21.05.2021 | Lukuaika: 2 minuuttia

Onko mukavien ja samalla hyvännäköisten sandalettien löytäminen mielestäsi vaikeaa? Ei hätää, sillä tänä keväänä se on helpompaa kuin koskaan! Erityisesti ilahduttavaa kauden sandaleteissa ja sandaaleissa on värikkyys ja somat yksityiskohdat, kuten paksut ja kuvioidut korokepohjat. Uskallamme väittää, että valikoimastamme löytyvät sandaletit ihan kaikille, jopa sinulle, jolla on erityisen kapeat tai leveät jalat. Löydät verkkokaupastamme sopivat sandaletit helposti suodattamalla valikoimaa lestin perusteella. Juhlista kevään ja lämmön tuloa kanssamme – tervetuloa tutustumaan kenkäsuosikkeihimme!

Korkeaa korkoa juhlaan

Klassinen eleganssi on aina muotia! Yhdistä korkeat korot hameeseen tai mekkoon ja luo hetkessä juhlava asukokonaisuus. Mikset pukisi kesäisten farkkujen seuraksi parin korollisia sandaletteja luottotennareiden sijaan? Verkkokauppamme on pullollaan useita tyylikkäitä kiilakorkoisia malleja, joissa on ilmava avoin kärkiosa. Kiilakoron etu on, että se tuntuu korkeanakin yllättävän tukevalta jalassa ja jopa korkoihin tottumatonkin kokee olonsa niissä turvalliseksi. Valitse säädettävät remmit niin voit olla varma, että kenkä istuu miellyttävästi jalkaan. Jos et halua hukata hetkeäkään auringonpaistetta remmien kanssa näpertelyyn, valitse helposti jalkaan sujautettavat nahkaiset sandaalit. Silloin olet hetkessä valmis kesäbaanalle!  

Linkki: Kiilasandaalit 1, Kiilasandaalit 2, Kiilasandaalit 3, Kiilakorkosandaalit

Jalkoja hellivää sandalettimuotia

Onko joku sanonut, että matalakantaiset remmisandaalit ovat tylsät? Päinvastoin, verkkokaupassamme on juuri nyt runsas valikoima malleja, joissa on sitä jotain. Satsaa vaikka pariin mukavia sandaletteja, joissa on mielikuvitusta kutkuttava kaksivärinen pohja. Nämä sandaalit ovat taivaallisen mukavat jalassa ja superhelpot pukea, mutta samalla ah niin tyylikkäät! Sandaalien detaljit, kuten strassisomisteet, miellyttävät vaativaakin silmää. Nahka, mokka tai synteettinen materiaali – valitse useiden eri materiaalien joukosta! Jos kärsit vaivaisenluusta tai muuten painoherkistä jaloista, katsasta tarrasuljettavat sandalettimallit tai mallit, joiden etuosa on joustavaa materiaalia.

Linkki: Sandaalit 1, Sandaalit 2, Sandaalit 3, Sandaalit 4

Trendikkäät ja näyttävät korokepohjat

Sesongin kenkämuodin tunnussanoja ovat korokepohja, iloiset värit ja raikkaat detaljit. Jos rakastat räväköitä sävyjä, nyt on sinun aikasi astua parrasvaloihin. Nappaa joku vahva väri vaatetuksesi kuoseista kenkiisi – asun punainen lanka on valmis. Yksi muotikikka on myös rikkoa yksivärinen asukokonaisuus värikylläisellä kenkävalinnalla. Valitse mieluusti kiilakorko, jossa on jotain erityistä, kuten korkki- tai niinilook. Myös erilaiset punosefektit tai raidoitus ovat trendikäs lisä kiilamaisessa korossa. Kevään sandaalimuoti varmistaa, että kasvat ihmisenä – sekä pituudessa että näyttävyydessä!

Linkki: Sandaletit 1, Sandaalit 1, Sandaalit 2, Sandaletit 2

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *