05.11.2013 | Lukuaika: 2 minuuttia

 

Joulu on saapunut » Klingelin verkkokauppaan ja tämän jouluhullun sormet syyhyää tilata kaikki ihanuudet! Ajattelin tehdä teille pienen läpikäynnin tämän joulun koristeista, kun näitä tässä nyt olen jo jonkun aikaa fiilistellyt 🙂

Joulukoristeissa on tänäkin vuonna paljon valinnanvaraa ja tyylistä riippuen voi satsata klassiseen tai moderniin, suloiseen, hauskaan, luonnon inspiroimaan, vihreään, punaiseen.. Oma kotini olisi varmaan ihanan suloinen sekameteli tätä kaikkea, jos vaan tilaa riittäisi kaikille.

Klassisia vai pirtsakoita koristeita?

Joulukoristeissamme on tarjolla esimerkiksi Hummelin ihania koristelautasia ja joulupalloja sekä klassisen kauniita vuosienkeleitä. Nämä sopivat klassiseen sisustustyyliin yhdessä esimerkiksi vaaleiden, hennon sievien jouluverhojen kanssa. Semmoista klassisen pohjoismaista minimalismia. Muutama sievä kynttilä sekaan ja rauhallinen tunnelma on valmis 🙂

Toinen vaihtoehto on luoda vähän pirtsakampi tunnelma tonttujen ja muiden koristehahmojen kanssa ja panostaa punaiseen ja vihreään ja miksei myös kullansävyihin.

Jouluosastollamme on jaoteltu koristeita eri tyyleihin; joulunpunaista, kullanhohtoa ja inspiraatiota luonnosta. Tämän lisäksi kaikki joulutekstiilimme omat omana osastonaan. Jouluhulluna olen klikkaillut siellä aika paljon.. tervetuloa seuraksi !Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa niin ajattelin tähän nyt laittaa muutamia ihanuuksia verkkokaupasta, toivottavasti tykkäätte!


Joulukalenteri, jonka luukuista löytyy rannekoru ja riipuksia

 


Suloiset talvilinnut sopivat sisustukseen myös joulun jälkeen


Punaisia ja vihreitä tonttuja!


Klassisen kauniita koristeita


Hauskat LED-kynttilät vaikkapa joulupöytään


Klassinen kynttiläkylä sopii jokaiseen joulutyyliin


Valkoinen tuo rauhallisuutta joulutunnelmaan


Huumoria pihaan!

 

 
KLiNGELin ikkunakoristeet on tehty käsityönä aidosta Plauenin pitsistä


Suloistakin suloisempi pyyhesetti

Suosittelemme

Kerro meille mielipiteesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *