26.01.2018 | Lukuaika: 1 minuutti

Helppo tapa tuoda väriä ja elävöittää makuuhuoneen sisustusta on vaihtaa sänkyyn hauskasti kuvioidut lakanat. Erityisesti lastenhuoneeseen voi usein toivoa pientä piristystä, ilman että tarvitsee tapetoida seiniä uudestaan. Pienen asukin saa varmasti iloiseksi petaamalla sänkyyn yksisarvisia, söpöjä kaloja tai kesäisiä ananaksia.

Klingelin kevätmallistosta löytyy edellä mainittujen lisäksi iki-ihania vaaleanpunaisia ja turkooseja hevosia, herttaisia koiria ja kissoja, komeita tiikereitä, pöllöjä sekä perheen pienimpiä miellyttäviä pupuja ja lintuja.

[23-01]

Saksalaisten laatumerkkien valmistamat pussilakanasetit ovat korkealaatuisia ja sataprosenttisesti puuvillaisina erityisen helliä iholle. Pussilakanasettiä tilatessa kannattaa kiinnittää huomiota pussilakanan ja tyynynliinan kokoon. Mitoitus on usein saksalaisen normin mukainen, eli tyynyt ovat usein suomalaisia tyynyjä isompia ja täkit sen sijaan hieman kapeampia. Suomessa myytävät tyynyt ja täkit mahtuvat kuitenkin hyvin myös saksalaisen mitoituksen mukaisiin petivaatteisiin; täkki istuu hieman muhkeammin pussilakanaan ja tyynynliinan reunat voi kätevästi taittaa sisään.

[23-01219]

Vuodevaatteet kannattaa pestä tarpeeksi usein, koska puhtaaseen sänkyyn on aina ihana sukeltaa. Lisäksi sängyn voi antaa hengähtää joka aamu esimerkiksi aamupalan ajan ja pedata vasta sen jälkeen, niin sänky ehtii hieman tuulettua ja pysyy siten raikkaampana.

Mukavia iltasatuhetkiä lasten ja lastenlasten kanssa.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *