24.11.2016 | Lukuaika: 3 minuuttia

Olemme aiemmin kirjoittaneet vartalotyypeistä ja muodista sekä sopivan kokoisten ja mallisten rintaliivien valinnasta. Nyt vuorossa ovat housujen erilaiset leikkaukset ja mallit, sillä hyvin istuvat housut ovat mukavan päivän a ja o ja huonosti istuvat housut voivat helposti pilata koko päivän. Hyvän istuvuuden salaisuus on sopivan koon lisäksi juuri sinulle sopiva leikkaus ja malli. Laura Kentin mallistosta löydät monta erilaista housumallia – ja samat leikkaukset löytyvät toki myös muilta tuotemerkeiltämme. Housumallien jatkumo kaudesta toiseen varmistaa, että löydettyäsi oman mallisi, löydät uusista mallistoista aina saman mallin.

neljä mallia farkuissa

Yksi perusleikkaus – monta muunnosta

Laura Kentin mallisto seuraa uusimpia trendejä ja tarjoaa muotitietoisille naisille laajan valikoiman housuja. Malliston suunnittelussa painotetaan vahvasti leikkausten ja mallien jatkuvuutta, jotta uuden sesongin housut istuvat yhtä hyvin, kuin aiemmat valinnat. Tämän vuoksi leikkausosastomme suunnittelu perustuu yhteen perusmalliin eli kaikkien uusien leikkausten pohjalla on yksi, testatusti toimiva perusmalli. Tässä mallissa on mukana täydellisen istuvuuden kolmijako eli materiaali, työstö ja rakenne.

Samaan perusleikkaukseen pohjautuvat housut eivät kuitenkaan näytä kaikki samasta muotista tulleilta: perusmalli takaa mukavan istuvuuden, mutta tästä voidaan tehdä monia erilaisia malleja, tyylejä ja muunnoksia, joilla suunnitteluosastomme voi leikitellä. Lopputuloksena on trendikkäitä, eri puolia korostavia housuja, joista voit valita juuri sinulle sopivimmat.

Slim Fit, Straight Fit vai Bootcut?

Oletettavasti olet housuja sovittaessasi kohdannut erilaisia nimityksiä housujen malleille. Laura Kent -malliston “Laura” on saatavissa Slim Fit, Straight Fit tai Bootcut -malleissa. Kaikki nämä mallit sopivat erilaisiin tyyleihin ja korostavat erilaisia vartalotyyppejä.

eri housumallit

Mieleisesi mallin lisäksi voit valita juuri sinun tyyliisi sopivat housut Laura Kentiltä myös yksityiskohtien ja somisteiden perusteella. Suunnitteluosastomme päivittää mallistojamme uusilla jännittävillä somisteilla, väreillä, kuvioilla sekä materiaaleilla aina uusimpien trendien mukaisesti.

Slim Fit: elegantti ja vartaloa korostava malli

Slim Fit -leikkaus istuu vartalon myötäisesti takapuolen ja yläreiden kohdalta ja kapenee tästä nilkkoja kohden. Slim Fit -malli on muodikas, korostaa vartaloasi ja istuu mukavasti. Kevyesti joustavat materiaalit muokkaavat tyköistuvaa kokonaisvaikutelmaa entisestään, minkä vuoksi Slim Fit sopii erityisesti pitkien puseroiden, neuleiden ja paitojen pariksi.

slim fit

Laura Kentin mallistosta löytyy tällä hetkellä muun muassa viininpunaiset Slim Fit -housut, joiden trendikäs haalistus, kaksinkertainen vyötärönauha ja vino napitus keräävät huomiota. Tämän lisäksi trendien kärjessä ovat kuvioidut housut – esimerkiksi joustavat, kukkakuvioidut farkut. Molemmat mallit sopivat hyvin yhteen esimerkiksi valkoisen paitapuseron kanssa ja matalakorkoiset avokkaat täydentävät tyylin.

kuvioidut slim fit farkut

 

Straight fit: klassinen jokapaikan malli

Jos kaipaat hieman lisätilaa jaloillesi, suosittelen Straight Fit -leikkausta – riippumatta siitä, ovatko reitesi hoikat tai hieman paksummat. Tässä mallissa lahkeet laskeutuvat suorina alas asti eivätkä kapene nilkkoja kohden. Näin ne korostavat vartaloasi olematta tyköistuvia ja antavat hieman enemmän liikkumavapautta. Straight Fit on klassinen ja joka lähtöön sopiva malli. Jokaisen naisen vaatekaapista tulisikin löytyä yhdet suorat housut, jotka sopivat siistin puseron tai tunikan kanssa töihin ja esimerkiksi rennon t-paidan ja repun kanssa arkimenoihin.

straight fit

Bootcut: rennon leveälahkeinen malli

Bootcut tarkoittaa “saapasleikkausta” ja nimensä mukaisesti tämä lahkeenmalli istuu rennosti saappaiden ja nilkkureiden varsien päälle. Tätä mallia ei kuitenkaan pidä sekoittaa trumpettihousuihin, sillä Bootcut on vain hieman lahkeista levenevä malli. Bootcut-malli voi luoda hoikemman vaikutelman istumalla napakasti takapuolen ja reiden kohdalta ja vetämällä huomiota enemmän nilkkoja ja kenkiä kohti. Erityisen imarteleva Bootcut on tummissa väreissä ja elegantin kokonaisuuden luot esimerkiksi yhdessä värikkään silkkipuseron tai pehmeän neuleen kanssa. Tämä malli sopii toki myös sporttisempaan lookiin. Lyhyemmille naisille tämä malli on kuitenkin epäedullinen, sillä se saa jalat näyttämään hieman lyhyemmiltä.

bootcut-farkut

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle apua, kun etsit sopivia housuja Klingelin mallistosta. Jos olet löytänyt sopivan mallin ja mietit sopivan koon valitsemista, löydät apua kokotaulukoistamme.

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *