhlahousuiksi. Materiaalillakin on siis paljon väliä, koska ne kaikki antavat erilaisen tyylin housuihin.

Toki voit valita myös värikkäät housut, joilla varmasti vangitset katseet juhlissa. Parina viime sesonkina ovat kuosilliset housut olleet oiva valinta niin vapaa-ajalle kuin töihinkin, joten veikkaan, että juhlavia värikkäitä housuja tullaan näkemään tänä pikkujoulukautena tavallista enemmän.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *